Open Mind

ani ani

Primus registratum
Open Mind

Ne nje fare menyre te gjithe duam te themi ate qe mendojme, nuk e bejme asnjehere. Mos kemi zgjedhur te jemi maska apo kemi frike te themi ate qe mendojme?

TEA

Forumium maestatis
Re: Open Mind

nuk eshte aspak e drejt qe te flsaesh ne pergjithsi....jo te gjitha gishtat e dores jan njesoj...sepse ekzistojn persona qe ti perplasin mendimet e tyre drejt per drejt pa qen nevoja qe ti evitoj ose ti fsheh .

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] nuk eshte aspak e drejt qe te flsaesh ne pergjithsi....jo te gjitha gishtat e dores jan njesoj...sepse ekzistojn persona qe ti perplasin mendimet e tyre drejt per drejt pa qen nevoja qe ti evitoj ose ti fsheh . [/qb]
Yep /pf/images/graemlins/wink.gif

ani ani

Primus registratum

Nga pergjigjet qe lexova, po kuptoj qe ne me sa duket as nuk e kuptojme se cfare themi dhe nese dikush fillon te flasi apo te japi nje opinion ne menjhere kemi gati komentin edhe pse duhet te kemi parasysh qe te respektojme ate qe thone te tjeret.

do doja tju pyesja pse komentojme kaq shume a thua dime kaq shume?

TEA

Forumium maestatis

te kerkoj ndjes nese e ekzagjerova ndopak me pergjigje jasht teme ...por e keqia eshte qe duam te bejm chit-chat dhe ne tema ku s'kan vend .

Per sa i perket pse komentojme kaq shume a thua dime kaq shume? do doja te thoja qe shpesh here ne shume raste na duket sikur dim shume...por e verteta eshte qe kur vendosemi perball problemeve , argumenteve (etj) ne plan te pare nuk dim asgje.

ani ani

Primus registratum

e po mire Tea, rendesi ka qe e ke kuptuar, daljen jashte teme, megjithate kjo ndodh sepse ne albforum ka zene me shume vend dhenia e opinioneve me pergjigje ne forme chati.

ajo qe me thua per komentet eshte e sakte, por une do te thosha qe kur problemet te dalin ajo qe duhet te bejme eshte te vendosim, edhe nese me kete hapim te tjera probleme.

TEA

Forumium maestatis

po pikerisht kur shfaqen probleme te ndryshme arrijm te mesojm me shume .....nese vendosim per mire , mire , nese marrim nje vendim te keq per X problem ateher heren tjeter dije se do jete me mire .
...pra ne nje te neserme arrim te jemi me ragionevoli.

ani ani

Primus registratum

:confused: :confused:

me ben pershtypje, se si tema ime eshte pa opinione, i bie qe ose une nuk e kam hartuar temen si duhet ose ne nuk e dime akoma se si duhet te bejme ne nje situate te tille.

megjithate do ta rishikoj temen, pres edhe sugjerime

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FamousJournalist:
[qb] Ne nje fare menyre te gjithe duam te themi ate qe mendojme, nuk e bejme asnjehere. Mos kemi zgjedhur te jemi maska apo kemi frike te themi ate qe mendojme? [/qb]
Une personalisiht e them gjithmone ate qe mendoj..dhe me pergjigjen perhere duke me thene qe jam harbute,arrogante dhe pa taktike..kjo sepse personit te dyte nuk i pelqen pergjigja.Kot nuk ekzistojne njerezit hipokrite,lajkat,etj etj

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]
Fillimisht postuar nga FamousJournalist:
Une personalisiht e them gjithmone ate qe mendoj..dhe me pergjigjen perhere duke me thene qe jam harbute,arrogante dhe pa taktike..kjo sepse personit te dyte nuk i pelqen pergjigja.Kot nuk ekzistojne njerezit hipokrite,lajkat,etj etj [/qb]
Hipokritet dhe lajkataret jane nje kategori e vecante personash.
Por sme duket mencuri te thuash gjihtmone ate qe mendon dhe ne cfaredo lloj ambienti.
Mund te lendosh nje person te dashur , mund te humbasesh nje miqesi ne pune etj etj . E pse duhet te flase goja para mendjes , thjesht per te qene e sinqerte deri ne fund ........?????

Topce

Primus registratum

E pse te thuash ate qe mendon? Ku e gjen sigurine qe ajo eshte vertete cfare po mendon ti ne ate cast? Ne shume raste per te njejten gje ne mendojme ndryshe ne mengjes dhe ndryshe ne dreke sipas gjendjes se stomakut. pse te themi ate qe mendojme ne moment kur me vone mund te pendohemi vete per ate qe thame. une them se me mire do te ishte qe te mendojme se cfare duhet te themi dhe jo te themi ate qe mendojme. :tipsy:

luljeta hato

Primus registratum

:rockband: Ekzistojne persona te cileve eshte e kote t'ju thuash ate qe mendon,pasi ata nuk tunden nga mendimet e tyre.Une personalisht ju them hapur ate qe mendoj vetem personave qe i kam per zemer dhe atyre qe dine te respektojne nje mendim ndryshe.Per te tjeret nuk i a vlen te harxhosh frymen.