Njollosje ne konfuzion!

Guest
Re: Njollosje ne konfuzion!

Fillimisht postuar nga Anasykaltra:
[qb]jam filozof jam i zgjuar une flas bukur une di une lexoj une une une,dhe ne fund s'nxjerr gje vec nje njollosje ne konfuzion[/qb]
vetem sa thua realitetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsakja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Problemi eshte se ky term eshte pa kuptim....e morrin vesh vetem grupi:Bologna-Modena,shoqata:Kruje-Elbasan-Durres dhe ca te tjere te hapur neper bote....
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Me kujtohet prape teoria e 7 inteligjencave! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ide e mire per teme te re, por do vij me vone se do kohe. Se mos ma kaloje njeri! /pf/images/graemlins/smile.gif

Admir

Forumium maestatis

Ana,

Kam besimin e plote se te nevojitet pak Nihilizem. Nihilizmi nuk eshte asgje tjeter, por Filozofia e asgjeje. Nihilist i/ja gjithmone ben pyetjen: "A ja vlen?" Dhe per Nihilist in/en asgje nuk ja vlen. Si thua Ana?

Admiri,

P.S Mos i trego njeriu, se e keqkuptojne dhe pastaj perfundojne ne depresion e ndoshta ne vetvrasje. Kjo kurre nuk duhet te ndodhe.

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Admir:
[qb]Ana,

Kam besimin e plote se te nevojitet pak Nihilizem. Nihilizmi nuk eshte asgje tjeter, por Filozofia e asgjeje. Nihilist i/ja gjithmone ben pyetjen: "A ja vlen?" Dhe per Nihilist in/en asgje nuk ja vlen. Si thua Ana?

Admiri,

P.S Mos i trego njeriu, se e keqkuptojne dhe pastaj perfundojne ne depresion e ndoshta ne vetvrasje. Kjo kurre nuk duhet te ndodhe.[/qb]
Vrases!!!
-Do te maresh ne qafe primnderit e mi qe me kane si syte e balli se jam dhe e vetme una!
-Arsyeja per te cilen une e refuzoj receten tende te Nihilizmit eshte se e kam mare me doza aq te medhaja sa tani po vuaj akoma pasojat per gjithshka me duhet te mendohem nja 100-here perpara ne duhet apo s'duhet ta bej!!!???
-E ke idene se c'ndodh kur per shume kohe mer te njejtin ilac,psh valium per te te zene gjumi dhe pastaj kur vendos te mos e pish me organizmi vazhdon te sillet ne te njejten menyre deri sa ti te mos e detyrosh te sillet ndryshe,dmth ti vesh syve kunja dhembesh ose lekoplast per te ndenjur zgjuar.
-Me mua ndodhi e njejta gje dhe sapo fillova te ndryshoj,vjen ti si i bukri shejtan dhe...

ps: :smash: :smash: :smash:

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht belbezuar nga Anasykaltra:
Vrases!!!
-Do te maresh ne qafe primnderit e mi qe me kane si syte e balli se jam dhe e vetme una!
-Arsyeja per te cilen une e refuzoj receten tende te Nihilizmit eshte se e kam mare me doza aq te medhaja sa tani po vuaj akoma pasojat per gjithshka me duhet te mendohem nja 100-here perpara ne duhet apo s'duhet ta bej!!!???
-E ke idene se c'ndodh kur per shume kohe mer te njejtin ilac,psh valium per te te zene gjumi dhe pastaj kur vendos te mos e pish me organizmi vazhdon te sillet ne te njejten menyre deri sa ti te mos e detyrosh te sillet ndryshe,dmth ti vesh syve kunja dhembesh ose lekoplast per te ndenjur zgjuar.
-Me mua ndodhi e njejta gje dhe sapo fillova te ndryshoj,vjen ti si i bukri shejtan dhe...
Si te merresh vesh me keto njerez o Zot. Si nuk kupton nje llogjike kaq te thjeshte? Ti me kujton shishen e birres, qe nga larg eshte kaq terheqese, po nga brenda eshte bosh. Kush te sygjeroi vetvrasjen? Biles te thashe ne fund, qe kjo nuk duhet te ndodhe KURRE. Nihilizmi nuk eshte ilac i mirefillte, a kupton? Ta thashe ne menyre figurative. Nuk kuptoke gje ti jo. Keto tipa si ti jane te cuditshem. Shendet ti thuash, plac te thone.

Na ruaj o Zot nga Hipokritet.
help.gif

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Admir:
[qb]
Fillimisht belbezuar nga Anasykaltra:
Vrases!!!
Si te merresh vesh me keto njerez o Zot. Si nuk kupton nje llogjike kaq te thjeshte? Ti me kujton shishen e birres, qe nga larg eshte kaq terheqese, po nga brenda eshte bosh. Kush te sygjeroi vetvrasjen? Biles te thashe ne fund, qe kjo nuk duhet te ndodhe KURRE. Nihilizmi nuk eshte ilac i mirefillte, a kupton? Ta thashe ne menyre figurative. Nuk kuptoke gje ti jo. Keto tipa si ti jane te cuditshem. Shendet ti thuash, plac te thone.

Na ruaj o Zot nga Hipokritet.
help.gif
[/qb]
-Nese ti dyshon se une nuk jam ne gjendje te perceptoj termin "Nihilizem" atehere te sugjeroj te me quash injorante dhe jo hipokrite ,hipokrizia ketu nuk hyn ne raport me shishen e birres se bukur nga jashte dhe bosh brenda!!!
-Une kuptoj shume mire... ky eshte problemi qe nuk dua te jetoj ne kete bote e rrethuar me njerez qe s'bejne gje tjeter vec fryjne veten me levdata boshe.
Keta jane hipokritet e dashur.

ps:Te cuditshem jane ata njerez qe nuk dine te ndajne shakane nga e vereteta ok. REFLEKTO :confused: :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif

tini vogel

Primus registratum

Bo un i lexova te gjitha,po skuptova niente,dhe dyke qen elbasanlli,e kuptove Emma,shum i ngatarruar ky muhabet,njollosje ne confusion ecc. /pf/images/graemlins/frown.gif :rockband:

Doberman

Primus registratum

Ku shkel Ana s'mbin me bari dhe ku flet ti rrusho vetem te drejte ke,packa se s'te kupton njeri.Por ne fund te fundit te fundit c'te duhet ty.Une ve bast se ty nuk te plas fare ne te kuptojne apo jo te tjeret(une nuk bej pjese te keta te tjeret,kujdes se e ke punen keq pastaj).Ti kerkon tu shfaqesh keshtu atyre duke bertitur me ze te larte dhe duke imponuar Unin tend te vogel.Ne kete menyre ti nuk je me si gjithe te tjerte,je e vecante.Kaq po te them per tani por po deshe hollesira pyet Emen se ajo kupton me shume se une nga keto gjera.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Doberman:
[qb]Ku shkel Ana s'mbin me bari dhe ku flet ti rrusho vetem te drejte ke,packa se s'te kupton njeri.Por ne fund te fundit te fundit c'te duhet ty.Une ve bast se ty nuk te plas fare ne te kuptojne apo jo te tjeret(une nuk bej pjese te keta te tjeret,kujdes se e ke punen keq pastaj).Ti kerkon tu shfaqesh keshtu atyre duke bertitur me ze te larte dhe duke imponuar Unin tend te vogel.Ne kete menyre ti nuk je me si gjithe te tjerte,je e vecante.Kaq po te them per tani por po deshe hollesira pyet Emen se ajo kupton me shume se une nga keto gjera.[/qb]
???

Une di ate qe s'di asgje!
/pf/images/graemlins/frown.gif

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Fillimisht postuar nga Doberman:
[qb]Ku shkel Ana s'mbin me bari dhe ku flet ti rrusho vetem te drejte ke,packa se s'te kupton njeri.Por ne fund te fundit te fundit c'te duhet ty.Une ve bast se ty nuk te plas fare ne te kuptojne apo jo te tjeret(une nuk bej pjese te keta te tjeret,kujdes se e ke punen keq pastaj).Ti kerkon tu shfaqesh keshtu atyre duke bertitur me ze te larte dhe duke imponuar Unin tend te vogel.Ne kete menyre ti nuk je me si gjithe te tjerte,je e vecante.Kaq po te them per tani por po deshe hollesira pyet Emen se ajo kupton me shume se une nga keto gjera.[/qb]
???

Une di ate qe s'di asgje!
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E shef qe Ema nuk di gjo, do vish prap ti lali te me tregosh mua se si ta rris unin ta bej goce te madhe he mo lali he te lutem...
help.gif

une_une

Primus registratum

[qb]jam filozof jam i zgjuar une flas bukur une di une lexoj une une une,dhe ne fund s'nxjerr gje vec nje njollosje ne konfuzion[/qb]
me kujtohet nje veper e francis bacon kur thoshte "e dashur une nuk di asgje, as ti, por ndryshimi midis teje dhe mua eshte se une jam ne dijeni te injorances time"

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
me kujtohet nje veper e francis bacon kur thoshte "e dashur une nuk di asgje, as ti, por ndryshimi midis teje dhe mua eshte se une jam ne dijeni te injorances time"[/qb]
Une di aq shume, dhe nuk di asgje!!! :confused:

une_une

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
me kujtohet nje veper e francis bacon kur thoshte "e dashur une nuk di asgje, as ti, por ndryshimi midis teje dhe mua eshte se une jam ne dijeni te injorances time"[/qb]
Une di aq shume, dhe nuk di asgje!!! :confused: [/qb]
Bukur. Ka nje version me te kushtueshem qe do isha budalla te e shkruaja sepse kot sepse akoma nuk e kam kuptuar akoma. Kur te e kuptoj une do e merrni vesh ju. I pari une, ju me vone.