PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Fillimisht postuar nga vajze tirane:
[qb]
Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] kete "semundjen" e bukur te rritjes se barkut, suket sikur e zeme sapo veme kembet ne AF :lol: [/qb]
pse moj edhe ti e ke hengur moj?? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif e kisha hengur vjet /pf/images/graemlins/wink.gif per dy muaj ben nje vjec engjelli im :wub:
s'ka t'hengerme me te mire ne jete :devil:

xhoni

Primus registratum

Du me ble i pal cizme me lekure origjinale pitoni,por benin 240 euro :eek: ...megjithate them se do i qeroj nga fundi i kesaj jave :rolleyes:

bebivogel

Forumium maestatis

si stha njeri ... ju grate qe shkruni ktu se ckeni ble ne black friday ... hajt :devil:

ladouce2005

Primus registratum

ah moj beba, te kishim vetem mekatet e black friday's do ishim te lumtura, por kemi mekate te perditshme per te rrefyer, sidomos tani para festave te famshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per cik gallate
catching.jpg

Verizion

Primus registratum

Po me rane leke ne dore dua te blej nje Anna Sui Dolly Girl parfume per vete se vdiqaaa ..
edf-W-490721.jpeg

Kondrapedali

Kondrapedali

Me e ble me shumicë a ka ulje /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Jo për gjo po mund t'boj shum dhurata ne kom nevoj për idera :rolleyes: .

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif shko ne perfume district dhe i merr me gjysem cmimi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Liv* mberrita te shoppim bashke :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

:wub: Nice babe, e bere ne nje kohe me baby O :wub:
urime honey dhe gjithe te mirat familjes tuaj te re
lots of love and energy
u gonna need that /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
baby-boy-booties-lg.jpg

ODISEA

Primus registratum

Energji dhe te mesohet me gjume te shkurter...
When baby is not sleeping no one is sleeping... /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

TONITONI

Primus registratum

A ka ndonje teme se si te ndalohet mania e blerjes se kepuceve dhe kur s'ke nevoje per to???
Ndonjehere me duket vetja si Carrie tek "Sex & The City" /pf/images/graemlins/frown.gif

sweet eda

Primus registratum

don't fool yourself me kepucet!!!!
e di qe eshte e parezistueshme ndjenja kur kalon afer nje dyqani kepucesh edhe s'blen gje, por besome, une kam gjithe ato edhe stick with one pair( the ones more comfortable)

TONITONI

Primus registratum

I know, but i gotta have it :cry:
Eshte me e forte se une.
Ndonjehere vij verdalle me 5 pale kepuce dhe kur afrohem tek shitesja i le nje e nga nje se u gjej difekte(gjasme) :smash:
Ndiiiiiiihme /pf/images/graemlins/laugh.gif