PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

hot

Hotgirl
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ee amooon :wub:
plasa se spo gjej hic ka ato si i du una..
i du t'rehatshme (mos tna dali buca ka mrapa),me bel te shkurter te qisim barkun /pf/images/graemlins/laugh.gif tjen icik t'lirshme,tkem munci me vrapu mjes per mjes mas tatabuzit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

thanks thanks. une ja kisha vene syrin qysh kur se nga keto qe kisha s'me pelqenin me asnje tamam. keto jane te miss sixty, tani kam fillu te shoh per pantallona tek kjo linja se me perpara sme pelqenin
i gjeta fiks si i kam une ne internet dhe pashe qe ne amerike beni $ :eek: 165 , kurse une ketu i bleva € 108 , hera pare qe thashe shyqyr :angel: qe jam ne itali se ne fakt ketu ku jetoj une kushtojne shume gjerat ne krahasim me vendet e tjera italiane /pf/images/graemlins/frown.gif , sidomos me hyrjen e euros jane dyfishu rrobat. pale kepucet pastaj, çmendesh kur i sheh çmimet nga vitrinat...mgjth do i blej i pale sot se kam ngel keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ee amooon :wub:
plasa se spo gjej hic ka ato si i du una..
i du t'rehatshme (mos tna dali buca ka mrapa),me bel te shkurter te qisim barkun /pf/images/graemlins/laugh.gif tjen icik t'lirshme,tkem munci me vrapu mjes per mjes mas tatabuzit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aman hoteeeee se sikur me pakse vella /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Une prap pa e harxhu kokrren e lekut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Vallaj un nuk i hedh paret kot kurre peri pale breke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Rambla

Primus registratum

i bleva dhe kepucet :devil: :goofy: ...bleva dhe nje bluze :angel: , tani me duhet te blej nje pallto / xhup, dhe mjaft per kete vit se kam harxhu shume lek :smash: :smash:

p.s. shyqyr qe jemi afer fund vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

ja une sapo harxhova lek per membership tek "Super fittness Center" per 24 muaj contract, e kam bere ndermend o behem trup seksi o s'ka, dhe pas nja ca muaj training, do ve nje pic ketu per te pare ndryshimet, kshu edhe kollarja s'do kete me goje te me shaje, se deri atehere do me jene rritur edhe floket.

ladouce2005

Primus registratum

une bleva nja dy golfe dhe ca tuta "large" se i ka hikur koha "small"-eve per mua :cry:
po do duroj dhe nja 6 jave /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam rehat te pakten.
sa per xhinse, e kam dollapin plot me pantallona qe s'me futen as deri tek gjunjet, so, s'jam tu ble gjo per momentin /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

une kam ble ca gjera per shpi, bleva nje qylum te vogel sot per ne aneks dhe nje ilac qe lan enet :lol: :rolleyes:

hot

Hotgirl

ne una skam ble gja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Une u bera 3 muaj qe nuk e qes pullen e lekut dhe shyqur qe makina nuk harxho fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

qeke pasuru ti robo ket jave, pse s'thu /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur do na ftosh per ndonje darke, :rolleyes: se s'ke ci do gjithe ato pare :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

hey po si ma keni lone temen me ra kaq poshte me? boni si t'nershem aty...kujt po ja fusni ju qe s'keni prish as i lek? :tipsy: