Nqs do ju jepej mundesia ke nga anetaret e forumit do takonit ???

alinos

Forumium maestatis
Re: Nqs do ju jepej mundesia ke nga anetaret e forumit do takonit ???

Un perzgjedh homers ja vlen me e llafos para i tasi te madh me çaj mali /pf/images/graemlins/wink.gif

bobo

marksist-enverist

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Un perzgjedh homers ja vlen me e llafos para i tasi te madh me çaj mali /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahahahahah....!
e ke me hile, tasin e çajit, se mos i ke hudh noi gjo; dhe ngelim tu shku n`banjo :mad: !

alinos

Forumium maestatis

Mir ri e kthejme ne 'bar' te that po deshe ti /pf/images/graemlins/wink.gif
Un thash se midis avujve do ishte me e lehte 'njohja', po e bejme dhe midis tymit se s'na prish pune :rolleyes:

bobo

marksist-enverist

ktu mrri;mtym ka lezet!
mezi jom tu prit, kur dhe ku!, therrasim dhe zjarrfiksen, per siguri, kur ta bejme tym!
-bari, eshte shnet dhe bereqet! /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Tymin po e qet ti besa, se une jam i cik holle kohet e fundit...
Ku dhe kur?!

abs

nuk e di...

[qb] Un perzgjedh homers ja vlen me e llafos para i tasi te madh me çaj mali /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
iiii shif kjo, atij ja kisha vu synin un, tesh po m ban me ndrru drejtim /pf/images/graemlins/tongue.gif

bobo

marksist-enverist

po, tymin e qes un!amin!
e! sa per ate ;ku dhe ku?-zgjidh, je e ftume!
-masanej,..., nejse!,pershtyve, u tha pa marr pergjigje!, mos me thençin! /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Abs hiqi duert se un kam kohe qe e vezhgoj po s'para ma varte, e shyqyr sot u prezantu /pf/images/graemlins/wink.gif

homerS ti sikur je ne doicland! Per mu asht terra off limits, kshu qe avitu... /pf/images/graemlins/wink.gif
S'kam frik se thahet, se peshtyn prap ti gjersa t'm'shofesh ke kryt e rruges /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

[qb] Abs hiqi duert se un kam kohe qe e vezhgoj po s'para ma varte, e shyqyr sot u prezantu /pf/images/graemlins/wink.gif

homerS ti sikur je ne doicland! Per mu asht terra off limits, kshu qe avitu... /pf/images/graemlins/wink.gif
S'kam frik se thahet, se peshtyn prap ti gjersa t'm'shofesh ke kryt e rruges /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
mu m pelqejne shejat e piksimit qe perdor ai
ndersa ate `njollen` e zeze tek kafka e kokes nuk ja njoh jo...kshtuqe ju qenkeni ma afer /pf/images/graemlins/wink.gif mos prisni t ju jap t shtymen /pf/images/graemlins/laugh.gif se masanej ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif
----------------

bobo

marksist-enverist

abs...t,
flas dhe gjuh Indiane, e sa per "piken ne kok", ti e din; dhe pika eshte nje koncept i pafund! /pf/images/graemlins/laugh.gif
... per ket aresye po shtoj dhe ca pika -.....
merru edhe me ca pika me teper.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
-ali..., kur tshihna, do flasim keq per abs...t-in apo jo?

bobo

marksist-enverist

abs...t, ti e paske thene "njolle", jo zemra ,e kam haren ate, jo njolle.
e!, ti e paske flalen me pa njollat,sdi ca t`them;per harnat; pe dhe gjilper!, fut perin ke gjilpera dhe qenis nje haren per s`mari.

Guest

O Homers he mo ku e keni lene takimin ju ? /pf/images/graemlins/laugh.gif noi treshe a do behet apo hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

alinos mos i beso shume homerS-se se nuk eshte per t'i besu /pf/images/graemlins/wink.gif

Me njofto dhe mu Kur dhe ku se e kom fiksim me e pyt ku e ka msu ate stilin e te shkrumes /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bobo

marksist-enverist

jom tu vra mendje, n`c`gjuh e ka shkrujt alinos ate fjalen "doicland", per me i ra nfije ku gjindet!? :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif
-mblidhemi, pse jo :cool: ,
Kordele, prapsepra ske per tmsu gje.
Jom sallaks /pf/images/graemlins/laugh.gif , masandej kur ta bojm tym me alin..., kush ka per tvra mendjen :rolleyes:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ME KA KERKU KUSH DERI TANI? JO EHH?
OK PO VIJ PRAPE ANEJ NGA JAVE TJETER SE DO ZOTI PO ME DEL EMRI NE NDONJE LISTE /pf/images/graemlins/laugh.gif SHNET /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PUTARKU, ja po ta permendi emrin (nofken) tend, me qafsh, a per permendje emrash (nofkash)behet fjale a?!!... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po vec me zort, me detyrim desha me thane, nuk shkon.. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shnet pra!!!

Odea

Primus registratum

hehehe..Putraku, edhe une te zgjedh ty rrusho se i kom qejf ata qe zihen me mu....lol

Odea /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Kaq me qejf e keni humbjen e kohes??

Odea

Primus registratum

Si thu ti majmuni hirko?

Odea /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

mora guximin dhe me kete rast e shkriva frymezimin tem me tekst dhe kompozim timin ne kengen:

Jam shume e merzitur
shume e indinjuar
asnje nga AF
nuk me ka kerkuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb]
-ali..., kur tshihna, do flasim keq per abs...t-in apo jo? [/qb]
Keq e ma keq, e di ajo se sa inat e kam una /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: