Partizani e nisi dhe po e perfundon me optimizem,por...

mirdita

Papirus rex
Mirdita esht ne kategori te pare dhe ska kokrren e lekut :/ Ja te te shpjegoj dicka kampionati shqiptar ndahet ne kategorine superiore(skuadrat me te mira)-->Ku Tirona sigurisht qe ben pjese dhe Tirana ka fituar edhe kupen e Shqiperise. kategoria e pare-->Ku sapo u fut Partizani dhe Kategoria e dyte-->Ku Partizani bente pjese me perpara...Nese te plq te jesh me humbes pune per ty pastaj ;)
Un me nuk mund ta ndryshoj ekipin,sepse dhe vellau im esht me partizanin dhe un u bera

joetisti_

Locus omnem
Hahahahahhahahahahah humori jot ahahhahahhahaha po te zgjidhka tyyy ahhahahahhahaha ti me ben te qesh pzzzz rrofsh se e di si jam sot ahhahahahahahah
mirdita te ka shoqe dhe te do shume si shoqe Sonia, por ajo do te zgjedhe Iliro sepse ai eshte djale dhe ajo duhet(besoj) te kete interesa te tjera ;)

joetisti_

Locus omnem
Me Apolonine :p Cne apo kshu ngaqe ke familjen :)
Po une Fierak jam. Ne te vertete kur ishim te vegjel na inkurajonin te ishim me Dinamon. Kurse me vone filluam te ishim me skuadren e qytetit tone. Kurse me Tiranen(17 Nentorin) dhe Partizanin ishin gjithashtu shume ketu ne Fier edhe ne gjithe Shqiperine ne fakt. Une po te isha pa skuader do zgjidhja Tiranen per nder te shoqes se mbrekullueshme Sonia :)

joetisti_

Locus omnem
Gjithmone besoji intuites se pare(ajo eshte e verteta ;))
S'mund te mos marr parasysh te dhenat e vete personit dhe perderisa eshte pjese e tij dhe vetem, me duhet ta besoj ashtu sic ma thote. Por sugjerimi yt me ndikon. Jam dyshues ne keto momente... Je embelsisht shume bindese Sonia ;) (ne shume drejtime)