Yep /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb] nuk eshte aspak e drejt qe te flsaesh ne pergjithsi....jo te gjitha gishtat e dores jan njesoj...sepse ekzistojn persona qe ti perplasin mendimet e tyre drejt per drejt pa qen nevoja qe ti evitoj ose ti fsheh . [/qb]
Une personalisiht e them gjithmone ate qe mendoj..dhe me pergjigjen perhere duke me thene qe jam harbute,arrogante dhe pa taktike..kjo sepse personit te dyte nuk i pelqen pergjigja.Kot nuk ekzistojne njerezit hipokrite,lajkat,etj etjFillimisht postuar nga FamousJournalist:
[qb] Ne nje fare menyre te gjithe duam te themi ate qe mendojme, nuk e bejme asnjehere. Mos kemi zgjedhur te jemi maska apo kemi frike te themi ate qe mendojme? [/qb]
Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]Hipokritet dhe lajkataret jane nje kategori e vecante personash.Fillimisht postuar nga FamousJournalist:
Une personalisiht e them gjithmone ate qe mendoj..dhe me pergjigjen perhere duke me thene qe jam harbute,arrogante dhe pa taktike..kjo sepse personit te dyte nuk i pelqen pergjigja.Kot nuk ekzistojne njerezit hipokrite,lajkat,etj etj [/qb]
Por sme duket mencuri te thuash gjihtmone ate qe mendon dhe ne cfaredo lloj ambienti.
Mund te lendosh nje person te dashur , mund te humbasesh nje miqesi ne pune etj etj . E pse duhet te flase goja para mendjes , thjesht per te qene e sinqerte deri ne fund ........?????