Fillove te flasesh percart ti? :smash:Fillimisht postuar nga Fryka:
[qb] dun me gjujt shitsen e dyqonit [/qb]
100 here te kam thene mos u merr me Helenen se te con ne qorrsokak /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] si s'me shkoi mendja muamund te jete dhe shites ai i dyqanit :devil: dhe me Helenen per kshu gjojnash dalim ne pergjithesi, me gjujt dmth :tipsy: [/qb]
shshtttttttttttshttttttt mos i trego te gjitha sekretet e profesionit ti :devil: :tipsy:Fillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] si s'me shkoi mendja mua mund te jete dhe shites ai i dyqanit :devil: dhe me Helenen per kshu gjojnash dalim ne pergjithesi, me gjujt dmth [/qb]
po per ate lloj qorsokaku e kemi llafin edhe ne - nje virgjeri te dyte per ty :devil:Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Lene ca ka thone Helena nje here e nje kohe, se s'bie une ne qorrsokak, pastaj, s'te gjen e keqja nga Robo... shife, ka ngel akoma i virgjer :devil:
[/qb]
Ke fillu dhe ti me shkrujt si fryka me duket :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]po per ate lloj qorsokaku e kemi llafin edhe ne - nje virgjeri te dyte per ty :devil:Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Lene ca ka thone Helena nje here e nje kohe, se s'bie une ne qorrsokak, pastaj, s'te gjen e keqja nga Robo... shife, ka ngel akoma i virgjer :devil:
[/qb]
ke inat, ke inat lalalalala :goofy: :goofy: [/qb]
Gjak e muskuj :kiss:Fillimisht postuar nga MYOSOTIS:
[qb] e bukur qeka /pf/images/graemlins/laugh.gif e gezofsh /pf/images/graemlins/wink.gif
una mora gjera te reja ke puna, ca me rrine mire, ca do i kthej :cry:
po iki tashi te haj pak sallate, se paskam shume uri :goofy: [/qb]