O mami si behet bebi ???

dirty vegas

Primus registratum
Re: O mami si behet bebi ???

Po mir, t'gjith that se ca ju kan thon prinderit juve. Po ju ca do u thoni kalamojve tuj?? Hajd ta nigjojm i her -- t'majm ca shenime se do na hyjn n'pun!

Guest

edhe une e gjetme kam qene! ndersa vellai rritej tek barku u mamit.

Kalamajve te mi??? me thene te drejte kalamajte e sotem i dini te gjitha...po mbas 20 vjetsh???
kane me na mesu ne se si behen se ne do kemi teknologji te vjeteruar! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vis Elbasani

Forumium praecox

Une do t'u them: Kur babi e do shume mamin formohet nje femije qe rritet ne bark te mamit...

Bobooooooo sa e gjate! E imagjinoj reagimin feminor...

dirty vegas

Primus registratum

...kurse une t'mive do i them: Pyt mamin er t'keqen baba, se ajo i di kto gjonat e kqija!

Vis Elbasani

Forumium praecox

Ja se si keqedukohet nje femije!!!

Pse mor vella t'i thuash "gjerat e kqija"?

Nje anekdote:

Nje pasanik shkon te nje psikanalist dhe i thote: "Kam ardhur te me mesosh se si edukohet(arsimohet) femija, se e kam djalin e vogel dhe dua ta rris sa me mire..."
Psikanalisti i thote: "Shume mire ke bere! Po sa e ke femijen?
-Shume te vogel!!
-Po ne c'moshe?
-E kam vetem 2 vjec!
-Ke ardhur shume vone, -ia pret psikanalisti me keqdashje

Femija rritet qe ne bark!!! tregojne disa studime...

Ndaj, t'i thuash femijeve perralla, mos u habitni kot, pasi te rriten, kur t'ju kthejne fjalen, kur t'ju kerkojne leke shume, veshje te shpeshta, motorra e makina e gjana t'kqija si kto!

.....Ndodh edhe keshtu..... /pf/images/graemlins/wink.gif
Vetem per te rritur...(nuk lejohet leximi nga moshat me pak se 18 dhe me shume se 60)...

Femija hyn ne dhomen e prinderve dhe gjen mamin siper babit... :confused: Te vene ne siklet mami i thote :-Po te bejme nje moter,shpirt i mamit... /pf/images/graemlins/wink.gif .
Femija i nervozuar del nga dhoma duke bertitur:-Nuk dua moter..!!Pas disa ditesh femija hyn perseri ne dhomen e prinderve dhe kete here e gjen babin siper.... :confused: -Po te bejme nje vella ,shpirt i babit... /pf/images/graemlins/wink.gif .Femija del nga dhoma perseri i nervozuar:-Nuk dua vella...!!Pas nje jave hyn femija ne dhome dhe e gjen mamin ne gjunje... :confused: ........As qen nuk dua !!!-thote femija duke perplasur deren....

Petroninsja

Primus registratum

Hahahahaha Moira ku te ka shku mendja mi dreq...
Ta cosh femine para kohe en cmendi, nc nc nc ah mentaliteti shqipetare qe na la me damka...
Mua me kujtohet kur me kane thene te verteten ete berit nje bebe, si shihja dot prindet e mi, se imagjinoja dot se si ekane dicka kaq te degraduar... pastaj cifte te tjera qe i kisha per zemer ne femirine time, po gjyshi me gjyshen si ekane bere, xhaxhi Vivi me tezen edhe keshtu me radhe...
Trauma femijerore... :angel: /pf/images/graemlins/frown.gif :goofy:

Vis Elbasani

Forumium praecox

Me ndjeni(kur thote doktorri ke fiks fare) per banalitetin e ketij barcaleti, por jeta na ofron edhe me banale se kaq:

"Djali e pyet babin se si behet bebi..
- Po ja, o Beni, Babi ka nje tren, Mami ka nje tunel! Kur treni i Babit hyn ke tuneli i Mamit, behet femija.
...Te nesermen, Beni i vogel pergjon prinderit nga dollapi dhe, sapo i sheh te zhapalliten, bertet i gezuar:
-Jepi babi, jepi :thumbsup: , se edhe dy rrotat e fundit ke...! /pf/images/graemlins/laugh.gif "

arbi

Primus registratum

kurse une me librat e obstetrikes dhe gjinekologjise se babit neper shtepi jam sqaruar para se te me lindte pyetja :rolleyes: :book: :goofy: :lol:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ERSA:
[qb] Arbi po praktiken qe atehere bere apo .. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
:lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Nc nc nc pse ma bastardoni temen, po flasim per cerrat e vegjel jo per ata te rritur lol
Common people.... si behet bebi pra? :confused: :angel: :tipsy:

ac.milan

Primus registratum

muve kur isha i vogel se kam qene i here i mav shume po hanga ca mana ne u bana i vogel me fa mami qe me kishte gjet te corapet te arxhit.
ime qe u rrita ikja dite per nate te arxhit me gjet nai kacul e me e shit nitali se ban shume leka,
ika une se po me mzan lami se kam me lujt top.
ika kalamaja

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vis Elbasani:
[qb] Ja se si keqedukohet nje femije!!!

Pse mor vella t'i thuash "gjerat e kqija"?

Nje anekdote:

Nje pasanik shkon te nje psikanalist dhe i thote: "Kam ardhur te me mesosh se si edukohet(arsimohet) femija, se e kam djalin e vogel dhe dua ta rris sa me mire..."
Psikanalisti i thote: "Shume mire ke bere! Po sa e ke femijen?
-Shume te vogel!!
-Po ne c'moshe?
-E kam vetem 2 vjec!
-Ke ardhur shume vone, -ia pret psikanalisti me keqdashje

Femija rritet qe ne bark!!! tregojne disa studime...

Ndaj, t'i thuash femijeve perralla, mos u habitni kot, pasi te rriten, kur t'ju kthejne fjalen, kur t'ju kerkojne leke shume, veshje te shpeshta, motorra e makina e gjana t'kqija si kto! [/qb]
Atehere nuk paska femije te edukum mire.Do habitesha po te mos i kerkonte keto

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga U DONT KNOW ME:
[qb] po mua qe ma kane shpjeguar te verteten???? sigurisht me terminologjine pershtatese per nje 7-8 vjecare [/qb]
Si te e kane shpjeguar? Duam ta mesojme se do pyetemi.

Isabelle

Valoris scriptorum

Mbaj mend qe Aden, komshijen time e kishin tmerru dhe i kishin rrefyer se bebet lindin po te mos haje perime. Deri vone e shkreta zinte be' 'per koke te prasit' ...

:lol:

Noe

Primus registratum

Ishim njehere ne tren ne vagonat 6-she, e djali i vogel po pyeste t'emen se nga lindin bebet? E jema e ndodhur ne siklet para nesh per pergjigjen qe do i jepte te birit i thoe se femija del nga sqetulla. Ra nje heshtje per disa çaste dhe nje i moshuar (sapo kishte dale nga burgu pas nje vuajtje te gjate denimi) iu drejtua gruas duke i thene:
- A nuk behen me me metoden e vjeter?