Nqs do ju jepej mundesia ke nga anetaret e forumit do takonit ???

bobo

marksist-enverist
Re: Nqs do ju jepej mundesia ke nga anetaret e forumit do takonit ???

ca thu abs...-o, ate me ar`n tvjeter e kam tregim tgjyshit; ai ka pas qeleshen me aren!,un e kam me komce... /pf/images/graemlins/laugh.gif ... !kur ti bish fyellit!, kujdes komcen... :mad: , masat e sigurimit i di vet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

as vete s kam kuptu gja, prandaj thash po ju mbledhi niher te un /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe ta kjartsojme kte pune :cool:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

homi maje fyllin t'merthy me dy komça, se asht delikat e te thyhet :mad:

Abs you know some dangerous minds around :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un gati jam per mbledhje te tilla, po m'duket mesi nuk bien ke ti, bien ma poshte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bobo

marksist-enverist

e, ali...,
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
per anen organizative kena absin, ti thuj vec posht ker*zes, apo posht rri*it?,
ose me mir t`themi posht nga ... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif
je si shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Abs you know some dangerous minds around /pf/images/graemlins/laugh.gif

ato i rujme me kujdes /pf/images/graemlins/wink.gif

Un gati jam per mbledhje te tilla, po m'duket mesi nuk bien ke ti, bien ma poshte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ne mes ne te treve mesi bie te un me duket /pf/images/graemlins/wink.gif me gjithse absi katershalace ka qene /pf/images/graemlins/laugh.gif
e tani qe jam nda prej `celules`ktu, e banoj ne `koliben`time...jam gati per ngritje te celulash te reja... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kapito?

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] e, ali...,
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
per anen organizative kena absin, ti thuj vec posht ker*zes, apo posht rri*it?,
ose me mir t`themi posht nga ... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif
je si shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ma mire ker*zes, se rripin duhet me e gjet /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

Un si shpirt?! S'ma defteve hala se ku m'njef :confused:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
ne mes ne te treve mesi bie te un me duket /pf/images/graemlins/wink.gif me gjithse absi katershalace ka qene /pf/images/graemlins/laugh.gif
e tani qe jam nda prej `celules`ktu, e banoj ne `koliben`time...jam gati per ngritje te celulash te reja... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kapito? [/qb]
aty ke kolibja ke dhom vec per mu, se kam frike mos gerrhet homerS e me len pa fjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. /pf/images/graemlins/smile.gif me behet qefi beib. Vec gaz e hare pac ne kolibe. /pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Odea:
[qb] Si thu ti majmuni hirko?

Odea /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shif e boj vet po per mu mund te rrezikosh te te haje girlfriend-i vet ham ham ham ham /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Putrak t'prisha pun eeeeee... /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

danke alinos /pf/images/graemlins/smile.gif

nishtu pra si organizatore qe jam, duhet me hap nje teme me titull "laboratori" qe t bajme do eksperimente me "lende mendorekimike" qe te dalim ne perfundime te sakta...
ne emer te gjinise femrore, ju baj te kjarte ju cunave se ne ne rradhe te pare sigurojeme "territorin" /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj hedhim hapin tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndjehesh tani e sigurt linos? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

bobo

marksist-enverist

jo mi ali..., s`t`njof, se mbane me hek xhaketen. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif .
tjesh si shpirt!, e them nmenyr figurative,-i bi si "zadanie na dom" rusisht,!, /pf/images/graemlins/wink.gif
ali..., ske ndryshu mendje?(sa i perket takimit, /pf/images/graemlins/wink.gif )
edhe po m`more inati, ma thuj bukur /pf/images/graemlins/frown.gif , se ti e din un jom sentimental :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

ali... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos, me ka 10 ky homerS-ja

S'du t'i il putrat se me kish mor malli per surratin e jote alinos.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Do ju lexoj ma vone se paskeni shkrujt shume se nordha per buke. /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] jo mi ali..., s`t`njof, se mbane me hek xhaketen. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif .
tjesh si shpirt!, e them nmenyr figurative,-i bi si "zadanie na dom" rusisht,!, /pf/images/graemlins/wink.gif
ali..., ske ndryshu mendje?(sa i perket takimit, )
edhe po m`more inati, ma thuj bukur /pf/images/graemlins/frown.gif , se ti e din un jom sentimental :eek: [/qb]
Pse me xhakete rri dhe te dielen ti?!
kshu ne mwnyre figurative e kuptoj ma shume se rusisht, po vrej se kto qe ta japin pergjigjen me vete, zakonisht nuk jane 'si shpirt'...
Un ty inat?! Duhet me ba dhe ca perpjekje qe te marr inat, se s'para marr kollaj...
Vdeksha per sentimentalizmin tat!!!
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Se mos harroj une cfare jam detyre, apo shtepie /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga The-CroW:
[qb] qershin
kordelen
absin
briggin
katin
bravon
marsin
markon
akus(selam kiro...megjithse te koma pas taku 5 vjet)
principein
beng
klevis2001
eman
turin-sasso-vvv
/pf/images/graemlins/laugh.gif te tjeret qe si kom von ose sdu me i taku ose si njof [/qb]
du bist eine geheim nummer :rolleyes:
wer bist du???????

ah vec po te zura :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Absin
Aden
Albanen
Alden Durrsakja
Alinos
Beben
Bengun
Blendin
Blue
Champi Balerinen
Danaen
Edden
Elan 001
Emen
eM Paper Moon
Futbollistin
Grace
Giulian
Jerinen
Julen
Kordelen
Logosin
Moonlight
Paperinen
Penelen
Presidentin
PrInCiPIelin
Renean
Rrapatushen
Tean
Vis Elbasanin

Dhe J.Lo edhe se ndoshta nuk do jete anetare e forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: I kam vene sipas rendit alfabetik qe te mos i ngele ndonjerit /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe se dyti nuk eshte se dua t'i takoj te gjithe per qef, disa dua t'i "rraf" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif j/k [/qb]
e kjart /pf/images/graemlins/laugh.gif un po filloj te ushtrohem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

megjithse... /pf/images/graemlins/wink.gif

---------------

alinos

Forumium maestatis

Abso m'gja se po e ban kastile qe te hupim gjurmet une me homin /pf/images/graemlins/wink.gif :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Abso m'gja se po e ban kastile qe te hupim gjurmet une me homin /pf/images/graemlins/wink.gif :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
zemer ato listat si kam shkrujt une /pf/images/graemlins/wink.gif
masanej un kujtova se ju te dy keni shku ne guzhine? ku paska humbur ai? apo eshte duke shkruar nje mesazhe per ta lezuar para e mbas buke /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------
hej, nese m zemroheni, s du me e dik kush e ka fajin /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Pse s'asht me ty?!
Aiiiiiiiiiii na e rrembeu Kordja m'gja :mad:
Abs e di si thon per fajin:
u ba nuse e nuk e mori njeri

Pale ne femrat, qe s'marrim e s'marrim nuse /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

u ba qyrk e s'e veshi kush /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Una e vesh qyrkun sot se m'gja se mbrriten plakat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Au sa ftoft qe bon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Fillimisht postuar nga Odea:
[qb] Si thu ti majmuni hirko?

Odea /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shif e boj vet po per mu mund te rrezikosh te te haje girlfriend-i vet ham ham ham ham /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Putrak t'prisha pun eeeeee... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Noneee.....he me mo se ska gjo. Po vishem trashe ate dite me rroba qe kane gjeresine e dy dyshekeve bashke kshu qe ska ca me me bo mu ajo pastaj....lol

Eh mer putraku, shif ca bojne gocat per ty... :rolleyes:

Odea /pf/images/graemlins/wink.gif