Ora e Mungeses

Ema

Goddes
Re: Ora e Mungeses

...

I have the Power!
Yeah,babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

P.s:Frike,frike te kane frike...

elips

Primus registratum

A nuk ta pata thene se, ... sot edhe zogjte meritojne pranga. Dhe ..., truri yt eshte nje kenete e bastisur ndjenjash te skaduara perbrenda kutish te ndryshkura konservash.
S'te besohet?!
Po ja..., atehere, si arrin te shpjegosh faktin, se ... ndjenja jetime te persinifikuara perbrenda trupash te pergjakur nositesh, shqyejne njeri-tjetrin, prej mungeses se te ngrohtit ushqim-zemrash.
Perbrenda ores te mungeses se inicialeve tona - diku tej - rigjejme vetveten perbrenda nje pikle vese, burgosur mureve te lengshem te nje loti, ... u rrokullis prej syve te tua, kur me vetedije ngjita shkallet e autobusit te harreses.
Zhveshur e deklaroj, le te quhet:
"... e imja ore e mungeses!!!"

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga elips:
[qb] A nuk ta pata thene se, ... sot edhe zogjte meritojne pranga. Dhe ..., truri yt eshte nje kenete e bastisur ndjenjash te skaduara perbrenda kutish te ndryshkura konservash.
S'te besohet?!
Po ja..., atehere, si arrin te shpjegosh faktin, se ... ndjenja jetime te persinifikuara perbrenda trupash te pergjakur nositesh, shqyejne njeri-tjetrin, prej mungeses se te ngrohtit ushqim-zemrash.
Perbrenda ores te mungeses se inicialeve tona - diku tej - rigjejme vetveten perbrenda nje pikle vese, burgosur mureve te lengshem te nje loti, ... u rrokullis prej syve te tua, kur me vetedije ngjita shkallet e autobusit te harreses.
Zhveshur e deklaroj, le te quhet:
"... e imja ore e mungeses!!!" [/qb]
n,edhe me nick te ndryshem te njof !Welcome back! :wub:

Kordelja

Valoris scriptorum

Sigurisht qe njihet, kush e ngaterron stilin e tij /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirese u ktheve,shpresoj per gjate kesaj here /pf/images/graemlins/wink.gif

elips

Primus registratum

...IN VIVO -

...Pasome nje krimbore cigare, ose ..., me mire, ndricoje mes buzeve te tua camarroke, dhe ... me nje mistrece puthje kaloje mbi te miat buze te intoksikuara, prej afshit paralizues te frymarrjes tende.
...Le ti lejojme gjuhet-hardhuca, te shkrihen me njera-tjetren, ne skenen e tymnajte te nje puthjeje. Dhe ..., gishtat le te digjen perbrenda nje ndricimi nuancash ne gri. Dhe fjalet le te heshtin, (jane te varfera), e cigarja..., cigarja le te digjet.
Ti merr fryme prej dhomezave te mushkerive te mia, une thith jete prej gjysme-te shuarve syve te tu - te dy, krejtesisht "fajtore", vrasim te njejten, te fundit cigare.

DEVIL-girl

Primus registratum

I'm lying alone with my hand on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you're hurt too
But what else can we do?
Turn around and turn apart
I wish I could carry
Your smile in my heart
For times when my life seems so low
It would make me believe
What tomorrow could bring
And today doesn't really know,
Doesn't really know...

bolonjezja

Primus registratum

dua thjesht te pergezoj te tere ata qe shkruajne te tilla poezi...jane thjesht te mrekullueshme... :kiss:

Ema

Goddes

Me mungon shume Kordelja,kam mall... /pf/images/graemlins/frown.gif

London_GirL

Primus registratum

LOTET ME TRADHTUAN
Me thuaj se cpo behet
valle me kte shpirt
qe ike u largove
me lot duke te rjedhur
me tradhetove.

Nuk e kisha besuar
se loti mashtron
se yjet me tradhetojne
se hena me genjen
se ti iken e s'vjen.

Nuk e kisha besuar
kte fat te brishte
nuk e kisha pritur
kte tradheti nga ti.

Nuk kam arritu te mendoj
se vetem ne enderr
ne pranjen tende do jetoj
nuk arrij te imagjinoj
qe ti je zhdukur
dhe un akoma vajtoj

Por do e perballoj
lotet sdo i shterroj
jeten do ta jetoj
per ty me sdo mendoj.

attachment.php3

doktoresha

Primus registratum

Ne kaq pak Tirane
si mund te mbetesh kujtim
si mund te kthehesh ne mall......
Dhimbja e nates,
vete naten zgjon,
So mund te behesh tragjedi.....

Ne kaq pak Tirane.

renea

Primus registratum

Une dhe kitara ime rrime heshtur ne apartamentin e vogel anes rruges. Heshtja ka rene ne qytet dhe tingujt e kitares time vijne ne mua vetem trishte.
Telat zgjaten e shkrutohen nen renien e gishtave te mij, poashtu dhe kujtesa ime zgjatet dhe shkrutohet nen thirrejt e dickaje brenda shpirtit tim. Teksa ketu, ata kishin c'te falenderonin ne Diten e Falenderimit, une rrija me heshtur se gjeldeti therrur, krrere puplat, e pjekur disa kohe me pare. Shikoja perreth me nje maske te lumturi ne fytyre, teksa nga brenda keshtjellat e vetkeqardhjes binin nje nga nje.
Do te kisha qare aty, shpirti do te me qe mbleshur ne fyt, sikur mos te kish qene kha per te ngrene. Teksa gelltisja pa pertuar copat e mishit te bardhe te gjeldetit, purene e patateve, dhe lojjshmerine e gjelleve te ndryshme, me mungoi familja ime. Ajo familje e varfer qe ngriti tek une bazat dhe principet e nje njeriu me respekt per tjetrin, babai pikerisht, i cili shtrihej brinjazi ne nje divan socialo-komunist blere per 100lek teksa thithte lajmet e dites ne stacionin e vetem te kohes. Ndersa une me vellain ziheshim, mamaja pergatise modesterisht nje sllate me domate , ca pilaf me mish pule dhe dhalle te ftohte per ta shoqeruar.
teksa sy hapurazi enderroja keto, nje ze me pyeti ne doja me Koka-Kole, pohova me koke, lengu Kole lagu copezat e akullit ne goten time dhe u shtri ne gote ku mundej duke leshuar gazra te vogela ne ajer, si per te trazuar dhe me realitetin tim te pashmagnshem. Ora e mungese eshte nje plake kurve!

alinos

Forumium maestatis

Ora e mungese eshte nje plake kurve!

so what? Ajo i jep kuptim momenteve bosh, momenteve pa kuptim, kur e gjen veten ne nje vend qe eshte sa i joti, aq edhe i huaj!
Pikerisht ne momente te tilla kupton se je qytetar i botes dhe i asnje vendi ne vecanti...

Ema

Goddes

Kur per nje cast zhumat u fashiten pashe pertej rruges,pertej pasticerise qe ndodhej perballe me dritat e verdha ne koke si kurore.Pashe hicin e asgjese qe ndodhej pertej dhe e gjithe dita mu duk nje rend i kote drejt te paaritshmes.
Une nuk po kerkoja asgje ate dite.Nuk doja asnje buzeqeshje,s'doja te flisja me askend.Doja vetem nje heshtje te lumtur...
Por s'qe e thene te plotsoja deshirat.Jo nuk eshte e rastesishme ajo welcome note,s'e kisha as per vete e as per Simply Red ate God bless you!

...Nuk me mungon asgje,kjo eshte e trishtueshme se paandjell vjeshta /pf/images/graemlins/frown.gif !

devolution

Primus registratum

dhe ..., mandarinat te vete-deklaruara "te vetmuara" u vetvrane, ne dollapin ku i kish braktisur harresa. Nuk me kujtohet ekzaktesisht, pas sa ditesh, javesh, apo pergjithesisht, kohesh - veshet e mi te dembelosur prej nje endrre-buzesh arriten te shqetesoheshin prej nje liturgjie frutore, me nje ze te imet.
...Ishte, pikerisht, sikurse nje ikone e vjeteruar ortodokse, nje portret shenjtor i brenjtur prej fosile krimbash - vizioni i mandarinave te kalbezuara - nje "shfaqje", ... te dritherueshme e emeronte aroma e athet e acidit, apo mykut te derdhur parregull; sikurse derdhet qumshti gjitheandej prej gjijve te nje nene, tek dhemshurisht miklon femijet e saj.
...Me vjen nderr mend ti, sikurse aspak - lulet e mandarinave percollen vjeshten!
...Te kundroj ty, ... me buzet te pagezuara ne gota Campari!
...Ty, ... s'pi me qumesht prej gjijve te varrur te nenes, por ..., etshem frekuenton tym cigaresh, apo pluhur te bardhe - mandarinash te vrara.
...Nje mengjez te vjeteruar, tek vrapueshem ke shembur gjithe tabelat-pengesa te shijimit te "dashurise" tende - kur ..., zgjohesh ne mengjez, dhe ... qelb arome mandarinash te vdekura - mos u mendo shume!!!
...Largoje prej mendjes idene e nje dushi te ftohte.
Dhomezat e motelit te zemres tende s'mund te pastrohem as me "Klor"; atje carcafet jane zverdhur prej nje pafundesie gjurmesh te jargavitura spermash.
Tani, po!... Kerko Dashurine, e dashur, mos harro: "Ate te MADHEN!!!"
"...I jepemi me mish e me shpirt dashurise ngase ajo na ben te provojme te paprovuaren.Eshte pikerisht arsyeja qe ajo mbaron me pas..." (Vertet?!)
Te bekoj ...
Ne emer te Atit, te Birit,
Dhe ... te Shpirtit te Mandarinave Te Kalbura!!!

Amen-

doktoresha

Primus registratum

shpesh kam imagjinuar syte e tu........te thelle..........dhe thelle brenda syve te mi.........ne regjister kam shkruar mungese me M te madhe sic i thoshim kur qeme studente...ti nuk ben pjese te studentet po une emrin tend sigurisht e kam te parin ne liste......
me vjen te te them ndonjhere eja!!!se do te te ngel me tere ato mungesa qe ke bere....