Partia antiterroriste shqiptare
Kot kshu me lindi nje mendim, te krijojme partine antiterroriste shqiptare.
Nuk eshte per tu cuditur sepse shqiptaret jane evropiane dhe kane dhene prova se nuk e duan terrorizmin.
Une do isha gati te rregjistrohesha ne kete parti.
Juve cfare mendimi keni?
Postuar nga Logos
<ul type="square">
[*]Edhe une e du nji teser... :devil:
P.S Them qe kryetar per celulen e forumit te jesh ti Fluturak. /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/list]
Postuar nga Fujiku
<ul type="square">
[*]E di qe do ngresh zerin dhe do ankohesh ne stilin "Po eshte hapur nje teme edhe per partite islamike!!!", por do jesh ne gabim. Parti antiterroriste nuk egziston askund dhe eshte evidente qe do perkonte me organizata paramilitare apo militare.
Per te gjithe: mos hapni lojen "Kush shpik emra partish me te bukura" tani...ju njoftoj se i kemi nja 40 deri me sot. Behuni me te dobishem
[/list]
Fujiku une nuk po e hap partine time per ndonje arsye te vecante qe mund te beje me dogmat.
Partine time dua ta hap se na mbyti droga, korrupsioni, mafia etj dhe neqoftese ty te koincidon ndryshe, ky ngelet nje problem i joti.
Kryetar i Partise Antiterroriste, zgjidhem une.
Nenkryetar i Partise Antiterroriste zgjidhet Logos.
Pranojme anetare te tjere.
Kot kshu me lindi nje mendim, te krijojme partine antiterroriste shqiptare.
Nuk eshte per tu cuditur sepse shqiptaret jane evropiane dhe kane dhene prova se nuk e duan terrorizmin.
Une do isha gati te rregjistrohesha ne kete parti.
Juve cfare mendimi keni?
Postuar nga Logos
<ul type="square">
[*]Edhe une e du nji teser... :devil:
P.S Them qe kryetar per celulen e forumit te jesh ti Fluturak. /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/list]
Postuar nga Fujiku
<ul type="square">
[*]E di qe do ngresh zerin dhe do ankohesh ne stilin "Po eshte hapur nje teme edhe per partite islamike!!!", por do jesh ne gabim. Parti antiterroriste nuk egziston askund dhe eshte evidente qe do perkonte me organizata paramilitare apo militare.
Per te gjithe: mos hapni lojen "Kush shpik emra partish me te bukura" tani...ju njoftoj se i kemi nja 40 deri me sot. Behuni me te dobishem
[/list]
Fujiku une nuk po e hap partine time per ndonje arsye te vecante qe mund te beje me dogmat.
Partine time dua ta hap se na mbyti droga, korrupsioni, mafia etj dhe neqoftese ty te koincidon ndryshe, ky ngelet nje problem i joti.
Kryetar i Partise Antiterroriste, zgjidhem une.
Nenkryetar i Partise Antiterroriste zgjidhet Logos.
Pranojme anetare te tjere.