Re: Njollosje ne konfuzion!
Fillimisht postuar nga Anasykaltra:
[qb]jam filozof jam i zgjuar une flas bukur une di une lexoj une une une,dhe ne fund s'nxjerr gje vec nje njollosje ne konfuzion[/qb]
Pjesa e pare me dukete sakte dhe me perputhet katerciperisht me formimin dhe temperamentin tim.
JAM UNE , I TERI NE TE GJITHA DIMENSIONET, DHE VETM UNE -
_-ju jeni dhe sjeni kjo varet nga une ,ju jeni kur ju duket se jeni, pse une dua tju bej te tille shumedimensionalisht,por ne se une nuk dua qe ju te jeni pra qe te ktheheni ne hic-une mbyll syte,veshet,qenien time dhe ju,,,....ku jeni?per mu sjeni kerkund dhe askushe-e klikoj monitorin te kryqi ne qoshene djathte dhe ;- kaq jeni te gjithe ju para meje ose kaq vlere ju merrni tek une,pra keta jeni ju ne raport me mua.
Ne fund nuk jam nje njollosje ne konfuzion por jam Une ne perfeksionim-Une ne raport me zotin, qe shfletoj faqete romanit qe Ai me ka shkruar, apo qe ne pervojat e mepareshme kam grumbulluar,Apo une qe perdite pasuroj Unin tim dhe kerkoj tia afroj Unit universal.Pra une jam gjithecka e asaj qe do doja te isha edhe kur me duket se sjam.
Une jam tersia e ciklitunivresal te shpirtit tim une jam tersia dhe shuma e atyre qe bashkjetojne me shpirtin tim neper kohe dhe universe te ndryshme.une do udhetoj para dh pas ,do ti vras ata dhe do sintetizoj tek vetm uni i sotem qe ju ben te dukshem dhe ju gjithe potencen dhe pervojat-Une jam po luftoj dhe do behem THE ONE.
Te jesh eshte e njejete edhe kur sje, mjafton ta mendosh se je dhe ke per ta kuptuar se ska diference.
Oferte per kuptim-Lexoni Jonatan Livingston Pulebardha,sme kujtohet emri i autorit por eshte fatkeqesi per ata qe vdesin duke shfletuar libra dhe skane ditur se paska qene shkruar dhe nje liber itille