Partizani!! Nothing is wrong

• Thread starter briiigi
  • Data e fillimit

TEA

Forumium maestatis
Re: Partizani!! Nothing is wrong

si doli ndeshia /pf/images/graemlins/confused.gif

ishalla per partizonin nje fitore
rockband.gif
rockband.gif
rockband.gif
rockband.gif

AlbiD

Primus registratum

Ndeshja luhet te shtunen ne Qemal Stafa ne oren 14:00 me oren e shqiprise, por mund ta ndryshojn dhe ne dark me drita.

B

briiigi

Guest

Update :
Partizani e humbi derbin me tiranen, 1-0, por duhet shtuar qe loja e partizanit mbasi pesoi golin ishte superiore.
Nuk e them kete per te minimizuar hidherimin, por eshte realitet...edhe vete drejtuesit e tiranes e pranuan (jam deshmitare vete /pf/images/graemlins/smile.gif )
Me duket se sot fillonte si Trainer Sule Mema, mgjse une isha e knaqur me punen qe bene Tomorri e Shulku
Hajt suksese PARTIZANI!

Ah ky partizani,vete e humbet derbin,pse re pse,vetem per hater te briiigit mos ta kishe humbur,cfare do thoje ajo tani ne forum! /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

po ska gje...fundja 3 pike e ndajne nga vendi i pare...nje ndeshje eshte ajo.
Do e kaloj dhe une /pf/images/graemlins/smile.gif ....shyqyr seshte fut ai Bad_guy thuj, se kushedi cdo kishte shkrujt se o tifoz i tirones ai ... hihihihih

Bad-guy

Primus registratum

isha ne stadium zemra me Tironen! ahahhahahaaahhaha
ja shkrime morrin!
puna eshte ketu qe kane marre trajner Sul Memen dhe tani ju ka ik petlla tifozave se ai gjithe jeten me Tironen

B

briiigi

Guest

po berti ka rreshkit mer burr...
mire o vlla ishte Genci... /pf/images/graemlins/frown.gif

B

briiigi

Guest

o Bado, na jep nai info mer, se kam ca kohe qe nuk e ndjek ca behet /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

0018.jpg

nje nga golat me birki....spo ja maj men emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eh cna ka morr molli me shku ne stadium. heren e funit qe kam qen ne stadium une lute partizani - bylis per kupe Shqiperie edhe partizani ishte ne kategori te 2-te. /pf/images/graemlins/frown.gif

personazh

Valoris scriptorum

ça mora vesh une, e kaloi turin e pare Partizoni e? çin rrafi?

se Tirona ma piu me nji ekip hungarez me duket.

ec aty!

Tironsi_NY

Primus registratum

pa buksa po i rrafem t pakten, ka t tjera qe hongren dru si Dinamo Teuta e Vllaznia

Tironsi_NY

Primus registratum

hajd tani dru izraelitve dhe n raund te tret pastaj te shkrete ata qe kan per tna ren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur Nallbani del me grushta
gju me fort se Sokol Kushta /pf/images/graemlins/laugh.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Kur te permendsh Vllaznin laj gojen ne lavatriqe apo keni harru se i keni marr lojtaret shkodran me ba ushtrine ne Tirane dhe keni fitu kampionate.VLLAZNIA KA MSU SHQIPNIN ME LUJT FUTBOLL DHE KA KEN,ASHT DHE DO TE JETE DJEPI I FUTBOLLIT SHQIPTAR:pRandaj SHSHSHSHSH

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vllaznia 2001:
[qb] Kur te permendsh Vllaznin laj gojen ne lavatriqe apo keni harru se i keni marr lojtaret shkodran me ba ushtrine ne Tirane dhe keni fitu kampionate.VLLAZNIA KA MSU SHQIPNIN ME LUJT FUTBOLL DHE KA KEN,ASHT DHE DO TE JETE DJEPI I FUTBOLLIT SHQIPTAR:pRandaj SHSHSHSHSH [/qb]
Te tana na i ka msy vllaznia, se kur je shkodran te tana i ban edhe sumen e lan...

Tironsi_NY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vllaznia 2001:
[qb] Kur te permendsh Vllaznin laj gojen ne lavatriqe apo keni harru se i keni marr lojtaret shkodran me ba ushtrine ne Tirane dhe keni fitu kampionate.VLLAZNIA KA MSU SHQIPNIN ME LUJT FUTBOLL DHE KA KEN,ASHT DHE DO TE JETE DJEPI I FUTBOLLIT SHQIPTAR:pRandaj SHSHSHSHSH [/qb]
po mir vitin e kalum e harrut ke kishit si zot? tironsin ne sulm. dhe golashnusi me i mir i kombtares tirons, kshuqe shkodranet e di per ca njifen.

plus edhe ti ke harru ca ju bom ne kup me duket 5-0 total :smash:

vllaznia 2001

Primus registratum

Mas e harroni Sinanin qe ju ka ba per nje ndeshje tre gola.Tesh du me ju pyt.Pse kur lot vllaznia ne Tirane ka ma shum tifoza shkodran se tiranas,,, Sa ju shkojn ju ne stadium ktu e kam fjalen per derbin Partizani-Tirana,Vllaznin e shofin per nji ndeshje,kurse sa ju shkojn ju ne nje ndeshje te thjesht na e shofim Vllaznin ne stervitje. Sikur me ndodh me lujt me Partizanin psh ne Shkoder e me ardh ma shum Tiranas un nuk shkoj ma ne stadium.Kurse sa per at qe te tana i bajm na shkodrant nqs don me e provu se kush jena si me te mire e me te keq e provojm