Une kam kene ek viti 3 sepse maturen se kam ba se kam ardh ktu,po mire po Marsiden a e ke pase ne klase se e kam pase shoqe shume??Fillimisht postuar nga Sfiziosa:
[qb] Fillimisht postuar nga Vajze-Shkodrane:
Une kam kene ne maturen 2001-2002 dhe nuk e kam pase Dorinen ne klase as nuk e mbaj mend se kush asht se me e njofte ndoshta e njof.
Pak me vonese por tashi i lexova postimet..Edhe une kam kene matura 2001-2002,kam kene tek A-ja edhe Dorinen e kam pase ne klase ne vit te 3-te.
Po ti te cila klase ke kene??'
Si me i harru 4 vite ne ate gjimnaz,po edhe qejfin qe kena ba s kam me e harru kurre.Ankthin e mesimeve te veshtira e msusave te tmerrshem...Mu s me ka ba mesim Fejzija por me ka ba Njazia,gjeografi 3 vjet me Axhen e 4 vjet histori me Sheqerin...Letersi me Myfarete Kananin,mesuse fantastike...Gjovja qe na e bate mesimin ne oborr te shkolles e Qemali qe nuk na lete me dale nga shkolla.Arbana e anglishtes qe mesimin e kishte si optional..shpesh bishim dakord me te demek se ajo kishte ardhe ne klase po s na kishte gjete ne klase se ne kishim ike te gjithe si klase edhe na lete me ike.Shpesh kur ikshim prej mesimit vishin e na thirrshin mesusat se e dishin ku ishim ...te Oazi. E kamarieret e Oazit na njifshin shume mire biles na thoshin :"he a doni me marre ndej gja apo vetem doni me ndejte...".E dishin edhe ata se ngaqe kaloshim shume kohe neper lokale s kishim as leke neper xhepa.
Eh ,sa shume kujtime.Edhe te gjithe ato emrat qe permendni ju ,i njof te gjithe...Si Lusinden e Armelen,si Fatjon Djepaxhine etj etj.
Na kujtoni edhe ndej gja tjeter prej atyne viteve se me paska marre shume malli /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Mire se na ke ardh ne forum njehere se po shof qe me duket nuk paske marr pjese ma pare ne "Shkoderlocja jone".Fillimisht postuar nga M&O:
[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.jena kurioze,pash nderin a jep ma msim ?ai zog...
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush. [/qb]
Mire se na ke ardh ne forum njehere se po shof qe me duket nuk paske marr pjese ma pare ne "Shkoderlocja jone".Fillimisht postuar nga M&O:
[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99 jena dy kurva ekalu kurvash,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik jena qine pill mete sa kena mujt.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush. [/qb]
[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.jena dy rrota kurvash e qihena ne pill samundena nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik, na ka njoft tan shkodra car kurvash jena .nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D duhet te me mbaj mend se kam qene rrotkurve.jena kurioze,
Fillimisht postuar nga M&O:
rasti mi
Fillimisht postuar nga M&O:
[qb] nadja mir(