Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE
Hey ! Po ju mer ? Rrini urte o gra se kot e keni. Po me mu ca keni ? Njona thote "IKU SKERDI, SA GJYNAF" ... (sikur ika ne Irak ... po nejse) ... tjetra thote "KY SKERDI S'KUPTO HIC". Keni fol vetem ju e une s'kam qene fare. Merruni ore me ato fustanet qe thote Beba ju ... ate shikoni. Se te tjerat i zgjidhim vete une me ESIN. Pastaj c'po ben ESI? Normale ... ate qe i takon te beje po ben o Bisou. Esi eshte si
dhe mos ma merzisni se ju "drink the black" /pf/images/graemlins/tongue.gif . O Bisou : per punen e atyre shtizave, kundershtimi (qe nuk dallon dot Helen) eshte si benzina e hedhur siper zjarrit, pa te cilen nuk do vazhdonte muhabeti. Ju hem flisni per controversy ... hem thoni : O Esi pse kundershton. Nese ESI do thonte : Ok ! .. asnje nga ju s'do vazhdonte me. Nejse .. iku ajo pune tani.
ooooooo ... se desha harrova IREN. Po ku je moj? By the way.. kur filloi egzsistenca e "kampit armik" kishte nja 2 vjet qe "kampet armiq" bashkejetonin. Se shqiptari nuk bashkepunon dot ne nje prone, por do te jete vete pronar, drejtor etj.
Tani 4 all of U (except ESI) : Nese doni keshilla per ato muhabetet e ciftit telefononi ne +355 69 20 900 44 55 dhe ju jap une keshilla gratis, meqe ju njoh nga pak dhe mos me beni mua si profesora xhapa xhapa xhapa xhapa kot aty por lexoni, mesoni dhe mbani edhe shenime. oj kto !! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Thnx Beba qe ndryshove temen se na vdiqen keto.
Peshendes Shefen dmth Papin me kengen : Killin' in the name of ! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
je si