Re: Palestina dhe padrejtesia me e madhe historike e tere koherave!
Fillimisht postuar nga Alibaba:
dmth qellimi justifikon mjetet, dmth mund te mbeshtesim nje padrejtesi per te miren tone.
Pse cfare eshte qellimi per ty se per amar e kuptova diret?
Qellimi im eshte qe Kosova te jete shtet i pavarur dhe enderra ime eshte qe te arrihet nje bashkim kombetar.
Cfare eshte qellimi im, me sakte pse nuk te pelqejne metodat qe perdor une per te realizuar qellimin?
(i) E zeme se do prishim nje mur qe nuk na duhet sepse do ndertojme nje shtepi te re. E zeme se shtepia e re eshte e madhe dhe muret qe na ndajne na pengojne.
E zeme se shtepia eshte bashkimi i tokave shqiptare.
QELLIMI JUSTIFIKON MJETET: a) Do te i rrezoje me koke muret b) do perdorje nje cekan
Eshte e qarte se qellimi qe kemi justifikon mjetet. Justifikon Cekanin.
Armiku nr.1 i Izraelit jane arabet. E pse mos te jene per shqiptaret?
Kur u provua me fakte se qeveria amerikane (e cila eshte shume e influencuar nga lobi izraelit) nderhyri perse do prova te tjera?
E di qe shoqata shqiptare ne Amerike kane shtrenguar duart me hebrenjte? Aleanca qe ti do i quaje te padrejta per palestinezet. E di qe po keto shoqata
atdhetare shqiptare kane endorsed Joe Liberman si kandidat per president te SHBA.
Joe Liberman ka thene "Kosova do jete e pavarur po te jem une president". Thoni po te doni se ka genjyer.
Shqiptaret duhet te sillen per te miren e tyre. Sidomos ata te Shqiperise. Per te miren e tyre se miqte e tyre jane hebrenjte dhe jo arabet.
Miku duket ne kohe te keqe eshte miku dhe jo dikush tjeter--fjale e urte popullore.
Mos shiko sepse i ka vajtur keq SHBA ne Irak.
Shiko on the bright side, u ftuam ne gostine e fitores ne Irak. Beme aleanca qe vertet ishin frytedhenese.
U dhana kontrata firmave shqiptare per ne Irak.
Fsqinjet tane serbe, greke gjithmone kane luajtur me karta te fshehura. Eshte koha qe ne te kuptojme dhe te dime te zgjedhim aleanca me te cilat do kemi frute.
Po i dashur Alibaba. Qellimi justifikon mjetet. Nuk kam asnje qellim te keq, por qellim nobel: Ate te ceshtjes kombetare?
Pse e kundershton? Ti cfare ke qe ve shkopinj nen rrota te mires (e provuar me fakte!) se ceshtjes kombetare? E di cfare i quajme ne ata? Gjakhelmuar!
Nese do te miren e shqiptarit (jo te palestinezit) ndihmo ceshtjen shqiptare. Ndihmo mua te luftojme bashke te dy per te miren e ceshtjes kombetare. Nuk prishet muri per te ndertuar nje shtepi tonen te madhe, tonen dhe muret qe na ndajne nuk prishen duke i shembur duke i rene me koke.
Fillimisht postuar nga amar:
[qb]
JEMI MIQ! INTERESAT TONA ME IZRAELIN JANE TE LIDHURA NGUSHTE!
KETA QE I KE SHKRUAJTUR KREJT JANE KAMUFLAZHE ZOTERI I NDERUAR,MENDON SE ME NJE FOTOGRAFI DO TA RREJSH BOTEN[/qb]
Do me teper se nje foto? Do video?
Do realitet kur izraeli gunship helicopters evakuan dy femije kosovare, do 180 kosovare deshmimtare qe sot prezent jetojne ne izrael,
do 2milione kosovare deshmitare se nuk ishe ti qe fluturove por avione amerikane?
Nuk te mjaftoka nje foto,
dhe nje realitet dhe te guxosh me vone ta quash kamuflazh?
Pyet nje kosovar! Ti Gjakhelmuar!
Jeni shqiptare ju marrte e mira. Perse me kundershtoni mua kur po e shikoni vete qe une po i kontriboj ceshtjes kombetare dhe ju po me vini shkopinj nen rrota!
Fqinjet tane greke e serbe kane luajtur me karta te fshehura gjithmone. Te dime se ke te zgjedhim aleat.
Une dua qe jo qe shqiptaret te behen hebrenj. Dua qe te dine se miqte e tyre jane hebrenjte. DHE TA SHPREHIN HAPUR! Nuk dua te krijohet pershtypja se shqiptaret jane arabofila dhe kjo behet duke u shprehur kudo qe gjendeni perkrahjen e pakursyer qe ju keni te vini ne vend cdo padrejtesi ne vend. Ne kete rast i kujtoni botes se cdo shqiptar qendron pas nje izraeli dhe se ate ka shok.
Po ku jane shqiptaret kur palestina eshte padrejtesia me e madhe e kohrave? Ne Mars? Po ceshtja Shqiptare, Ajo nuk qenka nje padrejtesi?
Ne rradhe te pare jeni shqiptar pastaj banor te ketij globi!
Shikojeni ceshtjen palestineze me syrin shqiptar!
Nje grupi refugjatesh kosovare, ushtare dhe civile izraelite duhe valevitur flamure izraelite dhe shqiptare ne Jeruzalem. Do ta gjej ate foton.
Tani kjo foto:
Refugjate Kosovare me bluza me flamure Izraelite
Shikoni femine e vogel me flamur. Kur pane dy femijet e vegjel qe evakuoeshin nga ushtare (forca speciale te Izraelit) kujtuan se ishin ushtare serbe dhe po ulerrinin se qari. Kur i futen ne helikopter nga helikopteri me video link i folen prinderit ne Izrael ketyre femijeve. Nuk kam foto dhe nuk besoj se ka por sipas atyre ne helikopter femijet (6&9 vjec) nuk pushuan se puthuri ushtaret izraelite.
Te i kujtoje te tjereve se ndajme bashke nje Histori me padrejtesi te bera ndaj nesh. Te i kujtoje te tjereve se do luftojme dhe do zhbejme padrejtesite kunder nesh.
Rrofte Shqiperia!
Leçaim Israail!
Tek tema:
Nuk do as mend te mendosh se ku jane sot hebrenjte dhe ku palestinezet.
Nga njera ane kemi kombin palestinez qe ka dekada qe po flene e rrine neper kampe refugjatesh dhe nga
ana tjeter kemi kombin hebre qe cdo vit qe shkon cdo hebre shenon milestones, rekorde ne historine e njerezimit ne cdo fushe.
Ta mendojne se dicka nuk po shkon per ta ose
me mire te dine se ka mbaruar koha per ta te vendosin fatet e te tjerve me force (kamikazet kete kerkojne!).
amar me qe ka shume kosovare tani ne Izrael uroi vdekjen e tyre atyre! Te marrte e mira te marrte! Je shqiptar dhe jo arab! Shikoje ceshtjen palestineze me syrin shqiptar.