Nqs do ju jepej mundesia ke nga anetaret e forumit do takonit ???

alinos

Forumium maestatis
Re: Nqs do ju jepej mundesia ke nga anetaret e forumit do takonit ???

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] abs...t, ti e paske thene "njolle", jo zemra ,e kam haren ate, jo njolle.
e!, ti e paske flalen me pa njollat,sdi ca t`them;per harnat; pe dhe gjilper!, fut perin ke gjilpera dhe qenis nje haren per s`mari. [/qb]
Jo jo mos u arno, pa arna, pa arna!!!

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] alinos mos i beso shume homerS-se se nuk eshte per t'i besu /pf/images/graemlins/wink.gif

Me njofto dhe mu Kur dhe ku se e kom fiksim me e pyt ku e ka msu ate stilin e te shkrumes /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Korde giu le zampe!
Qyqe i her qe ja hudha syt njenit un, u versulen te tera keto! :mad:
homerS mo u trem, o te takoj vetem, o hic!!! /pf/images/graemlins/blush.gif

alinos

Forumium maestatis

jom tu vra mendje, n`c`gjuh e ka shkrujt alinos ate fjalen "doicland", per me i ra nfije ku gjindet!?

Vend i ftofet ku hahet shume lakra /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

-mblidhemi, pse jo :cool:

Ku dhe kur?!

Jom sallaks

ene una :eek:

masandej kur ta bojm tym me alin..., kush ka per tvra mendjen :rolleyes:

vallaj e pranoj me e bo tym me alin s'te vete menia as me i ven tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

abs...t,flas dhe gjuh Indiane, e sa per "piken ne kok", ti e din; dhe pika eshte nje koncept i pafund!... per ket aresye po shtoj dhe ca pika -...merru edhe me ca pika me teper....
-ali..., kur tshihna, do flasim keq per abs...t-in apo jo?

o `shpirti I shejave t` fiksimit` me koncept t pafundem te pikes;se mendimit;
aman mos e shtrydh at `piken` n kok tuj share absin se po m ulet rroga e po mes pa u maru, ooops martu deshta me than, se ka njerz me fiksime edhe I marrin fjalet per terc; /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs...t, ti e paske thene "njolle", jo zemra ,e kam haren ate, jo njolle.
e!, ti e paske flalen me pa njollat,sdi ca t`them;per harnat; pe dhe gjilper!, fut perin ke gjilpera dhe qenis nje haren per s`mari.
--------------------
...,sa afer ishim!

u perpoqa me e kap anen e arnimit te kesaj `njolle`kafke,
tru_i_vogel.jpg
vura re se ishte shume i `immet materiali` edhe se s kishte mundesi arnimi,
per te duhej nje site qe bluan hooooolle...aq holle sa edhe me lente s dalloje `trashesine e materialit`...
e i thashe vedit imagjino abs, te kesh homerS afer...do te thote...do perjetosh njekohesisht dy dimensione, ...aq afer /e aq larg njekohesisht ... /pf/images/graemlins/wink.gif e me tu duk vetja si me qene ne ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------

vajza vazhdoni pa ngrurrim te ngacmoni kte djale qe ta "zberthejme" e per ta mberthy masanej ka kush... /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------
alinos kiss
riv***a /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

absi po i mbyll syte una /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Dhelpra_Dinake:
[qb] absi po i mbyll syte una /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...moj dinake e vogel /pf/images/graemlins/smile.gif , si ha xhaja ato bishtaja, se shikon ne mes gishtave ti :mad: ,
e kushedi ne cfare drejtimi te `leviz`truri e pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

----------------
/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Hikni me dreqka se u trem cuni, ja vjen verdall neper forum dhe mazallah se nuk flet, ka frike se mos po lujm s*m*n... /pf/images/graemlins/frown.gif
Nejse, un po e lej me kaq, po deshti di ku t'me gjej /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Hikni me dreqka se u trem cuni, ja vjen verdall neper forum dhe mazallah se nuk flet, ka frike se mos po lujm s*m*n... /pf/images/graemlins/frown.gif
[/qb]
ich glaube das nicht,stimmt das homerS???

----------------

:rolleyes:

alinos

Forumium maestatis

shiko tashti mo ma gjuj cunin n'gjuhen e doiceve, se aq e kuptoj una, bashke me porosine e nje sanduiçi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] shiko tashti mo ma gjuj cunin n'gjuhen e doiceve, se aq e kuptoj una, bashke me porosine e nje sanduiçi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e mi goce, se tuj u `lodh``per vehte, po te bej pak vend te lire ty , ne ti ma /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------

bobo

marksist-enverist

hahahahah..., e abs...,
mos e ke me gjilper thesi ti?
eshte e trash ajo, e ke aren` tvjeter, se duro /pf/images/graemlins/laugh.gif .
, i kat me nalt , i kat me posht, slu rroga /pf/images/graemlins/wink.gif , se pran mrena je, n`repart /pf/images/graemlins/wink.gif .

ti e di at thenien; eshte i holl hy kudo, mjafto me gjet brim :eek: , gjilpera
e per tzberthyme, e ke pa merak ,ske per t`hek: e kam me komce arnin /pf/images/graemlins/wink.gif , mjafto me i ra fyellit dhe... :eek:
e, abs... kshu osht kur tze ngusht, me i cik dhimbje po ec ma, do kaloj :mad:

ali..., ktu jom mi! ku kam frik un.!, ti e din; i fjal me shum i fjal me pak sprish pun., nfjaltore jena! dhe fjal do kena /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] e mi goce, se tuj u `lodh``per vehte, po te bej pak vend te lire ty , ne ti ma /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Kjo perkthehet rob pa pune /pf/images/graemlins/wink.gif
E mo m'u lodh shume, se t'kam delikate /pf/images/graemlins/tongue.gif
Jo per gja po homerS i do gocat sypetrite e me zemren gur, apo jo cuno?!

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] hahahahah..., e abs...,
mos e ke me gjilper thesi ti?
eshte e trash ajo, e ke aren` tvjeter, se duro /pf/images/graemlins/laugh.gif .
, i kat me nalt , i kat me posht, slu rroga , se pran mrena je, n`repart .

ti e di at thenien; eshte i holl hy kudo, mjafto me gjet brim :eek: , gjilpera
e per tzberthyme, e ke pa merak ,ske per t`hek: e kam me komce arnin /pf/images/graemlins/wink.gif , mjafto me i ra fyellit dhe... :eek:
e, abs... kshu osht kur tze ngusht, me i cik dhimbje po ec ma, do kaloj :mad:

ali..., ktu jom mi! ku kam frik un.!, ti e din; i fjal me shum i fjal me pak sprish pun., nfjaltore jena! dhe fjal do kena [/qb]
hahahahahahahaha

Ti me shkrin mu, pranej du me te pa: flet kshu si shkrun, apo i merr citate te gatshme /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. Kjo fjaltore me ngjau me sh***tore :mad: apo e kam gabim :confused:

bobo

marksist-enverist

hahahahaha...., ali...
e kena bo si shkoll nate!, ku je mi se sjom tu tpa?
hahahhah..., me emrin, futja si tdush!? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
mrena repartit jena /pf/images/graemlins/wink.gif !,mjafto me maru me **tore :mad:

alinos

Forumium maestatis

homerS une jam ke alkoolistet anonim, kam kliku ke funksioni i fshihu vizitoreve te fundit, pranej s'me del emri n'tabel t'nderit /pf/images/graemlins/wink.gif
masnej mu kan dash me m'nel n'klas dhe n'shkoll nate, jo ma me m'vu n'krye t'sedrit :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif

ajo tore, duhet perkufizu se vallaj jane ca me ere, ca pa /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. Ku eshte me e embel balta se mjalta, aty me gjen dhe mu /pf/images/graemlins/wink.gif ...

bobo

marksist-enverist

hahahahah....
ke ato me er, e ke me tshkrujtme emnin /pf/images/graemlins/laugh.gif ; germen e par t`emrit dhe mbiemrit, se mer vesh rob i gjall /pf/images/graemlins/laugh.gif , me pik nmes /pf/images/graemlins/laugh.gif .
... e paske majt mend, diskutimin ke A.A., ti e din un tnjof! /pf/images/graemlins/wink.gif
o, ali..., do bojm i gjell me lakra dhe mish pule..., shqiptarce, do hajm deri sa tna dhembi barku /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

:eek: :eek:

Shiko se shkronjen e pare t'emrit e ke verdalle /pf/images/graemlins/wink.gif ate te mbiemrit, vallai s'e gjen dot /pf/images/graemlins/tongue.gif
Un te kam vezhgu para se me marre guxim nga fundi i stomakut masi kapercen 25 metra zorre, me te than se du me te pa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku m'njef ti mu ere :confused:

Ktu bi era tradhti burra e gra :mad:

alinos

Forumium maestatis

p.s. Gjelle me lakna :eek:
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Do te vi una apo do me m'perzan :mad: /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

O mo ti mos u hiq si arne e `vjeter` /pf/images/graemlins/wink.gif
po m bani me hap klubin e “alkolikeve anonim”
me ma shume se dy vete fillon grupp….
e si ne mes (gjeografikisht)qe jam
me bjen kjo `barre` dakort linosi? /pf/images/graemlins/wink.gif

----------------

alinos

Forumium maestatis

Abs e shof se o do me m'rujt mu prej homit, ose do me rujt ate prej meje, hala nuk e kam kuptu :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif