Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

abs

nuk e di...
Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

Shkodrant thojne ( po flas n emen t popllit, ishalla jane fjet tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif )
dmth, thote ai, o korcare o hic fare!

Blue te gjith po hajme mjalt thote pillivesa, kshtuqe kesaj here e kam rradhen un...dmth per nje :kiss: t saj...ku don me puth moj pilives? n balla a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lidhe qenin ti moj qene... a ja perkthen absit nikyt firmen tande :idea: , se s me merr gjumi nga kurioziteti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blue, si shok(...) qe jana, m del sonte n dark te vendi /pf/images/graemlins/wink.gif , se tesh s kam kohe... :wave:

-------------------------

shi bie...

H

harap

Guest
Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

ne tirane

Pilivesa

Primus registratum

Abs: Lidhe qenin ti moj qene...sepse une kam pak frike nga qenet e zgjidhur, thone qe shumica vetem lehin, nuk kafshojne, por ku i dihet...
Puthjet i kam te embla si mjalte, a ke provuar ndonjehere mjalte Pilivese, per te lepire gishtat shok, te puth ne ekran Abs, se as ne balle nuk mundem me te puth.

Rambla

Primus registratum

abs :eek: ç'po ndodh ketu (perveç faktit qe hyra edhe une tek kjo tema dhe ndjehem si peshku pa uje /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ? duhet te kemi dyshime mbi gjinine tende /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

:wave:

alinos

Forumium maestatis

Ah mi Pilives,
nese ne monizem pervec nje sherre me nallane kokes nuk te ndodhte gja, kurse ne kapitallizem po te hysh pa rradhe ka sanksione te renda /pf/images/graemlins/wink.gif

blue
po edhe une per farë kam ardh :devil:

Rambla,
mos me thuej se duhet te zihem dhe me ty per absin nashti :tipsy:

ps. Se kisha menu nai her se tradhtia e partnerit mund te ishte kaq argetuese :lol:

Rambla

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Pilivesa

Primus registratum

Rambla po thuaj dhe ti disa fjale mi goce se shume e turpshme po me dukesh, prezantoje pak vehten se nuk te leme ne te mbetesh si peshku pa uje, ketu ka plot uje per te gjithe ata qe dine te notojne. Ajde shpejt e shpejt, mos na u hiq si goce e mire qe te te futim pa rradhe.
Alianos, pa mi trego pak sanksionet e renda...mos na u hiq si garrip ketu.
Me te vertet shume argetuese kjo teme, Te lumte Gjeneral

SHENJTOR-i

Primus registratum

Vallai ju thoni si te doni dhe beni si te doni,se mesa shoh une; do e tradhtoja PILIVESEn me HITHKEn ose anasjedhtas...
Megjithate po doli ndonje tjeter edhe mund ta diskutojme kete temen e Gjeneralit...

Pilivesa

Primus registratum

Shenjtor, ti do ta humbje vendin e punes, s'do te pranonte me Belzebuli ne ferr, nese do te me tradhetoje me Hithken, ose me ndonje tjeter...
dhe nese nuk te pranojne as ne ferr gjej vend ku te futesh pastaj shoko...
Tema e Gjeneralit mund te jete aktuale edhe per ty mor Shenjtor, ndoshta edhe ti je ne te njejtin autobus me Gjeneralin, por mos na fut dhe ne te tjereve ne kete mes, ne vetem po bejme shaka dhe po luajme sepse nuk na djeg...
...aspak...
...prandaj mund ta diskutojme temen e Gjeneralit, cfare tjeter je tuj prit? S'te mjaftojne dy femra kaq te civilizume si une dhe Hithka?
Gjeneral: Cfare mendimi ke per qendrimin e Shejtorit mbi kete teme?

TEA

Forumium maestatis

ahaaa me ket hap qe po u ecka ketu gjinia mashkullore qeka ne rritje /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss: per ato qe i kan bo me kapercy ylberin

bebi

Primus registratum

Teushe :kiss:
Deksha per kacurrelat tuja :devil:

Abs, kur dola andej s'ishe ti, bana edhe nji loj biliardo :devil: tu t'prit e ti prep s'erdhe. Ma von ika se sot kam seminare.

Linos, ktu gjen fare ma shum sesa mendon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

Hajde faraaa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Abs: Lidhe qenin ti moj qene...sepse une kam pak frike nga qenet e zgjidhur, thone qe shumica vetem lehin, nuk kafshojne, por ku i dihet...
Puthjet i kam te embla si mjalte, a ke provuar ndonjehere mjalte Pilivese, per te lepire gishtat shok, te puth ne ekran Abs, se as ne balle nuk mundem me te puth.

Pillivesa, se mora vesht :rolleyes: kush ishte qeni e kush e lidh qenin? e kush leh mas/para qenit?...cfare rolit kishte qenushja?, ke kafshon qenushja?

mjaltin dmth gjanat e amla si ha, se mrishen dhamt /pf/images/graemlins/laugh.gif
shif zog thot se e han, ose ky antari i fundit (siper meje) ndoshta /pf/images/graemlins/laugh.gif

po mir ne ekran ku me puth moj? :eek: dmth cilen pjese te gjeografise t krytit tem kapin buzt e tuja... :idea:

sa shume du me dit ne un... /pf/images/graemlins/tongue.gif
jo po mos thoni se pillivesa nuk ma nxit kuriozitetin... :devil:

PS: Blue mram erdha vone...shpresoj te shihemi sot nga darka...
PSS:Tea, Rambla... :wub:

H

harap

Guest

boze meli

Pilivesa

Primus registratum

E c'te te duhen te emblat ty Abs? Ti je vete fort i embel, sidomos kur vend e pa vend do te ulesh poshte nje Pilivese qe te ngriti ne piedestal megjithese ja thyeve zemren...
Ti abs je:
1) mendjemadh
2) arrogant
3) inteligjent, por perseri arrogant me inteligjencen tende
4) interesant
5) nje mister i vertete
6) je nga ata njerez qe kenaqen kur jua bejne nervat pizge te tjereve.
Ti vetem ben komente dhe analizon (aman edhe ti sa perciptaz i bie!!!!) mesazhet e te tjereve, sidomos te miat, ngaqe ndoshta s'ke cfare te na tregosh mbi vehten...zbulohu pakez shok se nuk eshte ftohte...Ke ndonje gje interesante te na tregosh mbi vehten???

xhoni

Primus registratum

U pordh edhe kjo teme si shumica e temave.......... njeri gozhdes e tjetri patkoit.

abs

nuk e di...

Pillivesa eshte vajze:
e mire
e sjellshme
e dashur
e bukur
sensibel
terheqse
e zgjuar
e respektueshme
:angel:

me vjen keq Pilivesa.
Heq dore menjeher nga lojnat e mija te siperfaqta :smash: , dhe i pranoj disa nga pikat e tuaja! shpresoj te me falish per kte cep lojnacak te trunit tim.

Lamtumir.

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

HEY O MODERATORE...!!!
Si i behet te mbyllni kete teme dhe t'i jepni mundesine ketyre kalamajve tane qe te vazhdojne k;a;r;dh;i;q;e;t e tyre ne ndonje teme tjeter...?!

Me Respekt
GJENERALi

Pilivesa

Primus registratum

Lamtumire Abs, it wasn't meant to be!
Tash asht tuj kerku edhe Gjenerali te na dergoje secilit neper shpia tveta. Do te te kujtoj gjithe jeten Abs!!! :wave: /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

hmmmm Pilivese thuj qe s'arrrite dot me kap kalan permren e ndaj kapesh pas atyre fjalve .

abs. zemer , yll , flori mos u merzit nje pap iken , nje pap tjeter vjen + dhe nje kardina /pf/images/graemlins/wink.gif keshtu qe me llogari i bi nje me shum /pf/images/graemlins/laugh.gif