Njollosje ne konfuzion!

Anasykaltra

Primus registratum
Njollosje ne konfuzion!

jam filozof jam i zgjuar une flas bukur une di une lexoj une une une,dhe ne fund s'nxjerr gje vec nje njollosje ne konfuzion

jona20

big bum bam...
Re: Njollosje ne konfuzion!

mmmmmmmmmm,c'me shqetsojne tipa te tilla...i luftoj ne menyra te ndryshme ose duke ndenjur indiferent ose duke ju kundervene...etj

nuk arrijne te kuptojne se kush jane ne te vertete dhe cfare vlere kane ne kete jete,nuk arrijne te shikojne pertej syrit tyre...

non li sopporto :mad:

Anasykaltra

Primus registratum

Duke qene se te gjithe njerezit them te gjithe pa perjashtim kane kete mani dmth te flasin ne veten e pare nr njejes pra me (une)matematikisht i bie e dashur qe te luftosh vetveten.
dhe ne fund perseri luften do ta fitoje uni qe ke brenda ta siguroj mgjt ti biri qenit se nuk i dihet dhe te keshilloj te mos i gjykosh te tjeret pa ditur kush ti vete je dhe une te them je si te tjeret nuk ke ku shkon dhe nese tenton te largohesh nga tufa duhet te hapesh syte se ujku gjah kerkon. :smash: :rockband: :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Sa e ngaterruar eshte kjo Ana.
Per c'a po flitet ketu per unin, filozofet, apo per njollosjen (ky eshte term me shume kuptime)?

Ema

Goddes

Problemi eshte se ky term eshte pa kuptim....e morrin vesh vetem grupi:Bologna-Modena,shoqata:Kruje-Elbasan-Durres dhe ca te tjere te hapur neper bote....
/pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

ne jemi te hapur ndaj bashkpunimeve.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Durrsaku_King

Forumium praecox

une them qe kjo njollosje ne konfuzion
ka te beje me ate qe sesi ti e percepton
edhe te nxjerresh nje konkluzion
kur ja fut kot dhe kur gabon
duhet te bashkupojme me shume
qe armiku t'na ket inat

Ema

Goddes

Nuk je dora jone ti /pf/images/graemlins/smile.gif !

TEDI

Valoris scriptorum

cfare bashkepunimi behet fjale ketu . Unin e kane te gjithe dhe shume veta jane Uni dhe Uni .. asgje tjeter ... Keta persona une i kam shume qejf kur bej debat ne disa aspekte...

Admir

Forumium maestatis

Ana,

Tema eshte pak e ngaterrueshme, ashtu eshte dhe jeta. Te sygjeroj nje doze te lehte Nihilizmi. Si thua?

Anasykaltra

Primus registratum

-joooooooooooooooooooooooo me pelqen shume vetja per ta mohuar!
-pastaj nese une bej gabimin fatal te mar dozen e sugjeruar atehere si t'ja bej te shoh me sy realist boten qe me rrethon pgj????