PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

I love new york

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

yyyyyyyyyyyyyy Diesel jane shume te bukra,
my favorite xhinse mbas 7 jeans :wub:
Rrusho neser une do jem deri ne 1pm, kinda half day /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

e solli koken ky prap eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif
ore Arre po si shume po u njifkeni ju te dy me ket fryken, kush te jete ky valle :devil: :idea:

sweet eda

Primus registratum

lere lere se lash nam, me check-un, por shyqyr zotit ktu rrobat jane me te lira sesa andej nga veriu, kshu qe eshte me easy per mua te bej shopping, plus qe dreqi t'a marre e kam lunch time 1 ore edhe kam gjithe ato dyqane rrotull punes, kshu qe dua s'dua rrotat makines aty me cojne.

I love new york

Primus registratum

jeni bo grup tashi eee
ec aty FLORIDA - let's go :devil:

o Najso po le nam mi, na ttrego icik me shume, e na shkruj i cope email te shkurter te marrim vesh si i ke punet iher se jo per gje po interesohena ne knej ka veri-lindja /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fryka:
[qb] kemi qen ushtar bashk [/qb]
Kena qene dhe ne cerdhe, une ke grupi i madh, ai te i vogli... apo anasjelltas, se s'me kujtohet mire :confused: :devil:

crazy

Primus registratum

po c'rendesi ka,keni qene ne cerdhe dhe ushtar bashke.rrofshin ushtaret e shqiperise! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

shi shi Aragorni, paskesh qene ushtar e se paskem dit una :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

uuu se harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif
die beme ca pazare, mes te tjerave bleme dhe nje tharese flokesh. me jane bo muskujt naaaa, aq e rende eshte :rolleyes:
do e kthej sot per ndonje gje me te lehte, se u lodha duke bere fiskulture :lol:

ladouce2005

Primus registratum

isha me Helenen dhe bleva nje pale kepuce :smash: ajo e poshtra ma mbushi mendjen :devil: