Nxenesit e shkolles "28 Nentori".

Nila77

Primus registratum
Re: Nxenesit e shkolles "28 Nentori".

hahhaah si mer ja ke harru emrin mesuses se gjeografise ,po Merveti mer ajo me syze , Mervet Kali e ka pas emrin.Mua me ka pelqy si mesuse shume pasi fliste edhe si ngejshem edhe pse me ka pas pas me sy te mire dreqi.

emiljo

Primus registratum

Bravo, Mervet Kali ka kene...majsha mend qe ka pas nji mbiemer me fruta a me kafshe ne fakt, tip: zogu,dardha, etj. po nuk i kam ra ne te. S'e harroj kurre, kur me coj ne derrase te zeze, e kishte shpalos harten e botes 3X1,5 m (afersisht)te derrasa e zeze e me tha: "Me gjej ne harte Honolulun" (as ishull nuk me tha se asht)... Une atehere s'dijsha ku i bjen Qafe Hardhija, lene ma Honolulu-ja. Fillova tuj kerku une, nalte e poshte, majtas e djathtas (i thashe edhe, shtyju nji fije se ma ke xan harten /pf/images/graemlins/laugh.gif . vec sa me ju kriju idene sa e madhe ishte harta).Nejse, une nuk e gjeta se ku asht ishulli /pf/images/graemlins/frown.gif e me vuni katersh :cry:

bard

Primus registratum

mervet kali ka kene ma zonja bibe e asaj shkolle.
shyqyr qe e nxjerren ne pension kur une isha ne vit te dyte dhe bana vetem nje vit me te,tjeter ke mbaj mend une .....e po ruzhdia i fizikes qe nuk ma merr menja se e njifni ju se ka ardhe ne 2000 me duket.po qe nuk harrohet kurre asht ben dani qe edhe pse nuk asht ma drejtor i asaj shkolle ka njerez qe akoma ja kane friken kur e shohin ne rruge.kurse atij te kimise nuk ia mbaj mend emnin se si e ka vetem se ai vinte oishem ne shkolle dhe ikte deshem m...,nje dite ka kene gati te u rrezu ne mes te klases vetem shyqyr qe u mbajt per dere.masandej gjovoja i informatikes ishte njish hesapi.kaq me kujtohen i here per ihere.

hajt ja kaloshi sa ma mire te tane

Raptor

Primus registratum

pa kur ke maru mar ti i huji? un kam maru ne 2000-2001. edhe mu Merveti me ka ba ne vit te par edhe kur shkova ne vit te 2 kishte dal ne pencjon.
profesor Xhovoja ka ken fantastik. me thirrte mu me gadit ata kompjutera qysh ne koh te qepes Hewlet Packard pentium 133 MHz qe punoshin me tencion 140 volt vetem me nji faz (pa nul krejt) hahaha. kurse ata IBM ishin ifije ma te kenun per kohen po prap.... nuk ishin si ata tjeret se nuk punoshin me tencion 140 volt. (kshtu thote Xhovoja) Kur vunen gjeneratorin u gadit ifije puna. ishalla nuk i ikin ma dritat ne shkoll.

Shendet e pare tanve.

emiljo

Primus registratum

Gjovon e mbaj mend tuj dhane edhe informatike, se per ata qe nuk e dine Gjovoja ka ardhe ne gjimnaz me dhane Dituri Makinash i transferuar prej Shkolles se Nates ne Gjuhadol.
Me duket se e kishte laboratorin e informatikes te ish laboratori i fizikes. Asht e vertete, u merrte me disa kompjutera te lodhun, se me ka qellu me ardhe nganjehere me u marr me ta. /pf/images/graemlins/smile.gif

bard

Primus registratum

ja mar dhkodra une kam maru tash vone,pra xhys mbaru ne vit te 4 shkova me ngritje te oso kuka por po ta kisha mbaruar aty do kishe kene matura e 2003-2004,xhovos dicka i mbaj mend qe na thote me shku me i ble benzine xheneratorit dhe me e ndez,ne per rruge u nalshim shkoshim pishim kafe dhe ne fund te pres vishim me nje shishe benzin demek sikur kena shku me e ble ne fe te semes. :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Vajze-Shkodrane:

Une kam kene ne maturen 2001-2002 dhe nuk e kam pase Dorinen ne klase as nuk e mbaj mend se kush asht se me e njofte ndoshta e njof.

Pak me vonese por tashi i lexova postimet..Edhe une kam kene matura 2001-2002,kam kene tek A-ja edhe Dorinen e kam pase ne klase ne vit te 3-te.
Po ti te cila klase ke kene??'

Si me i harru 4 vite ne ate gjimnaz,po edhe qejfin qe kena ba s kam me e harru kurre.Ankthin e mesimeve te veshtira e msusave te tmerrshem...Mu s me ka ba mesim Fejzija por me ka ba Njazia,gjeografi 3 vjet me Axhen e 4 vjet histori me Sheqerin...Letersi me Myfarete Kananin,mesuse fantastike...Gjovja qe na e bate mesimin ne oborr te shkolles e Qemali qe nuk na lete me dale nga shkolla.Arbana e anglishtes qe mesimin e kishte si optional..shpesh bishim dakord me te demek se ajo kishte ardhe ne klase po s na kishte gjete ne klase se ne kishim ike te gjithe si klase edhe na lete me ike.Shpesh kur ikshim prej mesimit vishin e na thirrshin mesusat se e dishin ku ishim ...te Oazi. E kamarieret e Oazit na njifshin shume mire biles na thoshin :"he a doni me marre ndej gja apo vetem doni me ndejte...".E dishin edhe ata se ngaqe kaloshim shume kohe neper lokale s kishim as leke neper xhepa.
Eh ,sa shume kujtime.Edhe te gjithe ato emrat qe permendni ju ,i njof te gjithe...Si Lusinden e Armelen,si Fatjon Djepaxhine etj etj.
Na kujtoni edhe ndej gja tjeter prej atyne viteve se me paska marre shume malli /pf/images/graemlins/frown.gif

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sfiziosa:
[qb] Fillimisht postuar nga Vajze-Shkodrane:

Une kam kene ne maturen 2001-2002 dhe nuk e kam pase Dorinen ne klase as nuk e mbaj mend se kush asht se me e njofte ndoshta e njof.

Pak me vonese por tashi i lexova postimet..Edhe une kam kene matura 2001-2002,kam kene tek A-ja edhe Dorinen e kam pase ne klase ne vit te 3-te.
Po ti te cila klase ke kene??'

Si me i harru 4 vite ne ate gjimnaz,po edhe qejfin qe kena ba s kam me e harru kurre.Ankthin e mesimeve te veshtira e msusave te tmerrshem...Mu s me ka ba mesim Fejzija por me ka ba Njazia,gjeografi 3 vjet me Axhen e 4 vjet histori me Sheqerin...Letersi me Myfarete Kananin,mesuse fantastike...Gjovja qe na e bate mesimin ne oborr te shkolles e Qemali qe nuk na lete me dale nga shkolla.Arbana e anglishtes qe mesimin e kishte si optional..shpesh bishim dakord me te demek se ajo kishte ardhe ne klase po s na kishte gjete ne klase se ne kishim ike te gjithe si klase edhe na lete me ike.Shpesh kur ikshim prej mesimit vishin e na thirrshin mesusat se e dishin ku ishim ...te Oazi. E kamarieret e Oazit na njifshin shume mire biles na thoshin :"he a doni me marre ndej gja apo vetem doni me ndejte...".E dishin edhe ata se ngaqe kaloshim shume kohe neper lokale s kishim as leke neper xhepa.
Eh ,sa shume kujtime.Edhe te gjithe ato emrat qe permendni ju ,i njof te gjithe...Si Lusinden e Armelen,si Fatjon Djepaxhine etj etj.
Na kujtoni edhe ndej gja tjeter prej atyne viteve se me paska marre shume malli /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Une kam kene ek viti 3 sepse maturen se kam ba se kam ardh ktu,po mire po Marsiden a e ke pase ne klase se e kam pase shoqe shume??
Po mire a mundem me ta dite emrin se kot mas te njof dhe po deshe me shkruj ne mesazhe private tash ia kalofsh mire dhe mirupafshim!

tetoRita

Primus registratum

a ka maturante te 93 ketu se me sa po shof tane kekan ma te vegjel se une,kisha me dashte me gjete ndonji shok ose shoqe klaset.na kena kene e 4c-93

Guest

na e bat dorinen BRITNY SPEARS.hajt ma se ka edhe ma te mira se ajo.a e keni pa ARVENA CUKA cfar yllit asht?LUM AI QE E KA.

Guest

cili asht website i shkolls 28 Nentori

Marsida

Primus registratum

Tesh e paskeni lan me u ftof pak kyt temen e 28-tes
Une jam e matures 04-05 krejt e fresket hein
Edhe Arvenen e kam pas shoqe banket per pak kohe
Ka tjere te te njejtes mature ketu????

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Fillimisht postuar nga M&amp;O:
[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.jena kurioze,pash nderin a jep ma msim ?ai zog...
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush. [/qb]
Mire se na ke ardh ne forum njehere se po shof qe me duket nuk paske marr pjese ma pare ne "Shkoderlocja jone".
Me sa di une Xhihat Hoxha jep ala mesim tek shkolla 28 nqs je tu fol per ate mesues qe ka dhane fizik apo jo?Per sa i perket asaj shprehjes "Zog.....(po e mbaroj une fjaline)GOMARIT!"
Ia kalofshi te tane mire dhe un /pf/images/graemlins/kiss.gif te tanve!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Guest

[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99 jena dy kurva ekalu kurvash,tjetra 01.nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik jena qine pill mete sa kena mujt.nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D.
tesh me shpresen qe tash po na ktheni pergjigje ju urojme dite te mbare ! nuk jena kaq te urta por si gjithmone na kan thane fillim i mbare gjysma e punes si thoni?ik maj dreq fol per vedi,mu s'm ka kush. [/qb]
Mire se na ke ardh ne forum njehere se po shof qe me duket nuk paske marr pjese ma pare ne "Shkoderlocja jone".
Me sa di une Xhihat Hoxha jep ala mesim tek shkolla 28 nqs je tu fol per ate mesues qe ka dhane fizik apo jo?Per sa i perket asaj shprehjes "Zog.....(po e mbaroj une fjaline)GOMARIT!"

[/ QUOTE ]

Guest

[qb] nadja mir(s'e kam me Nadjen maj ja)ne jena dy shoqe qe kena maru te 28-ta,njena e matures 99,tjetra 01.jena dy rrota kurvash e qihena ne pill samundena nese asht kush i viteve tona te prezentohet.me arjanin ka ba msim 01-shi e asht presori ma fantastik, na ka njoft tan shkodra car kurvash jena .nqs i jepet kujt rasti mi ba t'fala nga nje vajze e dobet e matures 01 e 4D duhet te me mbaj mend se kam qene rrotkurve.jena kurioze,

Keni te fala prej djalit te professor Xhihat Hoxhes jep ala mesim tek shkolla 28
Per sa i perket asaj shprehjes "Zog.....(po e mbaroj une fjaline) Den zoti nuk e marr vesh se kush jeni se pa ju thy brinjt nuk e laj edhe ne fund te botes kam me ju gjet!"

Edhe pse jeni dy rrota kurvash e dy gjysa njerezish qe me siguru nuk keni mesu ndonje here e meritokeni me ju kap ne dore...
Haj prabashi qejf keshtu si ja keni nis, se me siguri keni perfundu ne ndonje semafor ):

[/ QUOTE ]

Guest

rasti mi

Guest

[qb] nadja mir(

Guest

:book: Nje pershendetje shume te ngrohte per te tane ju por ne vecanti ata te shkolles "28 Nentori".
/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]