Njohuria e fundit!

mozaiku

Primus registratum
Njohuria e fundit!

Ju ftoj te shkruani ato qe keni marre vesh ne muhabete tavolinash e qe ju kane bere pershtypje.

Gruaja e Shumanit, paska tradhetuar Shumanin. Me Brahamsin. /pf/images/graemlins/booki.gif

mozaiku

Primus registratum
Re: Njohuria e fundit!

ketu ndryshojme une e ti. ti ke tendencen me i kompliku gjerat, une me i thjeshtu... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Lara, c'pate mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Vete me ngacmove... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e thashe timin , tani po pres prej jush... /pf/images/graemlins/angel.gif

mozaiku

Primus registratum

Si te duash... nje keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif, te kushton nje kafe ne dhjetor... /pf/images/graemlins/laugh.gif . Me 28, ora 10 e 30. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E degjo me ben nje nder?

A se nderro avatarin se e kam ven re qe ku posto ti dhe une lexoj faqaj ime ecen me -30 ne ore

[/ QUOTE ]

Duhet ta kete fajin noj tjeter. Ato qe e kane me te tundme koke... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Th i fundit i tavolines ishte qe une i tremb meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ua pervesh /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe do beja shume mire te sillesha icik me shume si rrote dhe mos e thoja te verteten kur nuk duan ta degjojne /pf/images/graemlins/laugh.gif Lara si mendon ti? /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Th i fundit i tavolines ishte qe une i tremb meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ua pervesh /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe do beja shume mire te sillesha icik me shume si rrote dhe mos e thoja te verteten kur nuk duan ta degjojne /pf/images/graemlins/laugh.gif Lara si mendon ti? /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

... te verteten sipas kujt vec ? Kjo eshte la ceshtja /pf/images/graemlins/laugh.gif !

mozaiku

Primus registratum

Qyqa, se mos prishemi per tre batuta me teper ne /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt se here tjeter po filozofoj icik ma shume para se te hap nje teme tjeter te diapazoni... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Sipas mashkullit pra, te verteten e tij, Kurre timen apo ate objektiven /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Epo hir ju geu - nese ai eshte trem vetem pasi ka degjuar te verteten e vet sipas tij ka llogarit qe e verteta sipas teje do jete cdo jete, kshu qe i ka bo bisht dhe ka zgjedhur te hiqet si i trembur se eshte trembur me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ne rastin konkret mua djali me duket inteligjent /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe i zoti i vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif !

ana karenina

Primus registratum

Moj ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Ai ka degjuar te verteten time, te veten s'e di une /pf/images/graemlins/laugh.gif Alo alo alo, me degjo me vemendje mooooj /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Zabelle , ti ke nigju noj thashethem per veten tate?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E vërteta jote me siguri ka tejshkuar mews veshëve të tij pa u ndalur në ndonjë cep të mendjes së tij për të pushuar.

Shum shum ai ka thon:

Ça qeka kjo mër. Ku e kom un e ku del kjo.

Rast tipik ku njëri i bie patkoit e tjetri gozhdës (apo si ka qen ajo shprehja me patkojt) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ana karenina

Primus registratum

E nuk e di, nuk e di, se tipi po bente thashetheme per mua po kshu ne pergjithesi,s'di gje ai ca te vertete kam thene e ca jo. Megjithate s'me kuptuat shume, as ti Kondre, me zhgenjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse.

Goca po per ju vertet asnje th mi?

Kondrapedali

Kondrapedali

Po diku diku do ja kesh përveshur ti atij ose dikujt tjetër në prezencë të tij.

Ai i gjori të ka thënë që të pëlqen por ka frikë i ziu se e rref ti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ky m'gja me muhabet gjimnazistash. A thu kom avancu kaq shum un /pf/images/graemlins/laugh.gif?

ana karenina

Primus registratum

Jo jo, pa merak, jam une icik si e mefshte /pf/images/graemlins/mad.gif. Kondre do te t'rraf /pf/images/graemlins/smash.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

A thu kom avancu kaq shum un /pf/images/graemlins/laugh.gif?

[/ QUOTE ]

... noshta po paske nji respekt per veten te laftarshem /pf/images/graemlins/laugh.gif - co ky llaf freng 'avancim'! Shife plakjen dhe pjekurine ne kokerr te synit, mos i boj bisht se do te te gjemoje dhe nduke nga bishti kur te mos e presesh.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ah, e vetmja drejtësi që egziston në jetë është që të gjith do plakmi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Geshtenjëz, ti m'rrif po t'çliroi po nuk o faji im /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Si përfundim, je gati të ndryshosh për të /pf/images/graemlins/goofy.gif?

ana karenina

Primus registratum

S'e bej dot, ky eshte halli /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk kuptoj qarte se c'duhet te bej pa jo se nuk dua /pf/images/graemlins/lol.gif