Nxenesit e shkolles "28 Nentori".

H

harap

Guest
Re: Nxenesit e shkolles "28 Nentori".

kane te drejte ato qe thojne qe shkodranet jane thashethemaxhi /pf/images/graemlins/smile.gif

Nila77

Primus registratum

hahha Kohe dhe kujtime te bukura mgjse une qekam me e madhja nga ju, matura e 95.Ali Jukes i binim shpik.Per profesore s'po ja filloj se shumica kane ikur sapo kemi mbaruar ne maturen.
Gjimnazi, koha me e bukur e jetes sime.

Oliver/Andi

Forumium praecox

he ma po ju jeni tu ba gja konkurrim mes shkollave ne forum ???
Po ne rrefugjatet me 8 vjecare si me ja ba ?

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] he ma po ju jeni tu ba gja konkurrim mes shkollave ne forum ???
Po ne rrefugjatet me 8 vjecare si me ja ba ? [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ca me shkrine ,po hajt ma naq mas u ban merak se po bajme dica edhe per ju psh ku e ke kry shkollen tete-vjecare ti???Po hapim teme edhe per shkollat tete-vjecare si thu ti?? /pf/images/graemlins/smile.gif
Te uroj tana te mirat nga une "V"ajze_Shkodrane"
Ciaoooooo :wave:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ti 8 vjecarsh shkollave t'mesme ke bredh /pf/images/graemlins/tongue.gif ... sa te njena te tjetra, here me makine here me biciklete here ne kame /pf/images/graemlins/tongue.gif

rovena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shkodra10:
[qb] Un e kam maru ne 2001 28-ten. Dorinen e njaf qysh ne 8 vjecare se ka ken kusherina e nji shoqes qe kam pas ne klas dhe vite shpesh ne shkoder.

Shendet e pare tanve.
SH10 [/qb]
Kushoja i saj..??
Kush eshte Keti a??

Klement

Primus registratum

Ti Perla e njifke mire dorinen. Mas njef 2 motra qe e kan pas shoqe kyt dorinen. Njena e ka pas emnin Aurora e tjetra mas gabosha Rina.

rovena

Primus registratum

Shkodra10 ate se ka pase kusho ma naqe,
e ka pase thjesht shoqe...
Se ajo ka kene muslimane, e Dori ka kene
katolike... /pf/images/graemlins/smile.gif ]
Tek-Tuk Rinen e kam njofte po jo Auroren..!
A doni ma per belulin... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gileke

Primus registratum

Edhe une e kam maru ate shkolle, "por ça di une se ku bjen". Nokush qe i njef mire qoshet e saje mundet me me pyet se ku i puthshim vajza ma te bukura dhe çfar pikturash ju kane lane ma pershtypje ne muret e t..
kaloni mire dhe mos i nxjerrni te gjitha sekretet
...
pashim

MANJOLAORD

Primus registratum

nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.jena kurioze,pash nderin a jep ma msim xhehati?ai zog...
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush.

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga M&O:
[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.jena kurioze,pash nderin a jep ma msim xhehati?ai zog...
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush. [/qb]
Mire se na ke ardh ne forum njehere se po shof qe me duket nuk paske marr pjese ma pare ne "Shkoderlocja jone".
Me sa di une Xhihat Hoxha jep ala mesim tek shkolla 28 nqs je tu fol per ate mesues qe ka dhane fizik apo jo?Per sa i perket asaj shprehjes "Zog.....(po e mbaroj une fjaline)GOMARIT!"
Ia kalofshi te tane mire dhe un :kiss: te tanve!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

Nila77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb]
Fillimisht postuar nga M&O:
[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.jena kurioze,pash nderin a jep ma msim xhehati?ai zog...
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush. [/qb]
Mire se na ke ardh ne forum njehere se po shof qe me duket nuk paske marr pjese ma pare ne "Shkoderlocja jone".
Me sa di une Xhihat Hoxha jep ala mesim tek shkolla 28 nqs je tu fol per ate mesues qe ka dhane fizik apo jo?Per sa i perket asaj shprehjes "Zog.....(po e mbaroj une fjaline)GOMARIT!"
Ia kalofshi te tane mire dhe un :kiss: te tanve!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Tashi te rrime shtremt e te flasim drejt Xhihatit s'kena si i thojm zog gamarit se sa per mesues ka ken njishi aty po flas per anen profesionale , kur ke pas pytje ne lidhje me mesimin s'ke mbet asnje here pa pergjigje prej tij . Hallall ja baft zoti .Tjeter eshte qe ne nuk na ka ra per shtat se ka ken i rrepte .
Shendet.

Raptor

Primus registratum

heheh. Xhihati mu nuk me ka ba msim e se di si asht, kurse per Arianin asht njish. /pf/images/graemlins/tongue.gif . Nuk e di a jep ma aty msim po tash pa interesohem per nja 2 muj kur te kthehem ne shkoder. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shendet e pare tanve
SH10

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nila77:
[qb] hahha Kohe dhe kujtime te bukura mgjse une qekam me e madhja nga ju, matura e 95.Ali Jukes i binim shpik.Per profesore s'po ja filloj se shumica kane ikur sapo kemi mbaruar ne maturen.
Gjimnazi, koha me e bukur e jetes sime. [/qb]
E gjeta nje ish kolege ne forum...Kohe te bukura kena kalu primend.
Disa prej prof. ia kam harru edhe emrin, por mbaj mend pseudonimet. Si me e harru p.sh Axhen, artistin e gjeografise. Axha nuk na e shpjegonte, na e recitonte mesimin, ne zotnive e zojave. Per axhen na ishim zotni ose zoja, tane, pa perjashtim!Bante demek se na njifte mire, tanve pa perjashtim.Edhe kur na conte te derrasa e zeze, kishte kaq respekt per zojat e zotnite,saqe drejtohej kah klasa e thoshte: "ta ndigjojme me vemendje zojen e Lacejve ose zotnine e Harapajve, etj.etj. "...me tu cu mishi kokerr /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per Nexhatin (nuk mbaj mend ndonji pseudonim, sepse me duket nuk ka pas!), prof. fizike, per te perkundrazi, ishim fruta - perime, saqe kalimi nga zotnilleku i Axhes te fruta e perimet e Nexhatit, na i ngaterronte pak idete, sidomos kur i kishim oret rresht. Nuk kam dyshu asnjihere qe Nexhati kishte nje fantazi pjellore. "Frutat e perimet" i kapte, i vendoste neper dy karroca dhe i jepte nje levizje me nxitim, qe rezultati te ishte nje perplasje nga pikepamja e tij, nje aksident nga pikepamja jone. Nejse, perplasje apo aksident, ai na e shpjegonte inercine ne kete menyre. I kena pas artista profesorat, ne plotkuptimin e fjales. :wave:

Pipi

Primus registratum

O sa qejf ma ne fund u bane te gjalle nxanesat e 28 - es. Une kam mbaru ne 97 e per zoten kane kene vitet ma t'ambla t'jetes teme. Axha ka kene fantastik, kurse Xhihati buh Xhelattttt.
Mor mu me ka marre malli per Muhamet Mesin. Ai ka kene fantastik. Gallata vu kur u thoshte cunave O vica (HAHAHAHA).
Hajt shyqyr qe u shkrume

See youuu

Nila77

Primus registratum

hhahahahah Trimi c'na i kujton dhe 1 here aman. Hej car vitit e ke mbaru ti ,loool , se mos kemi qene shoke banke hhahah? Hej po Petin e mban mend njeri ?

emiljo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nila77:
[qb] hhahahahah Trimi c'na i kujton dhe 1 here aman. Hej car vitit e ke mbaru ti ,loool , se mos kemi qene shoke banke hhahah? Hej po Petin e mban mend njeri ? [/qb]
Nuk e di, ndoshta...une kam mbaru maturen me siguri ne veren '95. Shoke banke the? Mah, pergjithesisht nuk mbaj mend te kem pase ndonji Nila ne banke...Mandej nuk e di si quhesh ti taman. Shume, shume mund te kem pase ne klase ose ne paralele, ose mund te jena ule ne nje banke keshtu rastesisht kur ngaterrosha klasen ose me bajshin profat me ndrru vend, keshtu, kur nuk u sillsha mire demek :mad:
Di edhe se ne banke rrisha zakonisht me shoqe... shoqe banke. /pf/images/graemlins/wink.gif
Petin...profesor apo hallakat ka kene? (pa fymje...keshtu na thirrshin profesorat kajhere, shpeshhere) /pf/images/graemlins/smile.gif
Nji profesor qe na ka hedhe dekun ne te tana anet (me te qeshun e me te njeshun) ka kene Ahmeti, prof matematike ne fillimet e karrieres,simpatizant nacionalist i tmerrshem...ndoshta ishte i frymezum prej emnit. Sa keq qe mbiemrin nuk e kishte Zogu!
Do ta konsideroja djale shume te zgjuar, sikur te mos bante si i zgjuar. Kokrra e mendjemadhit ka kene! Ndoshta ka ndryshu qysh atehere, se mosha, jeta ne emigracion etj. bajne punen e vet.Nejse, pune per te.
Di vetem se ngaterronte aq randshem shkencat natyrore me politike, saqe ne provimin perfundimtar te matematikes pervec pyetjeve me iks, ypsilon e limite, kishim edhe nje pyetje me frymezim atdhetar, "Himni i Flamurit".Pavaresisht cudise, qe mund te ngjallte atehere tek ne e tek ndonjeni prej jush sot, di me thene se per prof Ahmetin nuk kishte asgje per tu cudit. Me natyrshmerine me te madhe shuante cfaredolloj kurioziteti.
Sidoqofte, ate dite, mesova se Himni kishte tre strofa e jo dy, se vetem dy mujta me shkru vete.Strofen e trete as sot nuk e di komplet. :confused: (nuk krenohem se nuk e di krejt Himnin e Flamurit, por per momentin edhe dy strofa me mjaftojne...te treten e mbaj si asin ne poker /pf/images/graemlins/wink.gif )

Nila77

Primus registratum

Ahmeti me ka dhene dhe mu matematike dhe astronomi. Nuk kam pas simpati per ate profesor. Ka qene shume karaxhoz, nuk ka pas takt komunikimi fare. Mbaj mend qe kishte shume inat kur i kopjonin nxensit ne provime.
Hej Trimi po ate profesorin e diturise se makinave e mban mend , ja kam harru emrin . hahah profesor fakir ka qene i shkreti. Po Fatos Beqarin e mban mend , mua me ka pas dhene histori per nje fare kohe para se te na jepte Natasha . Po Profesor Pacin e mban mend me fantastiku per mendimin tim. Hej po Myfareten e letersise e mban mend ? Kur benim hartin dhe na i vleresonte :komenti i saj "fillimi mire , vazhdimi ehee mire, mbyllja dicka po mire , nota 4. hahhah
Po Myzin e kimise obobobobo
Nejse ika nje here se mbeta ktu .
Trimi nuk ma the ne car mature ke qene rrotull e rrotull i erdhe boll por nuk e tregove qe nuk e tregove ,,nejse gjithese si eshte ne doren tende ,nese do e tregosh apo jo.

Have fun and good luck

emiljo

Primus registratum

Si ia ke harru emrin prof. Gjovos maj Nila!!!Ai na ka dhane Dituri Makinash. Ne oren e Gjovos kam mesu me vizatu. Ai ishte padrinoja, bosi i "28 Nentorit". Ne oren e tij tane "delshin me shetit". Dikusht thonte se ka me kry nji pune me randsi, dikush shkonte qysh ne pike te sabahit ne diskoteke (kena pase nji diskoteke te keqe afer shkolles, gati tuj ra brenda, Valbona e ka pase emrin. Sot nuk e di ca asht), dikujt i dhimbte kryet, dora, kamba, be... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky ka kene Gjovoja!Edhe ata qe rrijshin ne klase, nuk i lente pa i shperbly. E rendesishme ishte mos me ba shume zhurme edhe me u kenaq pa e tepru.
Kena pase nji profesoresh gjoegrafijet, nji gja e vogel, saqe kur hynte ne klase, nuk e shifshim se ku asht. I kishte floket e njeshuna e te zeza. Nuk ia mbaj mend emrin hic? Me ka denu se me ka gjet vetem nji here maje bankave tuj u gjujt me shkumesa kur hyni ne klase.
Denimi: Nr.1 soft: dalje jashte;
Nr.2 hard: katersh e marrje ne inat per tane vitin shkollor. Shyqyr qe iku se kushedi, ndoshta sot kisha me kene tuj dhane provimin e vjeshtes ne Gjeografi! :eek: