Pamje nga Desktopi im!!!

wtf

Primus registratum
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

Fillimisht postuar nga Ceasar:
[qb] o h3lis ku e ke gjet kete themen me gjithe wallpaperin.qenka shume e bukur sidomos to syte.

na thuaj ndonje link ta downlodoj edhe une.PLEASE!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sfondin e gjen Këtu

Temën e gjen Këtu
, por pashë që nuk e shkarkon dot më, mund të kërkosh tek "search" për "milk" dhe gjen tema të tjera të ngjashme.

wtf

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ceasar:
[qb] si ta aplikoj???? [/qb]
Je në Linux ma merr mendja.
Merre temën dhe çpaketoje nën /home/<user>/.themes , pastaj tek Preferimet e Gnome-s, shkon tek "Tema" dhe e gjen në listë.

X-GoodBoy

Primus registratum

New version.
dwnld.JPG

X-GoodBoy

Primus registratum

Eshte nga BMW. You don't like it?

PS. I luv you too /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Lara,
Shtyp nje here butonin [Print Scrn] qe duhet te ndodhet diku djathtas/lart ne tastjeren tende.

Pas kesaj hap bnje program imazhes, Psh. PAINT apo Photoshop, Open - New Document - dhe shkon tek Edit-Paste ne menune kryesore. Kur te kesh shtypur paste imazhi i plote i ekranit tend do shfaqet dhe kete file ti mund ta ruash si nje jpg cfardo.
vr.jpg

personazh

Valoris scriptorum

du me pa desktopin e Gurax tashi . ato "pleasure of sin". hec lale hudhu /pf/images/graemlins/laugh.gif

wtf

Primus registratum

Enlightenment E17 në GNU/Linux Debian 3.1 (Sid/Unstable).
Aktivizuar (sa për provë) janë modulet "Snow" dhe "Flame".

index.php

MLK

Primus registratum

I vetmi qe e ka te personalizuar eshte helios desktop-in. Ka programe ku mund te personalizoni komplet desktop-in ne menyre qe te mos keni te gjithe njesoj ikonat e stilit windows, kam vene disa po kam hequr dore pasi kishte spyware pasi ishin falas. Qellimi i personalizimit nuk eshte te nderroni vetem foton ne sfond te desktopit pasi ne kete rast nuk keni pse te hapni nje teme per desktopin po per fotot! Pra sillni desttop te personalizuar e jo vetem foto te ndryshme.