PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

i bleva una nje pale pantallona kafe dimri, vintage, washed :rolleyes: me shkojne me pardesyne e lekures dhe me cizmet e reja :devil:
mos i thoni njeriu, se do me vrasin /pf/images/graemlins/laugh.gif

IMEL :wub:

Du edhe une nje fustan, po keta te bizhujes qenkan shume formale. Jane bere dasmat ne shqiperi black tie events? :eek:

ladouce2005

Primus registratum

s'ma merr mendja Nelka, po Bisou eshte maid of honor
po ti ca fustani po kerkon?
se ndoshta ndihmojme une me Beben /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku di gje une /pf/images/graemlins/smile.gif , te ishte per mua do shkoja ne dasme me pantallona dhe kanatjere, po kam hall se turperoj fisin :devil:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: lidh dhe kacurrelat me nje shami, sic eshte moda tani, dhe te kujtojne se po shkon ne aksion :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mos u tall me hallin tim. Vjet isha ne dasmen me konservative ne bote. (cardigan sets and HATS) kur hyj une ne skene me dekolte deri tek kerthiza :lol:

ladouce2005

Primus registratum

pse mi micke, ben ti kshu gjerash e? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
mire ja bere po he...
cfare gjeje kerkon, seriozisht e kam, se we could help me discounts /pf/images/graemlins/laugh.gif

per temen tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif
kam vendos me i kthy gjithe gjerat qe kam blere javen qe shkoi, se me dolen llogarite shume keq :lol:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif kam qejf t'a degjoj cdo dite nga pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Did I hear discounts? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua nje fustan qe te jete i pershtatshem :shrug: . I know what i like /pf/images/graemlins/wink.gif , but this time i want to blend in and i have no idea what the norm for such occasions is back home. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

Nelka ne kemi nje dyqan andej nga anet tuaja dhe u could go te zgjedhesh sth dhe une t'a jap discountin me pm /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Po s eshte nevoja te blendesh in , zgjidh dicka te thjesht verore, Dil nji here nga Banana Republic..apo ke gje tjeter ne mendje :shrug:

Une s'kam asgje ne mendje, i just don't wanna look out of context :shrug: , ti mendon nje fustan veror me lule eshte ok? it's a night wedding...

ladouce2005

Primus registratum

D. e kemi te vockel nelken, black or white kam pershtypjen do e tregoje me te madhe no? :confused:
po as une s'jam per lule...never ever...
something rose te lehte ose turquoise mendova, si brune qe eshte, me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Nelk@<br />nese dasma eshte ne shqiperi edhe fustani veror me lule do te jete brenda kontekstit.

Sapo erdha nga nje dasem dhe si kostumet, si fustanet e zeza, si me ngjyra te ndezura, te gjitha pranohen.

Me shume lule (mundesisht te medha) do jesh me e bukura e dasmes :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me rafte pika mua, kush te ka genjyer ty qe une jam e vogel? :lol:

D, bananen e kontrollova ne dreke, ka nxjerre rrobat e vjeshtes :shrug: , but something simple to the knee, should be fine right? Jane shume grifsha ato andej mi, heren e fundit me pane gjithe hunde se i kisha pantallonat pe doku (cargo pants :devil: )

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Nelke, po e vogel je ne krahasim me mua, si ne moshe, dhe ne size :kiss:

Linos, fustane turke me trendafila sic vishte ime eme ne vitet 80? /pf/images/graemlins/laugh.gif