PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

kush do me bej nje dhurat per mua as nje ehr ne jetne tiem skam mar dhurat dhje pse kam shm qef te me bein dhurata /pf/images/graemlins/frown.gif

O Zeqo,c'ja fut kot edhe ti.... /pf/images/graemlins/wink.gif Ti te pakten nuk je mesuar te te bejne dhurate ,po ne te tjerat si t'ia bejme ,se i kemi edhe me shume qef se ti........ :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje here t'a provosh ,gjithmone do t'a kerkosh :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] O Zeqo,c'ja fut kot edhe ti.... /pf/images/graemlins/wink.gif Ti te pakten nuk je mesuar te te bejne dhurate ,po ne te tjerat si t'ia bejme ,se i kemi edhe me shume qef se ti........ :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje here t'a provosh ,gjithmone do t'a kerkosh :devil: [/qb]
moira do rish mir ti kurnace :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Belinda.:
[qb] Kush do me japi ca $$$$ qe te shpenzoj dhe un ? :cry: [/qb]
Une po kerkoj per vete se ato qe kisha i MArova . Ne Derisa t mor rrogen jom Troke fare ... A do e boje Njeri Zemren Gur me m dhon ca Leka . Zene se bot Sevap Per Vit t Ri . Ose po deshet ju Gatuj nai dreke t knoqeni dhe u Lame ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Une kurnace...... :eek:
Hape gojen c'fare do...... :angel: [/qb]
Une e . Ca t doje E Bardha Zemer mi ...

Rambla

Primus registratum

nuk di nga tia filloj :devil: , dhe akoma skam mbaru :rolleyes: (edhe kisha premtu gjasme mos bleja me, ves i poshter) keto krishtlindjet na grine nga leket, por kur blen gjera ndjehesh :cool: ( /pf/images/graemlins/frown.gif )

herbert spencer, (per vestiti) ka pas thene: "la consapevolezza di essere perfettamente vestiti può dare una serenità che nemmeno la religione (sidomos per mua kjo) è in grado di assicurare" nuk di nese duhet te trishtohesh, te lumturohesh per kete conferma.

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] po pse mer per te marre te iken truni poper te dhene mer lal [/qb]
Po ne Per t marre mer . S emund te jene persona te ndryshem dhe te duhet te llogarisesh kohet e duhura te mos kesh Perplasje ... [/qb]
nuk eshte puna ke perplasjte e lal po ka rene epidemi paleksie /pf/images/graemlins/wink.gif

korcare o ic fare

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] po pse mer per te marre te iken truni poper te dhene mer lal [/qb]
Po ne Per t marre mer . S emund te jene persona te ndryshem dhe te duhet te llogarisesh kohet e duhura te mos kesh Perplasje ... [/qb]
nuk eshte puna ke perplasjte e lal po ka rene epidemi paleksie /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol: :lol:

I love new york

Primus registratum

sot per sot nuk kam ble gjo por Bosi ketu ne pune me beri nje dhurate nje kuti cokollatash te madhe me Godivaec mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

una do dal e do blej neser llom /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

llom??cer o llomi mi?
une do blej per festa nji c.d te bukur,po te bukur ama.Kush mund te me japi ndonje mendim se cfare c.d te blej?flm :wave:

I love new york

Primus registratum

ti edhe do blesh CD te bukur shume edhe s'e di ca CD do blesh :lol:
Shija eshte relative more Putro, per ty eshte e bukur ajo qe te pelqen ty /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Helen nqs ke nji c.d te preferuar me thuaj titullin,nqs jo mos ma thuaj titullin.Se cfare shijesh kam i di me kohe,po se ndryshoj ndonjehere
nuk i ben keq kujt.Perdit c.d me kenge labçe nuk jam duke ble :wave:

I love new york

Primus registratum

ok mo vec mos u nxef dhe ti

The Doors -collection of the Best
Christmas Songs -versioni remix- i kane bere shume cool
Alanis Morrisete
Train
Cranberries
Fire Up (nuk e di nese ka dale ne europe eshte nje me kenget dance me te mira te vitit)
etj etj
kaq me vine ndermend tashi

mostro

Putraku

KUsh po nxefet mi?!
ej nqs ke deshire te me besh kete c.d dhurat per festat,po te duash te te jap adresen dhe nis.atu bofsha...si thu? /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

A blej dot ndonje njeri me zemer ktu ke kjo tema?!