Nxirre nga.....

I

insane

Guest
Re: Nxirre nga.....

...pantallonat?
turp cjane keto gjera qe thoni?

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga TEA: :rockband: [/qb]
she she she PUTRAKU . po kur une zuna mocen me i rron me luge ti mer dreq fshije qurrat me mongen e bluses more vesht me ??? mora thuj
PS: :eek: ku ja pe syt motes teme ti me . se ajo kishte gjymslyqet[/QB][/QUOTE]

Po ho pra ho pra ho!ja ku me dule!Una kom tash tre dite qe po munohem me te te thon qe:dy dite para se zije ti mocin ene ti bije me luge,une thashe YAHOOOOOOOOO,A NIVE NASHTI????ù

masnej me ketoi syzat qe kom una,dmth ky jevgu ime,una shof syte e motres tate,ene tre vet te tjere von njoni pas tjetrit ne rradhe,duke u mesuar ene emrat dhe datelindjet.saper qurret i fshij akoma per inotin tat!eheheheheh hihihih
E di una se cer don ti, :smash: ja nji dru do?ciao bella.

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEA: :rockband: [/qb]
she she she PUTRAKU . po kur une zuna mocen me i rron me luge ti mer dreq fshije qurrat me mongen e bluses more vesht me ??? mora thuj
PS: :eek: ku ja pe syt motes teme ti me . se ajo kishte gjymslyqet[/QB]
Po ho pra ho pra ho!ja ku me dule!Una kom tash tre dite qe po munohem me te te thon qe:dy dite para se zije ti mocin ene ti bije me luge,une thashe YAHOOOOOOOOO,A NIVE NASHTI????ù

masnej me ketoi syzat qe kom una,dmth ky jevgu ime,una shof syte e motres tate,ene tre vet te tjere von njoni pas tjetrit ne rradhe,duke u mesuar ene emrat dhe datelindjet.saper qurret i fshij akoma per inotin tat!eheheheheh hihihih
E di una se cer don ti, :smash: ja nji dru do?ciao bella.[/QB][/QUOTE]

........blla blla blla blla /pf/images/graemlins/laugh.gif

kom me i thon reas te laget para se te hy ne af keshtu qe gjymslyqet e evgut nuk arrin te shohi /pf/images/graemlins/tongue.gif ( ke pa filma ti apo jo )

ciao brutto /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Kur do pushosh!!!! :mad:

gifpalace33.gif

TEA

Forumium maestatis

kom inot sociologjinnnnn :mad: :mad: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

esvathi

Primus registratum

I hate this mother fuckin job and the people i work with /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :mad: :mad:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]I hate this mother fuckin job and the people i work with /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :mad: :mad: [/qb]
gimme the job, i'll take it /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kurse une kur e mor inot punen dhe puntoret qe punojn ke puna ku punoj une hy ne AF dhe m'hik inoti krejt.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Edhe mua po me behet "ves", po i lezetshem fare fare. Nuk me rrihet pa hy ne AF. Per dreq nuk chatoj dot, po me mire, se perndryshe... te fala punes.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ofelja, mos i pishman qe nuk chatos dot me nigjo mu se e them nga eksperienca.

Af eshte si kokain kurse chati si heroin, po ti bashkosh bashk mer fun krejt.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

E di... Une me chatin kam kalu muajin e mjaltit (dmth e kam pas tmerrsisht ves). Me zgjati 15 dite dhe pastaj u lodha. Ma kishte qejfi vetem te hyja 5 min ne dite sa per te pershendetur miletin. AF eshte shume me simpatik dhe interesant

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga spaced out:
[qb]YOU!!! bite me /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po me kopjon tekstin nen avatar , HUH ???