ok dashuri

gurax

Pan ignoramus
Re: ok dashuri

Jepini mend temhapsit ju e lejini llogjet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ca mendsh me i dhone ne mer Guri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

Teme hapesit ja ka marre ment dashuria /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

M

Mortal

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ipaemer</div><div class="ubbcode-body">kam disa muaj ku jam njoftur menje femer dhe me iku truri
se di cfare te beje ajo eshte 4 vite me moshe me larte !
mosha eshte problemi me imadhe dhe me vjen keq ti tregoje
ajo ka nisur te bejne planet ku doshkojme per &lt; pushime ket vite
dhe une me duket kame rane ne kurthe se di cfare te beje
noshta jame ne dashuri po se besoje ajo shte njeri fantastik
don qe te vetet ne shqipri dhe ne greqi o zot ?

</div></div>

Kush paguan?

eniad

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gurax</div><div class="ubbcode-body">Jepini mend temhapsit ju e lejini llogjet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Guri, per koken e ime, kta m'futen n'rrug t'keqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif . Shife kur t'hudhen tashi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif . Ndihhhhhhhhhhmmmmm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .

Le_Routard

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shea</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ipaemer</div><div class="ubbcode-body">kam disa muaj ku jam njoftur menje femer dhe me iku truri
se di cfare te beje ajo eshte 4 vite me moshe me larte !
mosha eshte problemi me imadhe dhe me vjen keq ti tregoje
ajo ka nisur te bejne planet ku doshkojme per &lt; pushime ket vite
dhe une me duket kame rane ne kurthe se di cfare te beje
noshta jame ne dashuri po se besoje ajo shte njeri fantastik
don qe te vetet ne shqipri dhe ne greqi o zot ?

</div></div>

Kush paguan?</div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Qeveria Shqiptare paguan, e kush tjeter? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Pse ti kujto se ai do merte mundimin te hapte i teme te kerkonte mendimin ton ne qofte se paguante ajo?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

M

Mortal

Guest

Oh no atehere. Po c'kaq. Le ti vere zemres nje gur aty edhe he. Upu-pu, as e mendoj dot te me ikin paret e mia.

lol

ameba

Forumium maestatis

I shkreti mu dhimbska i shkreti se mire qe beka hyqem ajo po i rraska ene gjithe faturat me pagu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Kot nuk kane thane: "Femna asht force e madhe" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

popkin

Forumium praecox

ahha doja nisi nga dashuri me pelqe po une sjam ne dashuri
po aty afer dhe une sedi metevertet cfare eshte dashuri dhe prandaj une e kame ket problem se sdu mera ne dashuri
&lt;ekam vdekje ti flase gjuhen e saje kure cohem ne mengjes dhe ajo eshte problemi maimadhe &gt;? ajo ka £££ po ajo sdiskutohet qe une kam interese
po jo dhe aqe shume une do paguaj shum me pake ? kohen qe eshte
pagesa maemadhe

popkin

Forumium praecox

me vjen shume keq qe per ato gocat shqiptare dhe per mua qe nuke mundem qe shpensue kete kohe duke fole shqip gjuha mamire ne bote per komin shqiptare jeta doite qene ma eksaiti neqofte se do folshim cdodite shqip jo anglishte ? dhe eshte problem shum imadhe per mua ?edi anglishten jo keq kame 10vite ne londer

Le_Routard

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shea</div><div class="ubbcode-body">Oh no atehere. Po c'kaq. Le ti vere zemres nje gur aty edhe he. Upu-pu, as e mendoj dot te me ikin paret e mia.

lol </div></div>

E shikon mi Shea, ajo onglezja ene paguanka. Pastaj car pret ti te shkruajn cunat ke ajo tema "Te martohesh me nje te jashteme apo shqiptare" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ipaemer</div><div class="ubbcode-body">me vjen shume keq qe per ato gocat shqiptare dhe per mua qe nuke mundem qe shpensue kete kohe duke fole shqip gjuha mamire ne bote per komin shqiptare jeta doite qene ma eksaiti neqofte se do folshim cdodite shqip jo anglishte ? dhe eshte problem shum imadhe per mua ?edi anglishten jo keq kame 10vite ne londer </div></div>

A je tu ardh dhe nja 10 vjet n'Shqipni e mas 10 vjetve hec e shkruj ene i her se ça ke dasht me thon?

Megjithate, t'lumshin veglat. Kshu vazhdo, me kokën lart. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ipaemer</div><div class="ubbcode-body">ahha doja nisi nga dashuri me pelqe po une sjam ne dashuri
po aty afer dhe une sedi metevertet cfare eshte dashuri dhe prandaj une e kame ket problem se sdu mera ne dashuri
&lt;ekam vdekje ti flase gjuhen e saje kure cohem ne mengjes dhe ajo eshte problemi maimadhe &gt;? ajo ka £££ po ajo sdiskutohet qe une kam interese
po jo dhe aqe shume une do paguaj shum me pake ? kohen qe eshte
pagesa maemadhe
</div></div>
....aaaaaaaaa....aahhhaaaa.....
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
pse nuk u trasferua ke socioologjija kjo tema ose ose ke psikologjia..."e nje krimineli" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
ose ke letersia...ke pjesa "gjuha shqipe" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ipaemer</div><div class="ubbcode-body">me vjen shume keq qe per ato gocat shqiptare dhe per mua qe nuke mundem qe shpensue kete kohe duke fole shqip gjuha mamire ne bote per komin shqiptare jeta doite qene ma eksaiti neqofte se do folshim cdodite shqip jo anglishte ? dhe eshte problem shum imadhe per mua ?edi anglishten jo keq kame 10vite ne londer </div></div>

eeehhhh??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

aki no ablar indian /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

po nejse monologu jot ishte ok... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Princesha

Primus registratum

Nuk thuhet ablar, po hablar e te rreshqit'tttt karamelja prej dhambve ishalla.

Keshilla per djalin ne dashni qe s'don me ra ne dashni, tham qe ti e ke ne dore n'dac bjen n'dac jo. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

ai nuk e ka hic ne dore sa per at pune moj Roza, ne dashni nuk e kupton si bjen, bjen dhe pike (pa spjegime)

S6T6N6

Forumium maestatis

ndersa persa i perket temes mendoj qe femna esht pedofile dhe mashkulli karafil /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif