Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

Pilivesa

Primus registratum
Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
Fillimisht postuar nga Pilivesa:
[qb] Mir Xhoni pajtohem me ty por nese do te ishte bota e mbushur me femra te hijshme me ate lloj hijshmerie qe ke pershkruar ti, do te pergjeroheshe pakez edhe ti per ato qe te joshin me levizje buzesh dhe perpelitje te syckave...
Hajt Xhoni se serioziteti i tepert nuk i ka shume hije nje djali kaq inteligjent sa ty.
Te dergoj nje shikim virtual joshes... :cool: [/qb]
Grazie per vezhtrimin joshes,te cilit po i pergjigjem me nje puthje ne korrespondence :kiss: :kiss:
Ata qe me njohin do qeshnin me lot po te lexonin ckam shkruar une tek kjo teme.Nejse.
Tavolina apo ambjenti s'ka kuptim pa keto veshtrime apo "finte" nga ana e femrave.
Ka femra qe i bejne me lezet dhe ne nje fare menyre i shkon(jo ato idiotet qe te shofin ne sy si dac).Mua me pelqen ti bej,dhe do me pelqente nje partnere e hijshme qe te kishte aftesi joshese e stuzzicante(jo theksuara kuptohet)edhe nuk do merzitesha nqs dikush mund te masturbohej nen carcaf duke e menduar.
:lol: :lol: [/qb]
Xhoni faleminderit shpirt per puthjet aq te embla.Mmmmmmmm....
Te dergoj nje veshtrim si dac :eek:
Po le te mos dalim nga tema se po ja prishim pak qejfin Gjeneral Berdices.

xhoni

Primus registratum
Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

Hahahahahaha :lol: ,me shkrive.
Nuk gjen asnje teme te pa devijuar sado pak.Besoj Shkelqesia e tij Z.Berdica do te na fale per kete devijim incidental.
E vleresoj shume mendimin tend per sa i perket temes :thumbsup: dhe te pershendes me nje veshtrim total,perpires, nga lart poshte dhe anasjelltas /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pilivesa

Primus registratum

Xhoni, veshtrimi yt total ishte aq perpires sa nuk me kujtohet me tema :goofy: Veshtrimi yt lart poshte dhe anasjelltas, ma dritheroi gjithe trupin tim virtual (dhe turpin), si dashur pa dashur nisa te flirtoj pakez edhe me Abstraktin, po pse mbahen dy kunguj ne nje sqetull???!!! :shrug: Po jo nen sqetull por edhe ne pellembe te dores ju mbaj qe te dy, po te donte edhe Gjeneral Berdica, do ta gjeja nje vend ku ta mbaja edhe ate se edhe ai me duket djalke flori vecse i ka rene serioziteti dhe dashuria ne krye pak si teper. Kjo eshte tradhti e hapur virtuale, nje shembull shume i rendesishem per analizen e temes te nisur nga Shkelqesija e tij Gj. Berdica.
Abtrakt: nuk i beri Perendia veshet e meshkujve per te degjuar sekretet e grave, por megjithate une ato qe kam do te ti shpreh haptaz. Keshtu do te kuptohemi shume mire ne kete hapesire... /pf/images/graemlins/frown.gif
...qe ndihet pak boshe derisa me pergjigjeni ju!!!!
Me duket se do te na caje te gjitheve ujku i Xhonit!!!!!!!!!!!!!

xhoni

Primus registratum

Hec pilivese ,lcoje rosen.
Kur te fillosh te lagesh na thuaj qe te marrim dhe ne masat,mos rrime kot.Leqe e di vete ti s'eshte nevoje te te mesoj une.
Imagjinata ime ne keto momenete po ja kalon filmit 9 jave e gjysem dhe Tinto Brassit bashke.
Besoj se autoreggentet nuk i ndan.I urren kopsat dhe rrjedhimisht kenaqesh pa mase kur meshkujt lengezohen dhe humbin ne shikimet dhe levizjet e tua perverse.(nje nder keta mund te jem dhe une qe po te shkruaj tani). :goofy:
Do isha kurioz te shikoja vetem veshtrimin dhe levizjen e lehte dhe eksituese te vitheve te tua.
Flm qe me zgjove se vallaj isha duke shkrujt budallalleqe dhe po me zinte gjumi mbi pc.
:kiss:

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

E dini si eshte puna...?
Gjenerali; ka hapur kete teme, per te kuptuar se si shumica ketu nder ne kane reaguar ose si do reagonin ne nje pozite te tille...
Meqe jam i sigurte se shumica nga ne ose kemi tradhtuar,ose te pakten na kane tradhtuar...!
Megjithate, persa i perket flirtimeve joshese virtuale, prapa nofkave te forumit;nuk eshte se me bejne gje mua, por edhe mund te hapim ndonje teme te tille, dhe pastaj tia bejme tamam,qe kushdo qe te doje mund te flirtoje me thes...lol...!
Nejse mos e kini problem per mua,persa i perket temes!
Hajt shnet dhe flirtoshi me shendet!

Pilivesa

Primus registratum

Futjuni tani vu derisa tju dali shpirti se na e paska dhene edhe Gjenerali lejen. Tani sa nuk e kemi rreth e rrotull, iken macja kercejne minjte, prandaj (per te prekur perseri temen) mos u beni asnjehere mace ndaj minjve se jua kendojne prapa krave dhe pastaj ju rrofshin mustaqet!!!
Ju puth te gjitheve se jam femer shume e lumtur sot. Tani po ja kepus nje sy gjume, a me zgjon dikush nga ju me nje puthje?! :wink:

abs

nuk e di...

Besoj e dini popull…jeta asht e mushme me supriza, po qe te flirtoj me nje pilivese ne internet se kisha imagjinu ma pare, :eek: s lashe cep truni pa pyet, nese do ndodhte nje gje e tille, e prap…ncuk ncuk ncuk nuk e imagjinoj mu pergjigj truni, e dashur pilivesa…
Megjithate ti perpiqu njehere se ndoshta ja m mrrin me ja prish mendjen trunit…(nje perpjektje ja vlen perhere, apo jo?!)
ndersa, sa per synin ?...me ate asht pak si zore pilives e dashur…jo se s je e bukur….e brisht…me horizon t gjan dmth bredharake /pf/images/graemlins/laugh.gif …me kraht e bukur gati transprarente qe kur levizin po t` i afroj afer hundes time do t me besdiste nervat /pf/images/graemlins/laugh.gif …por ama po t`i studiosh thelle thelle…kane ca nuanca ato…prandaj mund ta mbash pilivesen per zbukurim /pf/images/graemlins/wink.gif , dmth ta ngjisish ne xham… :cool:
Pervehte,pilivesen do e mbaja ne xham per t me rikujtu mos te harroj me vu presjet pershembull… :idea:
Pra, te kete nje qellim te caktuar, nje rol…nje detyre… s di apo me kupton pilivesa… :idea:
me ka ba pershtypje ajo thanja e gjeografise se trupit… :rolleyes: shpresoj te ma « perkthesh »ndonjehere…oh sa do me gezoje…

----------------------------
me i lumturi nder me te lumturit, eshte ai qe lumturon te tjeret...

Pilivesa

Primus registratum

Abstrakt une e di shume mire rolin tim dhe e luaj bukur, kete nuk e mohon dot, gjithashtu di shume mire se sa hapa mund te bej ne tarracen time pa kangjella (duke ju referuar analogjise tende qe me pelqeu fort - per bese!) dhe nuk do te rrezohesha edhe nese do te isha e verber - te verber ne fakt jemi te gjithe ketu ne net ndaj flasim edhe percart ndonjehere, por poshte nuk biem, besome!!!!
Prandaj edhe jam pilivese se di te fluturoj.
Ska pse te behesh nevrik Abtrakt nga mendjelehtesia ime, prandaj merre me shtruar, te pakten ketu nuk ka si te me presesh flatrat dhe te me ndalosh te bredh ku te dua, aq me ben nese te besdisa. /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Abstrakt une e di shume mire rolin tim dhe e luaj bukur, kete nuk e mohon dot, gjithashtu di shume mire se sa hapa mund te bej ne tarracen time pa kangjella...

respekt per ate qe din dhe je,por si mund ta mohoj une, qe se njoh ate qe mund te besh si dhe ate qe je? :rolleyes:

kshtuqe qe te mos e mohoj, duhet ta njoh, si thu ti? , luje vallen deri n fund... /pf/images/graemlins/laugh.gif nese s mundesh vet e ke fajin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:devil:
---------------------------
:rockband:

TEA

Forumium maestatis

mu dashka me frekuentu me shpesh ket tem se po m'merkan zemren prej dursh :smash:

PS: :wub: abs

ezhderha

Primus registratum

vete shprehja "me kerkue falje" asht e erret, e turbullt dhe te cjerr veshin.

e pata ndigjue te nji film kete; kur e lexon librin ia mbyll kapaket. :book:

per ca me kerkue falje...me ia fillue prape nga fillimi a? :confused:

alinos

Forumium maestatis

Jam dakort me Nakun, c'kuptim ka me fal?! Sa per te la gojen dhe me ja nis ka e para?!

Abstrakt e shof se ti nuk u penoke per veprimet e tua, po ja pilivesa qenka perpjek me ta marr n'kthes, edhe pse asht rruge e drejte :devil:

Me ke premtu nje poc vere i dashur :wink: :kiss:

zog

Primus registratum

pilivesa, osht femer abstrakt-ja, s'ke ça ti falesh nga "mesi e poshte", ia ka fal perenia vete.

ndersa muve mundet me ma fal noi gjo po deshe, s'jam kontra /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ne kur FALIM tregojme qe kemi shpirt te GJERE, ose fisnik. pranej nuk falin dot te gjithe.

osht bukur me fal, vetem se s'kam pas okazion, femnat qe me dun, vdesin mas meje, nuk me tradhtojn hiç. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:
Pranej erdhe me vrap ti mer si gjel me kerku prona te tujat :tipsy:
Pilivese merru me zogun se do kesh me shpuplis pupla gjithe jeten, vec kujdes maje gjithnje pri fyti, se mos bahet per t'u fal /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Zog ku e ke pa absin ti qe thu se asht femen?! :shrug: Beso e kontrollo thote profeti :wink:

abs

nuk e di...

he he, cfar bahet ktu? :eek:

Zog m duket se duhet me ta shterngu dhe pak `kollaren` n qafe se t kenka liru ...jo pergja po qe t `knosh` ma mire... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tea & Linos... :kiss:

--------------------

Bajame

Primus registratum

Abstrakt, c'ja paske futur sa krahu Piliveses or shok, mire ja ke bere, ate meritojne femrat e llastuara qe mendojne se mund te grabisin per vehten e tyre gjithe meshkujt e botes.
Sa per ty Pilives, mos fol se vdes, ti kthej flatrat neser ne mengjes, tani per tani qendro ne perdhen e Abstraktit sa per zbukurim sic ta ka sygjeruar.
Dhe mos u kruaj shume me Gjeneralin se kam per te te percellitur gjithe trupin si denim, si Hithke qe jam.
Ajde, shpresoj qe hyrja e Hithkes ne kete teme ti kontrolloje pak gjerat se jeni shpartalluar fare dhe ja keni lene temen ne dore Gjeneralit. Gjeneral: :kiss: :kiss: :kiss: Nga ato qe te pelqejne ty zemra

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Temen une e kam hapur mi goce, keshtuqe sigurisht qe une duhet te kem freret e kesaj teme,apo jo...
Megjithate dua te them flm per ato qe me derguat,ta kthej njeqindfish, por me mire ju lutem rrini ne teme sesa te hyni ne kto feude virtuale se kush flirton me shume me Gjeneralin...lol...

Bajame

Primus registratum

Ti mund te kesh freret por ne kemi patkonjte, Gjeneral.
Keshtu kujto: kali ka kater kembe, kur kali kapercen kanalin, kockat kercasin ker ker ker...
Ja keni kercitur mire kockat kalit te Gjeneralit o njerez, kete di te them. I rrofshin freret qe i kane mbetur ne dore, ku kontrolloheni dot ju o shqiptare! Vetem nje Enver ka pas lindur nena!!!
Gjeneral, i marr mbrapsht apo puthjet qe te dergova pak me pare.

SHENJTOR-i

Primus registratum

pse ka ndonje ktu qe ska tradhtuar...ose se kane tradhtuar?!
Gjenerali i shkrete ka pale edhe goxha nofke,po me sa duket ia paskan dredhur dhe vjen e merr keshilla ktu tek ne te papunet,te pafat,te paftyre dhe ta pa...
hajde dynja hajde...!