Partia antiterroriste shqiptare

Albinos

Primus registratum
Partia antiterroriste shqiptare

Kot kshu me lindi nje mendim, te krijojme partine antiterroriste shqiptare.
Nuk eshte per tu cuditur sepse shqiptaret jane evropiane dhe kane dhene prova se nuk e duan terrorizmin.
Une do isha gati te rregjistrohesha ne kete parti.
Juve cfare mendimi keni?

Postuar nga Logos

<ul type="square">
[*]Edhe une e du nji teser... :devil:

P.S Them qe kryetar per celulen e forumit te jesh ti Fluturak. /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/list]

Postuar nga Fujiku

<ul type="square">
[*]E di qe do ngresh zerin dhe do ankohesh ne stilin "Po eshte hapur nje teme edhe per partite islamike!!!", por do jesh ne gabim. Parti antiterroriste nuk egziston askund dhe eshte evidente qe do perkonte me organizata paramilitare apo militare.

Per te gjithe: mos hapni lojen "Kush shpik emra partish me te bukura" tani...ju njoftoj se i kemi nja 40 deri me sot. Behuni me te dobishem
[/list]

Fujiku une nuk po e hap partine time per ndonje arsye te vecante qe mund te beje me dogmat.
Partine time dua ta hap se na mbyti droga, korrupsioni, mafia etj dhe neqoftese ty te koincidon ndryshe, ky ngelet nje problem i joti.

Kryetar i Partise Antiterroriste, zgjidhem une.
Nenkryetar i Partise Antiterroriste zgjidhet Logos.

Pranojme anetare te tjere.

jula

Primus registratum
Re: Partia antiterroriste shqiptare

Mos abuzo me nervat e mia, se une s'kam nerva fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te spostoj tek thashethemi.

Goca

Primus registratum

Edhe une e mbeshtes mendimin e Sailorit se duhet me qene icik imparciale ne kesi rastesh... :smash:

jula

Primus registratum

Si te doni, Poncer, e sposton populli. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kosh!
Bah, sa e mire jam ne basketboll...

Admir

Forumium maestatis

mire mo mire se nuk u be nami. Verej se tashme e keni stigmatizuar Fluturakun. Disa prej temave nga ku u leviz kjo teme ishin pothuajse te njejta. Ju e dini.

jula

Primus registratum

Po e ke konkretisht me temen e partise islamike, e kam sqaruar Fluturakun ne postimin e meparshem.
C'ka ndryshe nga Rezistenca dhe Antirezistenca nje teme ku zgjidhet kryetar partie Fluturaku dhe ti e pason? :confused:
Nuk stigma-tizoj njeri une, po te mos isha realiste, kisha per ti mbyllur gjithe temat e ta lija ca kohe Arenen ne pozicion "freskim truri".

Admir

Forumium maestatis

Te betohem JULA se po ta kishte hapur dikush tjeter temen nuk do te ishte mbyll. Ky eshte shqetesimi im i vetem ne kete rast.

Pastaj tema ishte tek Politika Shqiptare, jo tek Arena. Megjithate ishte me shume per gallate sesa per politike...

abs

nuk e di...

Applaus... :devil:

mir jam, car po t duhet ty, per vit t ri s vij n tirane... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje grup gocash pregatiten per shkaterrimin e bandave ne itali. :wink: :rockband: :rockband:

Lista asht sukrete. :devil:

alpacino

Primus registratum

ja dhe nje nga pjesteret e grupit te absit ne lufte kunder terrorizmit
abso un jam terrirrist qoje te vjeri te me arrestoje mu po te dush ja jap dhe adresen

004small.jpg

abs

nuk e di...

eh lal, s kena nevoj per adrese, se vijne vete n çark mbas "eres",... :devil:

gocat antiterror jane si Wind, si shikoni dot...vec kur t ndiejn(i) prangat e shterngume fort deri ne kocke!... :devil:

mos do gje me dit dhe planin e punes tone... :idea:
flej n uj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Leng baruti do t'i jap une ketij per vit te ri, do ziej nje kazan te madh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nese Kellira nuk i ka manikyrosur ato te uruara as te mos me afrohet per te m'i zgjatur /pf/images/graemlins/laugh.gif

U qelb forumi .....nga baruti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Edhe nje pale boxera Calvin Klein :tipsy: do ia blesh apo jo :tipsy: ke Smart Shop-i /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ku eshte anti-therrorri ketu ore /pf/images/graemlins/laugh.gif se mua as me guduliset gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara t'i vesh nga koka, pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kellir per njerez si ti qe i hane thonjte s'ke me se me gudulis mua /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ik ore patllake /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kujdes kumbllat mos te behen hoshafka nga llastikat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thua te jete qites i mire ky mi Lara, nc nc nc nuk e arrin thepin them une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shko ke koshi te lexosh barcaleten e zogut shko /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca te editoi ky ty mi :eek:

Per i maje lapsi nuk u bo qameti, pastaj laps qe nuk e ha mos as prefsja do kete qene, aq i vockel /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dallorin beka akoma ne shkolle ky mi, ka ngel ke algjebra i varfriiiiiiiiii, kushedi kur del ke derivati, pale ke integrali le qe ky i fundit ekundeta e te parit eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ku derivon dot jashte breckave ky miiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

Huh Anti-therrorr /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga alpacino:
[qb] ja dhe nje nga pjesteret e grupit te absit ne lufte kunder terrorizmit
abso un jam terrirrist qoje te vjeri te me arrestoje mu po te dush ja jap dhe adresen

004small.jpg
[/qb]
Ne qofte se terrorristet jane si kjo un vetshpallem viktima e pare e terrorrit :lol: :lol: