Njohuria e fundit!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Njohuria e fundit!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Eh, dilema e gjith të dashuruarve. I shohin të tjerët me syrin e dashurisë dhe asnjëherë nuk shohin atë që duhet /pf/images/graemlins/shrug.gif.

po sikur ta pysësh ti ate?

Hajde thashetheme hajde. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Ke? Nuk e dua une ate o Kondre, te thashe, ishte moral kshu ne pergjithesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Aaaaaa, meqë ishim ke i tem thashethemesh me i llaf.

Hej ça m'ka mor molli me bo muhabet me femna që kon kshu problemesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

he pra, se dhe une e kisha vene re qe ti kishe nis me i shmang icik ketu th&th dhe sikur po u rrije femrave larg keto kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un larg femrave? Ç'ne. Varet se për cilat femra e ke ti llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kondrapedali

Kondrapedali

Bredhi meqë vje si mo i but /pf/images/graemlins/devil.gif. Ishalla s'm'bje nai nyje për pjes /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

ana karenina

Primus registratum

Jo Kondre jo, do zgjedh pjesen me hala me te dendura e ta shofesh c'eshte ne gjendje me bo i femer andoleshente /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Lene se e maj men se ç'mund të bëjë një adoleshente.

Sa shum adoleshente ka n'kët bot /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Halat e bredhit jan të buta /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Kjo është ana ime mazokiste /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ana karenina

Primus registratum

E vura re /pf/images/graemlins/laugh.gif As ti s'me ben dot derman perfundimisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Rastesisht u informova qe ne shtetin e Florides nuk lejohet te imitosh zogjte me ze te larte!

Kush e gjen pse? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nga rreziku i gripit të pulave?

Gështenjëz, dermani gjehet po hë /pf/images/graemlins/laugh.gif.

picasso

Forumium maestatis

e kto quhen njohuria e fundit /pf/images/graemlins/lol.gif une i quaj thjeshte thashetheme...por jemi njerez te lire...mund ti quani si te doni.
e verteta eshte se une ne kete pike jam si shen Toma...nuk besoj pa e pare...qe do te thote.mund te ket ber gjithkush nje mi te zezat...nese une nuk kam ven re gje...eshte thjeshte thashethem.

picasso

Forumium maestatis

kyllloj muhabeti quhet "njohuria e fundit"une e quaj thjeshte thashethem...megjithate jemi ne demokraci dhe mund te i quajm gjerat si te duam...problemi eshte se une ne kete pike jam si shen Toma qe nuk beson pa e pare...nje femer apo nje mashkull per mua mund te kene ber nje mij te zezat...por nese une skm ven re gje...per mua mbetet thashethem.

alinos

Forumium maestatis

Hannah Arendt e ka pas dashnor Heideggerin ne kohen kur te dy kane qene te martuar me njerez te tjere. Dhe me e forta eshte se ka shume mundesi te kete qene dashuri platoni dhe jo fizike.

Sic tha nje shoku im "Paska qene k*** e madhe kjo gruja!" /pf/images/graemlins/lol.gif

picasso

Forumium maestatis

e di...ato qe shpesh u jepet titulli kur apo kurvar...nuk jane tjeter vecse njerez guximtar qe u binden deshirave dhe pasioneve

Kondrapedali

Kondrapedali

Dhe në raste të tjera janë kurva e kurvarë që vendosin trupin në shërbim të pasjoneve /pf/images/graemlins/shrug.gif.

M'falni për injoroncën po kush jon kta mo nolt?

alinos

Forumium maestatis

ironia qendronte ne faktin qe ata vetem kane shkembyer letra ku shprehin ndjenja shume te pastra per njeri-tjetrin, pavaresisht nga raportet qe kishin me njerez te tjere.
Ata te dy jane filozofe, dhe kjo femra shquhet per librin mbi sistemet totalitare, esete e saj mbi lirine dhe librin Gjendja Njerezore (Human Condition), i cili shume shpejt do te dali dhe ne shqip, sepse e redaktuam me ne fund /pf/images/graemlins/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa mrapa kom njel në lomin e letërsis. Nje ça t'bojn kalamojt /pf/images/graemlins/laugh.gif.