Parashikimet e juaja për ndeshjen SHQIPERI-Serbi?!

hareid

Papirus rex
Sa me shume afrohet ndeshja, aq me shume me kapin emocionet, ethet e futbolli...;) Kohe mbas kohe i shoh edhe lajmet dhe them do Zoti dhe nuk ndodh asnje incident qe do te na demtoj. Mediat serbe, duke mos patur asnje shanse per kualifikim, jane mbushur me propaganda dhe genjeshtra te cfaredo lloji....
Forca KUQ E ZI!!!

Dreamer

Under the Dome
Nuk doja te thoja qe e mendoja kte rezulatat per pune terrsi..
Duhet te hapim syte e ti shikojme gjerat sic jane realisht.
Skemi pas kurre futboll dhe e veshtire te kemi.
Kur luaja biliardo dikur e sja kisha idene beja sic bejne lojtaret tane..ja fusja kot se kishte gure plot e nje do hynte se sben..
Fajin tek e fundit se kan vetem lojtaret se aq munden aq bejne por mediat dhe politika qe fusin xixa kot..

Dreamer

Under the Dome
Po shikoja komentet e gazetareve ne tv shqipetare e me habitin sa diletante qe jane e sa idiote ne profesionin e tyre.
Kjo ishte nje ndeshje futbolli e asgje me shume dhe ne kete rast fitoi sporti e humben mediat.Populli/tifozat treguan se ne kemi vlera te verteta e nje top qe rrotullohet ne mesin e nje fushe as na i humb as na i ngre ato.
Une jam krenar qe jam Shqipetar!!

katsune

cherry blossom
do ishte bukur te fitonte shqiperia, por nuk ndodhi. c'eshte e verteta, edhe nese kualifikohet, kualifikohet me shume fale ngjarjes se dronit. sepse te ishte per merite, nuk e meriton...

Balahk

Locus omnem
Perfundimisht jam i bindur,qe me mire te mos arrijm te shkojm ne europian,sepse do na shpartallojn me gola,e do lejm nam.
me mire ta pranojm qe nuk jemi te zote,e vendin t'ja lejm dikujt tjeter qe eshte per ate pune.

katsune

cherry blossom
Perfundimisht jam i bindur,qe me mire te mos arrijm te shkojm ne europian,sepse do na shpartallojn me gola,e do lejm nam.
me mire ta pranojm qe nuk jemi te zote,e vendin t'ja lejm dikujt tjeter qe eshte per ate pune.

pikerisht.

Almaa'95

Papirus rex
Te themi ate qe eshte nuk
Fitohet loja me iluzione dhe me eufori(ne nuk patem nje sulm qe ta organizonim/ta mirmendonim dhe ta conim deri ne fund) ne te kundert skuadra Serbe kishte mbrojtje te papare dhe sulme te rrufeshme e te fuqishme.

Pervec lojtarve tane qe me shume bejne Selfie se stervitje, fajin e ka & politika qe nje gur iu hodh Serbve dhe u be nami. Masat qe u morren ishin anormale, aq sa bene qe Serbet te kishin nje siguri te papare e ne te dilnim nga ajo zona jone e komfortit.

Gjithsesi mos te bejn si ato goret qe kur sben gol skuadra s'e mbeshtesin me. Do ta cajme fare Armenine dhe do pershendesim Serbine nga Parisi, me besoni mua :) bejeni gjumin te qete sot, se dhe Portugalia na beri nje dhurate te bukur :)

Almaa'95

Papirus rex
Ca cuna te tavolia ime ngjitur thonin- Me mire te ishim te fundit ne grup, mos te kishim fare mundesi kualifikimi e vetem me Serbine te kishim fituar.

Per nje moment desh i thashe,- te lumte goja. :/

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Po e thashe! Por qe kjo me riktheu humorin kur e lexova , vendosa ta shperndaja me ju ketu.
Mos te humbasim sensin e humorit dhe sportivitetit!

Je i vemendeshem. Naten e mire edhe njehere.