PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

qeshem

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

eso ci ke keto gjoba ti mi ... ??? i ve kush i ve gjobat ktej /pf/images/graemlins/wink.gif

ti skeee boll i lavderove kangjellat ktej nga grate shko mbushja mendjen ndonje tjetri sa te embla jane kangjellat ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

bisou kangjellat i kane vene para tetorit keto /pf/images/graemlins/laugh.gif

esmerina

Primus registratum

:goofy: :kiss: jo jo e dashur nuk lodhem, mos ma ki merakun. Mund te rri gjithe jeten me cekic ne dore eshte nje vegel qe s'me lodh kurre /pf/images/graemlins/tongue.gif

esmerina

Primus registratum

Shi ...erdhi teta edukatorja e na rrafi te gjitheve. Ik moj mbushu :goofy:

BISOU

Primus registratum

IKU SKEJA I GJORE E MBYTEN FEMRAT
IK I DASHUR SE IK SKE FAJ TA KUPTOJ DHIMBJEN .
PO KJO ESI......
LERE TE GJORIN TE MARRI PAK FRYME SE E MBYTE
PASTAJ TI DUHET TA KUPTOSH SE KUR LARGOHESH PAK EDHE SKEJEN E MERR MALLI DHE AI VJEN VETE SI AI QENUSHI I VOGEL SE DO TE KRRUHET NGA PAK
:tipsy:

:devil: :lol:

qeshem

Primus registratum

o eso kujdes me keto veglat qe mbake ne dore dhe s te lodhin asnjehere ty eeee :lol: :tipsy:

esmerina

Primus registratum

Ej ...me shume se sa kjo qe ndodh gia? Me shume se kaq do me kruhet? jo jo
kjo qe thua ti me ndodh perdite...nuk eshte nevoja te largohemi qe te vije si qenush ai. Ai gjithmone ashtu vjen...perdite me i dashuruar :wub: :wub: :wub: :lol:

BISOU

Primus registratum

SQEKA GJO KTU
FUT SHTIZA NGA E MAJTA PO NGA E MAJTA TE VIJNE FUT SHTIZA NGA E DJATHTA PO NGA E DJATHTA TE VIJNE
PO TANI ROBI KUPTO E TA LU ICIK SI ME STIL
KTU QEKA KOT FARA
SIKUR PO E BO PER VERTETI
IKA UNE PER SOT NDOSHTA NESE COHENI ME HUMOR
DHE MA KTHENI SHTIZEN E MAJTE NGA E DJATHA E BOJME CA PASIME SE NDRYSHE NUK SHTYHET.
CIAO PRA !!!1 :wave:

:goofy:

I love new york

Primus registratum

Bisou e shef pra, kur them una qe nuk shtyhet kshu, do icik diversitet muhabeti, icik te gricme, icik kontrovers, se ne boten virtuale jemi fundja /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:
po ja Skerdi hic s'kupto, shtizat po nga e majta i hedh :tipsy:

hello te gjitheve by the way :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ja nji kshu kam ble po te bardhe:
14096.jpg

ene i kshu jelek te bardhe..nqse ja shifni dot ksajt..:
GetFile.asp

esmerina

Primus registratum

une jam me shume tip per ate veshjen e mesit /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

Hey ! Po ju mer ? Rrini urte o gra se kot e keni. Po me mu ca keni ? Njona thote "IKU SKERDI, SA GJYNAF" ... (sikur ika ne Irak ... po nejse) ... tjetra thote "KY SKERDI S'KUPTO HIC". Keni fol vetem ju e une s'kam qene fare. Merruni ore me ato fustanet qe thote Beba ju ... ate shikoni. Se te tjerat i zgjidhim vete une me ESIN. Pastaj c'po ben ESI? Normale ... ate qe i takon te beje po ben o Bisou. Esi eshte si
heart.gif
dhe mos ma merzisni se ju "drink the black" /pf/images/graemlins/tongue.gif . O Bisou : per punen e atyre shtizave, kundershtimi (qe nuk dallon dot Helen) eshte si benzina e hedhur siper zjarrit, pa te cilen nuk do vazhdonte muhabeti. Ju hem flisni per controversy ... hem thoni : O Esi pse kundershton. Nese ESI do thonte : Ok ! .. asnje nga ju s'do vazhdonte me. Nejse .. iku ajo pune tani.
ooooooo ... se desha harrova IREN. Po ku je moj? By the way.. kur filloi egzsistenca e "kampit armik" kishte nja 2 vjet qe "kampet armiq" bashkejetonin. Se shqiptari nuk bashkepunon dot ne nje prone, por do te jete vete pronar, drejtor etj.

Tani 4 all of U (except ESI) : Nese doni keshilla per ato muhabetet e ciftit telefononi ne +355 69 20 900 44 55 dhe ju jap une keshilla gratis, meqe ju njoh nga pak dhe mos me beni mua si profesora xhapa xhapa xhapa xhapa kot aty por lexoni, mesoni dhe mbani edhe shenime. oj kto !! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Thnx Beba qe ndryshove temen se na vdiqen keto.
Peshendes Shefen dmth Papin me kengen : Killin' in the name of ! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

esi.gif
je si
cobystar.gif

esmerina

Primus registratum

ZEMER ZEMER ZEMER E IME SA SHUME TE DASHUROJ.....
dhe per t'iu permbajtur temes jam gati te shpenzoj gjithcka per te te kenaqur ty SKEJA IM. Dhe guxoni te me thoni pastaj qe une nuk di te shpenzoj mire /pf/images/graemlins/tongue.gif ....

qeshem

Primus registratum

hej ju te dy boll me keto gjerat e sheqerosura, mos na beni diabetike me zor tashi ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

skee xhan xhan une armikun /pf/images/graemlins/wink.gif

esmerina

Primus registratum

Macok....rri urte aty. Oj kjo, gjoja sikur nuk i pelqen sheqeri :goofy:

qeshem

Primus registratum

:lol: :lol:

boll e persekutove cunin ne cdo teme ti mi, leri ca liri virtuale mjaft i tregove pronat vend e pa vend /pf/images/graemlins/tongue.gif

esmerina

Primus registratum

Cilat prona......une vetem po e perkedhel :idea:

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif