PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

I love new york

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Rambla, me like these jeans /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
jam duke kerku i pale xhinse qe te beje zemra "tak" sapo ti shof po s'i kam gjet akoma.
jane nje pale nga Diesel (qe jane shume te shtrenjta by the way :mad: )qe kane icik si yellow streaks around dhe jane si te dalme boje, ja kam pa njeres ne shkolle, po prap nuk m'i ka zene syri ne Diesel store :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

lule eshte nje dyqan ketu ne canal st qe ka gjithe firmat me ulje, dhe ka ca diesel qe taa heqin trurin fare :wub:
po une e shkreta as qe futem dot per momentin :cry:

I love new york

Primus registratum

hmmmmmmmm I guess nga java tjeter po erdha ke puna jote andej edhe ti hedhim nje sy mbase, te kalojme bashke per qejf :devil:

Sa me ulje jane moj aman /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

nga $200 ose $150 qe jane usually, aty i gjen me $65 ose me shume ose me pak, varet cfare kerkon, po hajde se shkojme bashke :kiss:

sweet eda

Primus registratum

La douce, ato vathet lal, i vura per ate bostonianen letargjic, se i donte elegante. shko tek Mondera.com dhe shif aty ka lloj lloj.
yyyy ato jeans rambla yll fare. mua me pelqejne tmerresisht keto:

br213481-00p1.jpg

ladouce2005

Primus registratum

po mire si i vini ju fotot ketu se une nje here qe e kam provuar nuk kam mundur /pf/images/graemlins/frown.gif se kam dhe una ca gjojna me ju tregu /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

kur te gjesh foto qe do ti vesh ketu, do klikosh me te djathten tek foto dhe do shkosh tek properties, do besh copy ate qe shkruan address (url) dhe vjen tek AF, tek postimi yt, kliko tek pamje dhe ben paste foton qe ke kopjuar, shume easy edhe pse une i rashe rreth e qark

I love new york

Primus registratum

Nice cool ato jeanset :thumbsup:

Douce sounds very tempting :cry: :devil:
ka shume munci te vi ne mos kete te merkure (se kam per te bere 2 papers :mad: ) te merkuren tjeter patjeter
:kiss:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol:
it's gonna be definitely before that, hopefully :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

la douc-o se kam harru me te pyet, po per emrin a keni menduar?

I love new york

Primus registratum

Ahaaaaaaaa Nico ke hap muhabet te gjate
nuk dorzohet ajo ne bote, nuk e tergo emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

iii sa e keqe, po po ku me durohet mu deri atehere lal, po cfare eshte goc/cun?

I love new york

Primus registratum

eshte çun kokorun per ate pune po emrin harroje se as une nuk di gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

e mo mire,po presim edhe 7 jave, se s'u bo nami, por se mos e nderron nderkohe dhe kurre s'do e mesojme emrin sekret pastaj

to the mother to be- emrin e bebit se morrem vesh , na thuaj ke blere ndonje rrobe te bukur shtatzanie, me kujtohet komshija ime e mjere qe s'gjente gje tjeter vecse overalls dhe ca fustane me luledielli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *LethargiC*:
[qb] to the modher to be- emrin e bebit se morrem vesh , na thuaj ke blere ndonje rrobe te bukur shtatzanie, me kujtohet komshija ime e mjere qe s'gjente gje tjeter vecse overalls dhe ca fustane me luledielli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillohet nga te brendshmet /pf/images/graemlins/laugh.gif

3000.jpg

hehehe keto me kujtojne tekstilet e korces.
Une gjithmone kam degjuar qe grate shtatzane jane extra horny, si do kesh fat me nje pale brekushe si keto :lol: :lol:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] i bleva :wub: :devil:
jane keto
miss337-m.jpg
[/qb]
du ne una du ne unaaaaaaaaaaaa :cry: :cry:

plasa per me ble i pal xhinse,ka ato qe ta bo zemra "tak" sic thot helena..iher ja pash njones ne tv,i kishte kshu si xhinse,icik si te lirshme,jo njit dmth,ne kshu model qe lidheshin si tuta gati..
kshu si te zbardhme ne me bel te shkurter,ai rrypi si cope tute..o noe o none si qene
:cry: