Olimpiada - ATHINE 2004

blendiys

Primus registratum
Re: Olimpiada - ATHINE 2004

Cka me beri pershtypje ishte fitorja e Afrikes se jugut ne not (400m stafete),nje rrekord i ri boteror,ku Thorpe nuk u vleresua si "peshku" njeri!

S6T6N6

Forumium maestatis

Ndersa mua me ka pelqy me shume deri tani fitorja e Bettinit ne ciklizem. E meritonte vallai... edhe ai cuni i ri Paulino Portugezi qe e gjemoi mu duk talent (portogalia nxjerr shpesh) ndersa mu be dhe shume qefi per bronzin Axl Merx (medalje qe ja dedikonte kampionit me te madh te te gjitha kohrave ne ciklizem, te atit Eddie).

zog

Primus registratum

sipas lajmeve te nates piro dhima eshte demtuar gjate stervitjes, keshtu qe pjesmarrja e tij ne gare nuk eshte e sigurte. dhe normal ai ka frike se zhgenjen, nje vend qofte i dyte nuk do ti mjaftonte fames se tij.

gazetat greke te sotme flisnin me shume per dy trampoliniste te panjoft qe fituan te arten se per shabanin qe fitoi te bronzten.

shtoj gjithashtu qe himariotet nuk jane shqiptare, te pakten ka 200 vjet (pavaresia greke) qe se konsiderojne veten te tille.

por dhe qe trajneret shqiptare jane ajo qe ne kemi me te PRAPAMBETUR ne sport (bile kudo ne jete) dhe ku bota e zhvilluar e ben diferencen. greqia u zhvillua ne sporte qe kur aktivizoi trajnere te HUAJ. Brigeli ne futboll eshte nje shenje e mire dhe tek ne.

te gjithe te rinjte ose te vegjelit shqiptare jane TALENTE, jo vetem ne sport por kudo. kur rriten ata shkerdhehen, dhe pikerisht ngaqe s'kemi trajnere, bile drejtues ne pergjithesi.
njerez te DITUR me nje fjale, te afte te kuptojne ku çalojne punet.

keshtuqe nelka ti je prape ne gabim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
Kam pare dje ndeshjen Rusi Kube, volejboll per femra grupi B me duket, uaauu me kishte marre malli te shifja spektakel te tille.
me kuben pra mo. shtet njit me ameriken e ku fidel kastro varr kapelen.

StormAngel

Primus registratum

Shume rralle here e shoh Olimpiaden,atehere kur nuk kam te bej gje tjeter! /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

na plasi neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

mu m'ka pelqy shume piçvoley /pf/images/graemlins/laugh.gif , alamet copash lunin. greku s'ja u ndate kameren nga suma. na shkriu.
shpresoj t'fusin dominon ose tavllen heren tjeter t'marr pjes dhe un.

disku

UNI

Un po shifja hedhje gjylesh per femra e fitoi medaljen e arit rusja e dyta kubaneze e treta Gjermane. Sa jane kto femrat e gjyles :eek:

BISOU

Primus registratum

JAM SHUME KURIOZE TE DI NESE PO FILMOHEN SPORTISTET TANE NE KETO EVENIMENTE :rolleyes: NGA NDONJE TELEVIZION SHQIPTAR.....
KUSH MUND TE NA JAPI NDONJE INFO?????
DHE A KEMI FITUAR NDONJE MEDALJE APO JO /pf/images/graemlins/laugh.gif ?????

BISOU

Primus registratum

CKE QE QESH MO /pf/images/graemlins/laugh.gif ......
UNE PO THOJA PER MEDALJE BUKURIE JO SHKATHTESIE :devil: :lol: :lol: :lol: :tipsy:

zog

Primus registratum

ti ke tendencen ti prishesh gjithe temat ku futesh me traplliqet qe leshon ngado.

me shtate atlete kerkon medalje goca, te tjeret (ata qe pretendojne per medalje) kane çu mbi 100 kesisoji.

si dhe humorin e ke shume kot, kur flet per gjera qe s'ke haberin.

Tironsi_NY

Primus registratum

ashtu po, se ajo qe mbate flamurin s'ishte keq. E merito ndonji medalje nga ato qe thu ti. nonji medalje bakri t pakten. /pf/images/graemlins/laugh.gif

zana_e_malit

Primus registratum

une nuk arrita te shoh hapjen e olimpiades dhe nuk arrita te shoh hyrjen e delegacionit tone. Bile pata frike se nuk na kishin futur fare(cfare nuk pret nga greket).Megjithate nuk humba hyrjen e delegacionit te stergjatur grek bashke me Piro Dhimen ne krye. Ajo qe ka bere dhe po ben ai eshte padyshim nje turp qe gjithsesi mbetet personal. Cti besh toka jone ka pjellur dhe cibane te tille .Une nga ana ime e kam ndjere veten aq te turperuar perpara shoqeve shokeve te mi te cilet me pyesnin me veshtrime se perse ky njeri kishte preferuar te quhej grek kur ishte rritur e mekuar me qumesht puro neneje shqiptare(se cben leku ne keto raste nuk e llogarisnin fare ato sepse e chyn leku kur duhet te prezantosh gjenezen tende. Perbrenda me vinte te ulerisja kur kujtoja gjithe ato burra e gra te ditur e trima qe dhane jeten per ate toke te vuajtur qe shtrihet fare prane grekeve.ika nuk kam me fjale, eshte turp i madh per ne

blabla

Primus registratum

Munded qe nismetari i temes, apo njeri tjeter te na japi nje liste te delegacionit shqiptar (atletet mundesisht) qe marin pjese n'athens?

P.S. Per gjith ju shqiptaret e greqise, piken e hajrit mos e bofshi, inshallah!!! Edhe ju qe paskeni "fond memories" te Greqise--mir qe neve munded edhe te na genjesh se nuk te njohim, po mos rrej veten cuno/goce!!!

zog

Primus registratum

tutkun shko gjej sitin zyrtar te lojrave dhe atje e ke ekipin shqiptar me emer dhe mbiemer, dhe leni kritikat per shqiptaret.

krenarine tende eksitoje nga arritjet personale, neqofte se ke. kombi s'te ka gje borxh.

Tironsi_NY

Primus registratum

Trasha ka dal ne vend te trete ne peshngritje. Me te njejtin rezultat si vendi dyte ne peshen 77kg

NYC_GUY

Primus registratum

Po po ka dhe nje grup tjeter peshngritesish qe fillojne garen ne oren 1 ....................... megjithate ky per moshen qe ka duket talent i forte .

blabla

Primus registratum

tutkun shko gjej sitin zyrtar te lojrave dhe atje e ke ekipin shqiptar me emer dhe mbiemer, dhe leni kritikat per shqiptaret.
tutkuno--e ka pa sitin zyrtar ti e???
s'thot asigjo. Shife mir postin time, se nuk kritikova shqiptaret, po shqiptaret e Greqise qe i dhimbset greqia...sic tu dhimbska ty site zyrtar i lojrave olympike!