xhaxhi_eli
Primus registratum
Re: Nxenesit e shkolles "28 Nentori".
Suela ka kene e fejume ate periudhe.
Suela ka kene e fejume ate periudhe.
:lol: :lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] he ma po ju jeni tu ba gja konkurrim mes shkollave ne forum ???
Po ne rrefugjatet me 8 vjecare si me ja ba ? [/qb]
Kushoja i saj..??Fillimisht postuar nga Shkodra10:
[qb] Un e kam maru ne 2001 28-ten. Dorinen e njaf qysh ne 8 vjecare se ka ken kusherina e nji shoqes qe kam pas ne klas dhe vite shpesh ne shkoder.
Shendet e pare tanve.
SH10 [/qb]
Mire se na ke ardh ne forum njehere se po shof qe me duket nuk paske marr pjese ma pare ne "Shkoderlocja jone".Fillimisht postuar nga M&O:
[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.jena kurioze,pash nderin a jep ma msim xhehati?ai zog...
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush. [/qb]
Tashi te rrime shtremt e te flasim drejt Xhihatit s'kena si i thojm zog gamarit se sa per mesues ka ken njishi aty po flas per anen profesionale , kur ke pas pytje ne lidhje me mesimin s'ke mbet asnje here pa pergjigje prej tij . Hallall ja baft zoti .Tjeter eshte qe ne nuk na ka ra per shtat se ka ken i rrepte .Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb]Mire se na ke ardh ne forum njehere se po shof qe me duket nuk paske marr pjese ma pare ne "Shkoderlocja jone".Fillimisht postuar nga M&O:
[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.jena kurioze,pash nderin a jep ma msim xhehati?ai zog...
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush. [/qb]
Me sa di une Xhihat Hoxha jep ala mesim tek shkolla 28 nqs je tu fol per ate mesues qe ka dhane fizik apo jo?Per sa i perket asaj shprehjes "Zog.....(po e mbaroj une fjaline)GOMARIT!"
Ia kalofshi te tane mire dhe un :kiss: te tanve!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
E gjeta nje ish kolege ne forum...Kohe te bukura kena kalu primend.Fillimisht postuar nga Nila77:
[qb] hahha Kohe dhe kujtime te bukura mgjse une qekam me e madhja nga ju, matura e 95.Ali Jukes i binim shpik.Per profesore s'po ja filloj se shumica kane ikur sapo kemi mbaruar ne maturen.
Gjimnazi, koha me e bukur e jetes sime. [/qb]
Nuk e di, ndoshta...une kam mbaru maturen me siguri ne veren '95. Shoke banke the? Mah, pergjithesisht nuk mbaj mend te kem pase ndonji Nila ne banke...Mandej nuk e di si quhesh ti taman. Shume, shume mund te kem pase ne klase ose ne paralele, ose mund te jena ule ne nje banke keshtu rastesisht kur ngaterrosha klasen ose me bajshin profat me ndrru vend, keshtu, kur nuk u sillsha mire demekFillimisht postuar nga Nila77:
[qb] hhahahahah Trimi c'na i kujton dhe 1 here aman. Hej car vitit e ke mbaru ti ,loool , se mos kemi qene shoke banke hhahah? Hej po Petin e mban mend njeri ? [/qb]