Fillimisht postuar nga Admir:
[qb]
Fillimisht belbezuar nga Anasykaltra:
Vrases!!!
-Do te maresh ne qafe primnderit e mi qe me kane si syte e balli se jam dhe e vetme una!
-Arsyeja per te cilen une e refuzoj receten tende te Nihilizmit eshte se e kam mare me doza aq te medhaja sa tani po vuaj akoma pasojat per gjithshka me duhet te mendohem nja 100-here perpara ne duhet apo s'duhet ta bej!!!???
-E ke idene se c'ndodh kur per shume kohe mer te njejtin ilac,psh valium per te te zene gjumi dhe pastaj kur vendos te mos e pish me organizmi vazhdon te sillet ne te njejten menyre deri sa ti te mos e detyrosh te sillet ndryshe,dmth ti vesh syve kunja dhembesh ose lekoplast per te ndenjur zgjuar.
-Me mua ndodhi e njejta gje dhe sapo fillova te ndryshoj,vjen ti si i bukri shejtan dhe...
Si te merresh vesh me keto njerez o Zot. Si nuk kupton nje llogjike kaq te thjeshte? Ti me kujton shishen e birres, qe nga larg eshte kaq terheqese, po nga brenda eshte bosh. Kush te sygjeroi vetvrasjen? Biles te thashe ne fund, qe kjo nuk duhet te ndodhe KURRE. Nihilizmi nuk eshte ilac i mirefillte, a kupton? Ta thashe ne menyre figurative. Nuk kuptoke gje ti jo. Keto tipa si ti jane te cuditshem. Shendet ti thuash, plac te thone.
Na ruaj o Zot nga Hipokritet.
[/qb]