ok dashuri

bebi

Primus registratum
Re: ok dashuri

o i paemer, po shijoje jeten mor shoku e leni llafet se s'po te hek copen ajo ty.kur te hani, pini, flini... etj etj mshehe certifikaten e saj te lindjes dhe opaaa u kry halli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
nese e don eee !

hajt me i cun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

bebi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pinkparadise</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ipaemer</div><div class="ubbcode-body">me vjen shume keq qe per ato gocat shqiptare dhe per mua qe nuke mundem qe shpensue kete kohe duke fole shqip gjuha mamire ne bote per komin shqiptare jeta doite qene ma eksaiti neqofte se do folshim cdodite shqip jo anglishte ? dhe eshte problem shum imadhe per mua ?edi anglishten jo keq kame 10vite ne londer </div></div>

eeehhhh??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

aki no ablar indian /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

po nejse monologu jot ishte ok... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ala me qeshet haahahahahah

ameba

Forumium maestatis

Une per vete kam nje parandjenje qe me kete nivel shkrimit te shqipes anglishtja e temehapesit duhet te jete patjeter me nje aksent Cokney nga ai i South London /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Pink-u /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Kondre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

bebi

Primus registratum

ouu marova tuj e lexu te paemrin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Nuk thu shyqyr, se ke tre dite qe po e lexo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif i dite do marojshe ti se nuk je analfabete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

bebi

Primus registratum

ty kam vendos mos me te fol ma hic /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
ca shoku je ti q1 s'mi bane as te pakten i pale detyra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

per inat tand 10 mora /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

MLK

Primus registratum

Une shoku yt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

bebi

Primus registratum

jo pra s'je /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

MLK

Primus registratum

Ti e din se un e kam zet me u ba shok /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

popkin

Forumium praecox

aha jte eshte shum e lumtur dhe do vashdoje ta bej ashtu
po problemi eshte se sa meshum kohe te shpenzoshe me femer aqe me afer e ke dhe me vjen apsulutishte keqe ti them qe smunem me vashdu se une dua te vashdoje po problemi eshte nje dite do
kersasin dhe memire heret se vone

dhe nje gje te diftoje ajo e ka rrogen £ 37000 ne vite dhe une smunem mu krahasu mete prandaj eshte problem &lt; kucke e pasur?&gt;
dhe interesa shte shum e larte per mua ?
sdiskutohet qe ajo do paguajn

TranofiljA

Primus registratum

Ipaemer, e bejmek shu ma mire.

Une po shkojnv endin tend dhe po i tregoju ne qe ti nukdo me nejt me me ate. pastajvi dhe ttregoj si shkojp una

a mirë a? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

File nga i njejti katun jeni ju te dy mi qe paskeni te njejtin theks eeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo, jon te dy me gjuhe t'huja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

melankolikjaE

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

sje penduar akoma ti i paemri qe ke hap ket tem?
NJss sbesoj tkesh kuptuar ca te kan thene gjith keta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...dhe me duket se paske nevoj vetem per monolog...monolog te mbare...
ps: edhe shqipen jo keq e dinke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

T'lutem shum mos e ngacmo djalin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif Me ke do e kalojm kohen ne masnej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

melankolikjaE

Primus registratum

hahaha po dhe ta ngacmoj une sma var ai... un skam rroge fare e jo me 37000 paund .
Sa per juve keq e paskeni punen...

Le_Routard

Forumium maestatis

Per menimin tim o I Paemer, une do te thoja te lije Tronafilen te shkonte ne ven tat, q'ashtu sic ta ka propozu ajo.

Po doli gjo sen te kallxo Tronafilja ty dhe nuk ke mo pse e vret krytin me ksi pytjesh.

Ps. Jom tu u habit qe per njonen qe e ka rrogen £ 37000 nuk paska me teper vullnetar me i tregu rrugen e drejte te paemrit. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

I paemer, ke harru me sqaru i gjo te rendsishme shume, kjo rroga qe the ti osht para apo pas taksave?

popkin

Forumium praecox

haha mu spoma nien se cpo gacmoni po me shumice e juve kame kontatu per para une POPKINI UNE JAME

albforumi eshte ivetmi ven shqiptare ku une perdori
pe moste harroje shqipen dhe te njofe njohorine e vendit ku kame linde

popkin

Forumium praecox

tani shkojme tek tema une kame qefe te takoje nje shqiptare
prandaje ikame keto probleme se sedi cfare te beje
po une e kaloje shkelqyshem me &lt; te dashuren?&gt;
dhe seshte femra e pare po noshte eshte me e kompletume se tjerat
dhe nuke seshte anglese eshte nga australia
dhe kjo ka plane mase nje vitit te shkojne ne australi
ku une smune me ardhe me jetu ne shqipri jo te shkoje ne australi

pppppaa

Primus registratum

I paemer,

Mendoj se ajo cfare duhet te besh eshte te degjosh thelle zemren tende. Te bisedosh gjate me te dhe ne fund te vendosesh.
Nese vertet zemra jote do te ndihej e lumtur prane asaj vajze, une te keshilloj qe ti ta degjosh ate dhe te kalosh jeten me ate vajze. Ne te kundert, thuaja troc qe ju nuk mund te kaloni jeten dhe te dashuroheni bashke pasi do te ishte nje hap i nxituar.Beje tani qe zemrat tuaja nuk jane te ndezura flake nga dashuria, pasi me vone do te jete nje hap i gabuar me shume dhimbje qe do t'jua lendoje ashper zemren.

Duke te uruar fat ne jete,

Me respekt
Poster