po per kshu hallesh e kisha llafin or ti shoç!!!!Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]nuk me ze gjumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
[/qb]
she she putraku ... se dijsha une me qe paske fillu pune tek 118 /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gifme mu e keni ere?[/qb]![]()
S mi dreq kshu!!!po ka iku shejtoni?????mer yahoooo /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga REA:
[qb]E SHOF RI E SHOF /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: DHE MUA MI HA FATTO BUCCA QORRI /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga REA:
[qb]she vjellajdut ti me ka vjell qorrin /pf/images/graemlins/frown.gif pale pale ke vjell dhe shprejen e motles time ( mer yahoooo )[/qb]
dul pak se harrova me shkrujt.ehh cer bon kjo injoronca!!!Fillimisht postuar nga REA:
[qb]she vjellajdut ti me ka vjell qorrin /pf/images/graemlins/frown.gif pale pale ke vjell dhe shprejen e motles time ( mer yahoooo )[/qb]
ty nuk te ze gjumi kurse mu m'zgjun dy her kot dje n'darke, grrrr, kom per ta harru telefonin n'pune sone.Fillimisht postuar nga TEA:
![]()
![]()
[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif la la la pse me doje me fjet ti kur ne te tjeret vunim nga pagjumsia /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]ty nuk te ze gjumi kurse mu m'zgjun dy her kot dje n'darke, grrrr, kom per ta harru telefonin n'pune sone.Fillimisht postuar nga TEA:
![]()
![]()
[/qb]
[/qb]
she she she PUTRAKU . po kur une zuna mocen me i rron me luge ti mer dreq fshije qurrat me mongen e bluses more vesht me ??? mora thujFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]dul pak se harrova me shkrujt.ehh cer bon kjo injoronca!!!Fillimisht postuar nga REA:
qe thu tina,na myte me okuza.cer te ka gjet mi gaxhije ohhh???
sa per dijeni,kur kom shpik una yahoooo motra jote as me lug si bite dot mocit,se se zite dot.a niveeeeeeeeeeeee??? a nbivee po te thom.
amon mi sa te bukur qe i ke syte!!!te kam pare njeher! :rockband: [/qb]
ktu ke une sbo ftoft hic fare, kom nez kaloriferin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]managia quando fa freddo[/qb]
si e neze mo .. me ate shikim tat te zjarrte eeeeeeeee ?Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]ktu ke une sbo ftoft hic fare, kom nez kaloriferin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
ncuq, me te ferkume /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]si e neze mo .. me ate shikim tat te zjarrte eeeeeeeee ?Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]ktu ke une sbo ftoft hic fare, kom nez kaloriferin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]