Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

Pilivesa

Primus registratum
Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

Abs mire po ta bej nje pyetje konkrete:
A je femer apo mashkull?
Une per vehte NUK jam mashkull, ashtu sic mund te me duash ti, megjithate Abse edhe femrat se bashku mund ta gjejne gjuhen e perbashket, megjithese gjuha jote eshte teper e gjate dhe duhet prere pak. :goofy:

tushi

Valoris scriptorum
Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!

Abs dmth me Pilivezen kekeni prish /pf/images/graemlins/frown.gif .Po m'vjen pak keq po prap ma mire heret se vone.Masanej mos te mesin pishman hiç se s'ke qa pret prej nji pilivezet.Mas tan ksaj historie e pasioni s'ka arrit me kuptu a je femen a mashkull :lol: Shkurt muhabeti s'merr ere prej ktyne punve.Po prap nqs Absi vogel rrin penushem(be be) t'flas une me Pilin e do t'baj qa asht e mujtun me ju kthy bashk :wub:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Abs mire po ta bej nje pyetje konkrete:
A je femer apo mashkull?
Une per vehte NUK jam mashkull, ashtu sic mund te me duash ti, megjithate Abse edhe femrat se bashku mund ta gjejne gjuhen e perbashket, megjithese gjuha jote eshte teper e gjate dhe duhet prere pak.

Ca po te duhet mo zemer....

Ne qofte f s'fiton gja!
Ne qofte m prap s'fiton gja, se e kena xan para kohe!

Eh o rradha e gjate me ju afru! /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: Manena ca kupto me gjuhen e gjate?...Dukesh se s'njeh kend dhe drejtohesh pa pike kuptimi!.... Gjithsesi dialekti o nder te parat ke fjalori jone, ndaj gjuha o letrare e teper e shkurter /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:

Abs
po pse kaq abstrakt ne pergjigje te pyetje konkrete?!

Pili,
m'ngjo mu, absi ne teresin e vet asht specie e rralle dhe me dash me ja prish menien te duhen ma shume se dy pyetje e gjys pergjigje!
Plus, qe per te asht rradh e madhe me termend, kshu qe shanset e konkretizimit te tij zvogelohen, oj goce e ndershme dhe tradhetare ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Oj Pillivesa, e rehatshme dhe komode me eshte te mendosh e flasish per personin tem ashtu sic mund te me duash ti..se cfare du un moj zogcke, po ta baj listen, te jap dhe adressen, te me krijosh kenaqesine e rehatine e plotsimit te deshirave.

cara Dolcezza nje doze te mire te botes tone, e shprehim duke fol per tjetrin /pf/images/graemlins/wink.gif kshtuqe mos ja ven re gjuhen Pilit, se e ka goxha te kuqe... :lol:

Yesterday t hangsha sallaten e asaj e atij /pf/images/graemlins/laugh.gif po mu dukeka vedja si me ken nga ato rrajzat/krymat e gjate n analizen e biologise, ato jane nga njena ane ai, nga ana tjeter ajo :lol:
masanej per cfare jane n rradhe dynjaja :eek: se kam rreshqit pak prej konceptit t rradhave :rolleyes:

PS: Tush...be be ban...sa kam qeshe :lol:

RRoft shoqnija :wub:

-----------------------
m ka shku menja...

------------------------

alinos

Forumium maestatis

Abso
koncepti yt per rradhat mbetet abstrakt e kuptoj, por per mua qe e kam zemren cope per ty, :cry: asht mese konkrete :wub:

p.s. erdhi vera prap...

abs

nuk e di...

p.s. erdhi vera prap...

ban gati rrobat e bajs, e takohna n lanzarote :devil: mbasi t kthena nga Tunesia, ok?

------------------------
m ka shku mendja...

alinos

Forumium maestatis

do shkoj ne Sofie, pas 3 vjetesh...
por nga fundi i veres mund te bejm plan :wink: ku eshte lanzarote?

abs

nuk e di...

lanzarote-mapa1.jpg

asht ishull i vogel i Spanies.
m pelqen shume.

----------------------

alinos

Forumium maestatis

edhe mu po me pelqeka, ne fakt i kam debulese vendet e mesdheut :wub:

zog

Primus registratum

ndersa une po pergatis patenten per yaht dhe them ti bij botes verdall ne nje udhetim en solitaire.

Rambla

Primus registratum

Deshire sa ambicioze po aq e bukur :angel: .

albavina

Primus registratum

do jete mire te mos me dali perpara dhe jo te vije e te me kerkoj falje
nuk ekziston

ezhderha

Primus registratum

uuuuuuu ca ka thane :cool: !
po pse mos me te dale para moj? mandej s'asht keq me e durue pak konkurrence!!! :devil:
na zhdervjellteson qenien!!

Florus

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :cry: :smash: :wub: :devil:
kjo eshte pak a shume menyra se si ndihesh..

TEO

Primus registratum

Mbasi ndodh tradhtia ka 2 perfundime te mundshme(supozohet sikur ai/ajo te ka ardhur vete te te thote qe ka tradhtuar ose ti e ke marre vesh)

1. Gjeja qe ka bere nuk i ka pelqyer. Nje shembull kot. Your partner slept with someone else, and the sex was horrible. Of course they are coming back to you.

2. Gjeja qe ka bere i ka pelqyer. Nuk vjen me tek ty. Shembull prape ai me larte. Sex was really good. Kuptohet e gjeti partnerin.

E c'ta duash kete njeri. Ai/ajo tani eshte ne kerkim te sexi me te mire, po s'e gjeti vjen prape tek ty, po e gjeti s'vjen me. Kjo gje nuk eshte vetem per sexin po c'do gje ne pergjithesi. Perderisa po tradhton partnerin/en do te thote qe partneri/ja te eshte merzitur dhe po kerkon dicka tjeter. Per mendimin tim ... kick them out of your life.... i fal ose nuk i fal pak rendesi ka, nuk do jene me pjese e jetes tuaj. :shrug:

albavina

Primus registratum

nak sepse nuk dua te me denoncojne per dhune ose per vrasje /pf/images/graemlins/laugh.gif

London_GirL

Primus registratum

shyqyr qe skom partner se nje karrikatore ja kisha dhon per kry.

atij ene asajt qe ka shku me te nese ajo e ka dit se ai eshte i martum.

i urrej meshkujt dhe femrat qe shkojne me te martum. don me prish familjen dikujt.

plum direkt pa e mendu dy here

ezhderha

Primus registratum

s'e di wrote: nak sepse nuk dua te me denoncojne per dhune ose per vrasje /pf/images/graemlins/laugh.gif
aty jam me ty :thumbsup: ! te jap te drejte. vec me bani pershtypje; dhune DHE vrasje ? !
s'mundesh me e lane vec me vrasje a?

abs

nuk e di...

Un sjam per dhun,kur asht prezent dashnia, as nuk ka shanse tradhtia,keshtuqi Rroft Dashnia :wub:

:rockband: