Re: Përçartje
dje jam endur varrezave... ndersa ato qeshnin, kendonin, martoheshin, une endesha varrezave.
Ashtu i thashe apo jo: "S'me pelqen te endem varrezave"
E genjeva, e di; E genjava, e dinte???
C rendesi ka tashme ajo, tani qe jetoj boten e te gjalleve, tani qe mora celesin e varrezave te mia dhe e hodha larg, laaaaaarg.
C'rendesi ka ylli ime te zbres prape aty, te shqyej deren e varrezave te mia qe te ritakoj VETEN, qe te ritakoj ATE, te ritakoj NE...
Falme ylli ime por dje u enda varrezave, nuk e di as vete si, sepse dera ishte e mbyllur dhe celes nuk kisha, as fuqi per ta shqyer nuk kisha, u gjenda aty pa pritur, tek NE, tek AI, tek UNE. E kapa veten ne flagrance ylli ime duke i dhene jete asaj qe une varrosa, asaj qe ai vrau... :shrug:
Falme ylli ime se e di qe te dua deri ne dhimbje por ate e desha deri ne vdekje /pf/images/graemlins/frown.gif
E vdiqa ate ylli ime besome, ndryshe nuk do te jetoja ty, por vertet nuk e di pse dje isha aty.
Falme ylli ime po me kishte marre malli per veten, vajta ta takoja por ajo nuk ishte vetem, ishte me TE, ishin ATO, ashtu sic kishin qene, ashtu si ajo gjithmone e kishte dashur deri ne vdekje. :cry:
Falme ylli ime se te dua shume, shume , shume ...