Re: Partneri/Partnerja, i`u tradhton!Kerkon falje dhe premton se s'do e perserise!
kush po ta prish moj Pilivesa,liria mbi te gjitha, por mos harro se liria pa kufijt e saj, t ban me humb n hapsire, do thush, uhhhaaa kena ba qefe me kufijt tesh qe kena dal jasht shteti e kana kalu kufinin /pf/images/graemlins/wink.gif
se kam fjalen mos me zbulu kufinj te reja/tjera (gjithmone ne vetvehte e kam fjalen) aty e ke vizen vet n dore :wink:
ja ku po ta ban absi ty nje shembull ne form figurative, hyp mbi nje tarac qe s ka kanxhella (kshtu i them un atyne qe jane anash taraces, ndoshta kane dhe ndonje emer tjeter, s me kujtohet tesh per tesh) dhe ven re vedin, se e gjithe hapsira jote do te kufizohet vetem ne qender te taraces nga frika instiktive qe mos te bish poshte, pra s do levizish lirshem mbi gjithe ate hapsire, i vune kanxhellat, hop shfrytzon gjithe hapsiren per vedi e leviz e lire...se di a po kuptohna...nejse ktu jam un...
pervedi me pelqen t` vendosi rregullat e lojes ne nje lidhje. Komunikimi i sinqerte "t lan me sapun" e lejon tjetrin te vendosi per lidhjen me ty, e ti je e lirshme,pra ke ndergjegjen e paster.
... kjo s don me than "ndalohet dashuria" nese dashuron diken tjeter, ose me kalimin e kohes lidhja zhvillohet ne drejtime te ndyshme , rruget ndahen, e perhir te ( s po di kujt me than) duhet me nejt bashk...kjart deri ktu Pilivesa?
kot po flasim, per kultur t pergjithshme... /pf/images/graemlins/wink.gif
merr cfare te duhet e jep sa te mundesh...
-----------------------
Kur ka ndienja qe te tjeret s`ti kuptojne, duhet t`i fshehish ne zemer. Balzak