MUHABET KOT PO TI KU PO E KUPTON GUSTON TEME????Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Paska qene me gusto gjyshja, po ti s'i paske ngjare me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te marrsha te ligat e shkodrances /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]MUHABET KOT PO TI KU PO E KUPTON GUSTON TEME????Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Paska qene me gusto gjyshja, po ti s'i paske ngjare me duket [/qb]
UNE NUK BANA VLERESIM PO AMA GUSTON E GJYSHES NUK E KAM [/qb]
Ti i paztro, mos na e ngacmo :smash: lulemosmeprek /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga klean:
[qb] meqe te kujtohet gustoja e gjyshes, do te thote qe ti nuk ke aq gusto(pa nerva). [/qb]
shkodranishtja jeme nuk ka te liga, (pastaj "ANI HEJ BURRNESHE" nuk eshte shkodranishte apo jo?), ne forum kam patur qe ne fillim te njejtin emerFillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]Te marrsha te ligat e shkodrances /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]MUHABET KOT PO TI KU PO E KUPTON GUSTON TEME????Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Paska qene me gusto gjyshja, po ti s'i paske ngjare me duket [/qb]
UNE NUK BANA VLERESIM PO AMA GUSTON E GJYSHES NUK E KAM [/qb]
E para, mesazhin e shkrova pa shume shpresa se do lexohej, se tema s'ishte rrahur prej shume kohesh... dhe e dyta... ani hej burrneshe, mos e prish qejfin, s'ka gja... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:
Me humor e kishim![]()
Me duket e njohur firma jote...
Si e ke patur emrin me pare ketu?
.............................................
Too Too Nice, ...... :kiss: -e ... :angel: -in ... nga ne :wave: [/qb]
ti do me thane se ngaqe qe me kujtohet gustoja e gjyshes => jam e e kohes se saj??? une te thashe se me kujtohet garderoba e saj, ngaqe eshte e njejta qe ne vitet 30'Fillimisht postuar nga klean:
[qb] meqe te kujtohet gustoja e gjyshes, do te thote qe ti nuk ke aq gusto(pa nerva). [/qb]
shkodranishtja jeme nuk ka te liga, (pastaj "ANI HEJ BURRNESHE" nuk eshte shkodranishte apo jo?), ne forum kam patur qe ne fillim te njejtin emer [/qb][/QUOTE]Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]
Ups, sa serioze tjetraFillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]shkodranishtja jeme nuk ka te liga, (pastaj "ANI HEJ BURRNESHE" nuk eshte shkodranishte apo jo?), ne forum kam patur qe ne fillim te njejtin emer [/qb]Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]
Vetem per buzeqeshje s'ma merr njeri...Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]Ups, sa serioze tjetraFillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]shkodranishtja jeme nuk ka te liga, (pastaj "ANI HEJ BURRNESHE" nuk eshte shkodranishte apo jo?), ne forum kam patur qe ne fillim te njejtin emer [/qb]Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]/pf/images/graemlins/laugh.gif ... dhe sa e prere...
Futet tek tema, thote ate qe ka per te thene dhe largohet pa asnje buzeqeshje... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ja po buzeqesh une i pari se mbase po te prishet mendja dhe ma kthen... :devil:
AJO ESHTE BUZEQESHJE DJALLEZORE JA TE JAP UNE NJE BUZEQESHJE PREJ "FEMIJE TE LUMTUR"
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Sikur s'pashe njeri me kete veshur une verdalle :devil:Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb]![]()
BLEVA KETE SOT, POR NE NGJYRE GURKALI, PASTAJ BLEVA DHE KETO (TE NGJASHME), TE BARDHA DHE HOT PINK /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]![]()