do te thoja pranim.Fillimisht postuar nga labi90:
[qb] Mendoj se vetevrasja eshte nje revolte kunder fatit te njeriut. [/qb]
Vazhdoj te jem i bindur se vetevrasja eshte dobesi. Sado i lodhur te jesh nga jeta nuk mendoj se vetvrasja eshte zgjidhje.Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] sepse jane te lodhur, por shume te lodhur ama, te drobitur fare... [/qb]
Djep,me ne fund po cross into the blue me duket. Congrats!Fillimisht postuar nga Djep:
[qb] Njerezit ketu ne shqiperi e vrasin veten, ngaqe kane siper nje te droguar bulevardesh, si Fatos Nano dhe nje karakurve 500 lekeshe si Xhoana prostituta. [/qb]
"the_buzz" mos u merakos. Ai nuk qe postim i Djepit, por i nje shokut tim qe gabimisht kish perdorur accountin e Djepit duke menduar se postonte me accountin e tij. Gjera qe ndodhin, dhe e ndjeja se ishte e nevojshme te te sqaroja. Tung! /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga the_buzz:
[qb]Djep,me ne fund po cross into the blue me duket. Congrats![/qb]
ky paska premisa me vra veten...Une nuk i justifikoj dot ata qe vrasin veten.per mua jane te dobet ne karakter dhe me siguri shume shume te panevojshemFillimisht postuar nga Oliver:
[qb] Per shumkend vetvrasja eshte zgjidhja me e mire nga nje situate apo thjeshte nga nje jete e padeshiruar prandaj nuk kam ndonje paragjykim ndaj ketyre njerezve dhe me duket cinike te quash dikend qe ka kryer vetvrasje budalla apo frikacak... [/qb]
Pse ëre të duken të panevojshëm. Të ishte ashtu si thu ti nuk do kishe shkrujt ktu ti /pf/images/graemlins/wink.gif . Do dojsha me dit se kush jan ata që e vrasin veten pa dashje dhe në qoftë se i del përpara ariut a quhet pa dashje /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
ky paska premisa me vra veten...Une nuk i justifikoj dot ata qe vrasin veten.per mua jane te dobet ne karakter dhe me siguri shume shume te panevojshem
Ktu ka edhe perjashtime padyshi...P.s ata qe e vrasin veten pa dashje [/QB]