PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

hot

Hotgirl
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

una i harxhova nja 100 dallare :rolleyes: paret e mamit se tjet per mua..----> /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

aman se kam kohe qe skam hyre ke kjo tema se e di qe jam per tu hedhur ke plehrat vetem e vetem se jam robi me xhepshpuar ne bote, mos me pyesni sa kam harxhuar, me pyesni a kam me pare, dhe te mendosh qe me duhen money cash se do iki ne florida pale, pupupupu c'na ka gjet, perhere fundviti kshu na gjen pa piken e lekut ne xhep.

TranofiljA

Primus registratum

...dhe thone qe nuk shko dot n'parajse pa vdek!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pazari n'internet m'fiku mu dhe llogarine time :lol:

TranofiljA

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:

...kush nuk e di. Ne ai qe shet byrek ke rruga e di vallahi! :smash:

alpacino

Primus registratum

i helena di troja c'paske qene nje gopsek i keq i pareve ti Tony Montana
anej knga klubi pjaneceve kishe harxhu nja 120 <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=euro&v=51&src=zon">euro</a>, knej ke harxhu nja 1500
epo HELENA DI TROJA 120euro jane vetem pijet pasi vllai(un e lashe ky dreqi e ka fillu dhe keq) mi kishte boshatise te gjitha pijet me wiski me rum,me vere etj.
ndersa dhuratat me kushtojne gjithmone shtrejte mua, kete gje nuk e kam kuptu asiher
ah doja te shtoja sa me ka pas pelqy ky personazh HELENA...HELENA DI TROJA GEZUAR KRISHTLINDJET HELEN...HELENA DI TROJAAA :wave:

hot

Hotgirl

sone mora dhurata..nuk harxhova gjo.,.dmth icik ke max-i, se sqe gjo tjater hap ne ja hym me te hongerme..po tjater gjo skam ble..ishin myll tgjitha :angel:

I love new york

Primus registratum

AL PACINOOOOOOOOO
edhe mu me ka pas pelqy personazhi i Tono Montanes jashte mase dhe me pelqen AL -i i vertete ne thelb /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

alpacino

Primus registratum

atehere ne filmin e ardhshem qe do gjiroj do te marr si partnere :wink: :wave:

I love new york

Primus registratum

epo dy figura te tilla aq kontroversale dhe aq te ndryshme ne thelb dhe qellime nuk mund te bashkohen aq afer, pervecse virtualisht :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alpacino

Primus registratum

epo kete radhe do ndrroje ngjyre do behem paride
dhe jo toni montana :wink:

alpacino

Primus registratum

po nje film do xhirojme thashe ku ka shum mundsi te zgjedh si partneren time pasi HELENA DI TROJA me pelqen shum kur e shpreh :wink:

I love new york

Primus registratum

jane dy bote shume te ndryshme, vite, mendje dhe deshira larg njeri-tjeterit.
eshte veshtire t'i perballesh ne nje ekran :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alpacino

Primus registratum

jane dy bote te ndryshme,por duhet te dish nje gje qe ekrani eshte i vetmi vend kmu mund te futesh cdo gje,dhe te jene afer njeri-tjetrit.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga - Al Pacino -:
[qb] jane dy bote te ndryshme,por duhet te dish nje gje qe ekrani eshte i vetmi vend kmu mund te futesh cdo gje,dhe te jene afer njeri-tjetrit. [/qb]
Ve bast qe ky ka Imagjinu te kesh 2 Televizore Afer dhe ti shofesh njekohesisht ...

alpacino

Primus registratum

bravo tedo,gati ju ke afru per nja gjysem kile,por me duket te duhet te germosh akoma.
keshtu qe te keshilloj qe bastet ti lesh menjane,sepse kom shum experience nga bastet,qeme thone ti lesh menjane. :wink: :wave:

I love new york

Primus registratum

kjo ideja e tedit nuk me duket e keqe mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj jam dakort qe ekrani eshte vendi ku mund t'e realizosh shume te bera e te pabera ne jeten e perditshme por mos harro qe nga nje personazh i tille publiku pret shume, dhe s'mund te afordosh nje film medioker /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pa ma thuaj njehere skenarin, si e ke ndermend :idea: :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alpacino

Primus registratum

hahha film medioker ah bimba teknollogjia e sotme po i mbush gjithnje e me shume sallat e kinemase :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

well cdo turme ka preferencat dhe nivelet e veta. ti duhet te mbash lart emrin qe ke dhe nuk besoj se nuk ka asnje rol medioker te luajtuar nga Al i vertete so far.
Gjithsesi, bimbo :tipsy:
nuk ma the idene e skenarit :book: