Ora e dashurise per Ty!

qershia

Primus registratum
Re: Ora e dashurise per Ty!

Stacioni

Oh, ai stacion i larget, ku te percolla njeher dhe nuk te prita me kurre.Po tani, c`ben keshtu ky malli im, vitet kalojne dhe ai rri atje e pret te vish ti!

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb] ... keshtu jam une...

Monolog me veten dialog me mikun.
Flatra deshirash, ishuj enderrash.Driteza gezimi, hije trishtimi.Heshtje qe flet, heshtje qe s`flet.Mall i larget, shtegtim mendimesh.Perjetime dashurie, kopshte kujtimesh.Thirrje nga brenda veshtrime nga jashte.Liber i hapur, pre meditimesh.
Trokitje ne dere , karrige e zbrazet.Fanitje pejsazhesh, variacione stinesh.Jone prej se largu peshperitje ne vesh.
Zera te dashur, zera te harruar. Peshperitje dhe psheretima.Vegime te venitura, vegime te perndritura.Caste qe ikin caste qe vine.
Ngritje ne qiell, zbritje ne toke.
keshtu jam une. MUZIKE DHOME

p.s oh c`gaz te embel ndiej ne shpirt kur caj shegen dhe kokrrizat e saj te kuqe haperdahen...[/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

shkrimi

Forumium praecox

... Kurrenjehere nuk kisha mendur se nje dite keshtu do te ishte (pa lidhje ), ose gjithmone do te ishte si ne fillim ... e dashur binte shi ... ora tre .... dhe keshtu fruta shitesja si zakonishte me ngjyra te verdha te flokeve ...shiste lule t'merresishte te verdha .. me fal si nxenes i keq historise ,me duhet te te permende Ali pashe tepelenen .... e di ai fam madhi me tere ate pallat .... kishte kokedhembje te madhe, endrrat thone , nuk e lenin rehat... dhe ai Pashai vente koken ne preherin e gruas se tij dhe pushonte si nje djal mature ne stacioin e pare te dashurise ...munde te ket rene shi mund te jete dukur romance por Vasiliqia mbetej edhe me tutje stacioni me i ngrohet per ALIUT ( si dukej ishte vargu i nje poeti te krisur i cili i grishur nga kjo thoshte se "ne gjoksin tende vdekja me gjen fjetur .. )edhe Napoleoni thone te kete qene i dehur ne preherin e Zhozefine per te cilen ,kthente me tere ushtrine per te puthur nje here ne dore , ai qe rrezonte shtete e kufinje ne gjunje perpelitej llahtarshem ..
sepse dashuria tek e fundit eshte llahtari.. Sepse dhembe, shume dhembe.. o Zot c'far dhembje e thelle dhe E MIRE njekosishte disi si ne mes endrres dhe fundti te saj ....

por c'far kerkon ti ne jeten time llahtari ?pse?!

Ose me fal qe une erdha i humbur, nje nate me shi ne dritaren e dhomes te cilen e mbaje hapur si per inat , me ke genjyer se nuk di si eshte te fluturosh mbi kaltersine e qiellit, atje kur purpuri si boje behet tatuazhe ne buze ...

Vertet te kam genjyer, se eteri mund te jete nje fryme dashurie , nga e cila me ngjyre te perpurte vizatonja ne ballin tende , flutura te verdha si ngjyra e atdheut ...

...ose pse iken sa here qe don ,dhe nuk ke frike se ne ecim ne qytetin e equllur nga shiu ,dhe nga mbrapa ,kembeza e majte piklohet ne balte. Pse thua se jeta eshte obrelle e vjeter dhe duhet te perdoret deri ne funde ,

Me fal qe une ike sa here qe dua sepse keto jane rrgulla (ikanak ,ikanak dhe me ikjen luan polka ) Me fal qe te kam thene se jeta eshte ombrelle e vjeter dhe curril me shkon qullja shpindes ,me fal e dashur ...sepse te vetmin mekat te mundshem qe munde te bej(he per he ) eshte se ne www@kam shkronjtur dhe emrin tim , s'kam bere ndonje makat te madhe apo jo !?

Ti vazhdimishte ke mundesin te luash me ikjen polka ....(ikanake)
.... nese nuk te shkruaj me ... mos e mbylle dritaren (per inat), te bejme dicka nga dashuria .... /pf/images/graemlins/smile.gif

shkrimi

Forumium praecox

... natyrishte kjo letersi purpuri dhe ngjyra e arte e vjeshtes sfidojne kohen time per te llahtarisur llahtarshem per ty e llahtarshme ...dhe ti ke arsyetime per mungesat ,per tatuazhin ne buze ...

qershia

Primus registratum

...cdo gje ka kohen e vet,
Ti si thua??
po apo jo...

Jane ca gjera qe njerezore qe ngrihen mbi kufijte kohore dhe ketyre s`ke c`i ben..
..eshte ajo gje e bukur qe njeriu nuk di ti veje emer, te cilen e enderron dhe e deshiron tere jeten...dhe e sheh tek dikush...
secili nga ne ka (ka patur ose do kete) dikushin e tij.. (Ali pashai, Napoleoni...Ti..une...)

Mund te jete kjo nje enderr qe e ndjell, po s`e gjen kurre, por dhe nje enderr qe e gjen pa mundur t`i afrohesh asnjehere......ne mes qendron distanca, distanca ne kohe dhe hapesire...
...gjithnje me eshte dukur sikur vija drejt teje...te shikoja..te perjetoja...dhe asnjehere te arrija te takoja...digjej dashuria ime per ty si thengjijte tek treten heshturazi nen hi.
Tani jam e lumtur dhe tmerrin e lashe pas, shpirtrat tane komunikuan qofte dhe prej selargu..tani po mund te iki e lehtesuar...
te kam dashur ne heshtje, ne fshehtesi, e pervuajtur me nje perkushtim te pafund...
eh sa mijra here shpirti im u be naiv para dashurise tende...
Forca per te percjelle tek ti mrekulline qe ka provuar shpirti im nuk eshte me nje dritherime lumturie, dicka me shume se kaq...

p.s a te kam thene qe varri i te vdekurit eshte ne zemren e te dashurve...
Zema ime, varri yt!

abs

nuk e di...

me duket sikur hija ime e shkeputur nga materia po flet, flet me gojen e nje shpirti tjeter, e mahnitshme...si po e degjoj zerin e hijes time nga ty.

dje pash nje enderr ku me thoshje ti vete s doje ti perkisje kerkujt, pse pergjigju pse? e kohen ma ndale stop ne mendjen time, atje digjen tani endrrat e pervluara ne pameshiren tende...e keqe!
me hudhe tutje ne humneren e panjohur e tani s do tja dish, me je borxhlije, bertas e ulurus ku mundem e ktu vjen eho_ja e zerit te shpirtit tim...pse po pse, me je borxh ...desha te te kisha perjete...te te martoja e te pikturoja tatuazhin e fundit...

ah deshira/t sa te pafundme e te arta.
era tashme fishkellen ne veshin e gjethit te vjeshtes qe e flutoron tutje me pameshiren e saj, pema e mbetur cveshur, pret durushem, perballon grindjet e shamatat e dimrit, pa pyetur nese i ka borxh, sepse, a nuk eshte ashtu jeta ?, e perbere nga pjese pranverash, sezone lulesh, e copsa dimrash? deshe apo s deshe...
deshira perflaki ngjyren e art te asaj pjese dhe zemra me s renkon, shpresueshem pret...dielli do buzeqeshi perseri pas dimrit te eger...
s dua te hap plag varresh mosbesimi, pasurin qe la gjethi i vjeshtes ne trungun e pemes,era dhe dimri i ashper smund tja marrin , askush nuk mund tja mari pasurine e saj, durushem pret ajo...pranvera do lulzoje perseri i peshperit koha ne vesh...

ps: asgje s ke humbur, ktheje mosbesimin ne durim pritje, e dashurine ne refrenin e motivit te ditve te dimirit...athere rrjedhshem do rrjedhi koha...deshe s deshe ti...

-----------------

shkrimi

Forumium praecox

...e di se po (.....) e dashur dhe cdo minute e verdhe po bie mbi mua si shiringat cmendurise ne shekujt te clite lene boshe kohen kur u ndertua KESHTJELLA E DASHURISE ROZAFE ...

... sa here te kam thene,nuk me ke besuar se une kam boten time ku i krisur tej bej shkrola te perpurta per

shkrimi

Forumium praecox

tue e lype ne shekuj gurin e dhimbjes ne mozaikun e lene pergjysme , te kam thene se shpirterat tane jane shkendije e Zotit dhe se nuk ke vevoj te brengosesh per zvenitjen e nurit ...[/i]

edhe dicka e mire ... mos e harrro tatuazhin /pf/images/graemlins/smile.gif

shkrimi

Forumium praecox

intermexo....
.... nje mik i yne nga AF (vertet e mori me fund ) sepse fryma e dashurise ,seshte gje tjeter perveq fryme e lirise ...

Kordelja

Valoris scriptorum

Ju lutem permbajuni temes, ose me mire perse nuk shkruani dicka TE BUKUR PER DASHURINE, dicka nga shpirti, dicka te paster..si thoni??!!

Pershendetje,
Kordelja

qershia

Primus registratum

Thyej xhamat neper dhembe dhe i gelltis ne heshtje.Jane fjalet qe dua t`i them ty(Neo,Atena,Ofelia,Shqiptarja, Durrsaku_King)e s`t`i them dot.Me mire po gjakosem une...