Partizani!! Nothing is wrong

• Thread starter briiigi
  • Data e fillimit

Tironsi_NY

Primus registratum
Re: Partizani!! Nothing is wrong

o vllaznia jeni ju vetem qe ia boni qefin vetes dhe thoni qe ka me shume shkodran n tiran n stadium. dhe partizanin e shofim plot n stervitje mos ki merak.

dhe po te kerkosh do gjesh qe ndeshja me shikume sezonin qe kaloi ishte derbi i pare mes Tiranmes dhe Partizani me mbi 11000 veta

Tironsi_NY

Primus registratum

po hajde e provojm i her, si do bohet prova ca kishe ndermend?

dhe mjaft u mburret, emrin se ben duke e mburr. sia ngre dot emrin vetes duke e perserit qe je me i miri. me t miret dihen kush jane dhe e din te gjith.
Per tifoza i her Partizani #1 n shqiperi, nga cepi n cep ka tifoza dhe n kosove biles.

shif ca bohet ne derbi lal
tir_par.jpg

vllaznia 2001

Primus registratum

Ket vit skam ken ne Shqipni e se kam pa kampionatin por vjet ne Janar ne Loro Boriçi kunder jush ken ken mbi 15000 tifoza ne stadium e vetem 1 autobus me tiranas,kurse per tifoza qe ka partizani ne Shkoder ska asnji ose do te jet ndonji oficer tiranas i transferum,kurse per at muhabetin e lajm me u taku edhe ne Tiran nqs don

Tironsi_NY

Primus registratum

un jam n amerik lal po po erdha n tiran takohemi kur te dush

dhe ta garantoj un 300% qe skan qen jo 15000 qe jo e jo po as 10000. 15000shja esht pjes e asaj qe t thash perpara qe ata qe skan emer dun me e bo vet.

megjithse ti qeke kalamo m duket, paske menjen me fillu sherre online lal, trego gangsterllikun n komp se vetem i fitum do dalesh

vllaznia 2001

Primus registratum

Ti sdon me besu mos beso,un fmi nuk jam as nuk i hapem kuj por kur kam hi ktu skam fy asnjeri si bani ju,ti hala se ke msu se Tifozeria nr 1 asht kuq e blu dhe e di se ju keni shum por mas nesh

Tironsi_NY

Primus registratum

e para punes nuk te fyu njeri, dhe ti ishe i pari qe the hajd takohemi n tiran.

pastaj tifozeri#1 ja keni dhen vet emrin
djepi i futbollit ja keni dhen vet emrin.

dhe nji pytje si mund te jeni djep futbolli kut vetem 1 lojtar keni n kombtare dhe ai vetem tani ka fillu me loz? :shrug: sikur nuk del llogaria
po t gjesh 10-15 lojtaret qe kan loz me shum me kombtaren ta siguroj un qe sdo gjesh asnji shkodran dhe t pakten nja 5 tironsa. llafet i mer era shkodrano, faktet ngelen.

vllaznia 2001

Primus registratum

Para se te vite Brigeli ska pas asnji por kur erdhi Elvin Beqiri ka ken i vetmi lojtar qe lute ne kam.shqiptar dhe e la Nevil Deden ne stol, dhe pastaj se federates tone te degjenerume nuk i pelqen me pa lojtar shkodran aty nuk asht faji i Vllaznis.Se u pa vitin e kalum te tan shkodran u nisen cop-cop ne fillim te sezonit dhe kapen vendin e 3 dhe kepucen e art per Sinanin,po ky se meriton komtaren.

Tironsi_NY

Primus registratum

po as brigeli sju ka qef? t gjith kunder shkodranve jan?

ore ti vazhdo bej llafe faktet jan fakte, vetem 1 shkodran ne kombtare pas gjith atyre viteve pa asnji shkodran, vazhdoni djep futbolli ju. Brigeli merr ke te doj, mori dhe Muzaken tani, tirons tjeter 20 vjec.

edhe Sinani 10 gola i boni me penallti.

vllaznia 2001

Primus registratum

Po te pakten Sul Starova e sigurt,Brigel ka shum qef dhe e ka shpreh vet qe esht nje kenaqsi qe komtarja me lujt ne Shkoder,sa per Muzaken po i krahasojm pak me ate Salihin 19 vjeç dhe po marrim kampionatin e fundit i ka ba gol te tana skuadrave po nejse asht e kote me u fol se un kam ken gjithmon ne derbi Tirana-Partizani me ju dhe me ka qellu me e pa ne Tiran dhe kam bertit kur ka ba gol Partizani megjithse isha midis tifozave te tiranes pra mjafton me ken ANTI-TIRAN apo JO.

Tironsi_NY

Primus registratum

shef doli dhe nji tifoz i Partizanit n shkoder /pf/images/graemlins/laugh.gif

ater u mbyll diskutimi, po ke inot tironen, bujrum ndajm dhe kafshaten e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Un jam mor vlla ANTI-TIRAN deri kur te des,po per Vlaznin skam qa te tham se e kam mas shpirtit.Skam si me i ba tifozllek (ZOGUT)te ngordhun se asht si PIPO INZAGHI i ban golat STROPJO

zamir muqiqi

Primus registratum

BISEDA QENKA TUJ U BA INTERESANTE :eek:
kini parasysh dicka.gjithmone ka pase rivalitet midis ekipeve te tiranes dhe vllaznise dhe ky rivalitet ishalla nuk mbaron kurre.per te miren e futbollit shqiptar.rivaliteti sjell perparim ,qe momentalisht i duhet futbollit tone.sa per historikun e futbollit shqiptar nuk jemi ne qe e bajme ate por ai asht i ditun tashma.
historikisht shkodra asht njoft per futbollin e saj,talentet,tifozerine .themelimi i klubit daton ne vitin 1919,pra para tiranes 1 vit.per partizanin di qe asht themelu me urdher nga lart.megjithate edhe partizani ka vlerat e veta .
ne ekipin e shkodres(vllaznise)mbahet mend vetem nje lojtar tiranas me mbiemrin MEMA,qe ka lujt afer viteve 70.tjere mesa di une nuk kane lane ndonje shenj ne shkoder.lojtare te vllaznise qe kane lujte ne tirane ti permendi sa te duash.
1 MEDIN ZHEGA
2 SABAH BIZI (17 vjeq me kombetaren)
3 RAMAZAN RRAGAMI
ndoshta je i ri e po te citoj disa te ketyre viteve te fundit
1 ZAMIR SHPUZA (partizani)
2 HYSEN ZMIJANI
3 ARMIR GRIMA (partizani)

TIFOZERIA
ka thane nje njeri i njoftun ne shkoder
"sa shkojne ne stadium tiranasit ne cojme krushq ne dasem"
por te fundit e ka thane BEJZADE kur u largu nga vllaznia
"kur vij ne shkoder me duhet mu ndal qysh ne lezhe me pi kafe me tifozat e vllaznise qe me shoqnojne kudo me pershendetje lene masandej ne stadium qe asht dicka ne vete,kurse ne tirane vetem kur shkoj te dera klubit e veshi fanelen me thojne njerezit 'uuu edhe ky m'duket asht futbollist more'
nuk kam ca baj komente ma.

Tironsi_NY

Primus registratum

degjo te gjith lojtaret i thon ato gjera (megjithese pikerisht ato llafe si kam degjuar ndonjehere) ne cdo skuader qe shkojne lavderojne ate skuader.

Dhe per lojtare nga Tirana s'diskutohet qe sdo shofesh shume ne skuadrat e tjera se do mbushin 3 skuadrat e Tiranes ne fillim. dhe shkodranet qe kane ardhur ne Tirane per te lkuajtur dhe qe vijne akoma vijne se skuadrat me te mira jane ne Tirane. Sic shkojne te gjithe te Interi e Juve e Milani ne Itali.

Tironsi_NY

Primus registratum

aleeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooo
aleeeeeeeee oooooooooooooooooooooooo

e morem dhe Superkupen dru plerave bardheblu :rockband: :thumbsup:

disku

UNI

Ka dal ere se je tuj ra ka kategoria. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Giti

Primus registratum

Partizani :kiss: :kiss: :kiss:

edhe une me partizonin, megjithse gjyshin e kam pas sportist te tirones /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

HALLALL DEMAVE TE KUQ MA KNAQEN SHPIRTIN TE SHTUNEN

FORCA --PARTIZANIIIIIIIII