njohja me njer tjetrin

orikum

Primus registratum
Re: njohja me njer tjetrin

boll ta shikosh nga shkruan! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

pistons

Primus registratum

une jam ermali nga ballshi nje pershndetje per te gjith shqiptart kudo qe jan dhe nje pershendetje te vechant per te gjith tifozet e detroid pistonsve we are the best in east and we are the champion this year.ALBANIA FOREVER..............

blendiys

Primus registratum

Ti devil,qenke nje trap/e qe nuk e paske shokun.
Na thuj ndonje muhabet per te qene dhe mos bej si gjuholog

KATALLANI

Primus registratum

jam Qerimi nga Bregu i Lumit. Kerkoj nji nuse qe te jete sezy dhe te dije si ti bjeri daulles. Floket ti kete te zeza ose bjonde me onde. Trupin slim ashtu si e do shpirti im. Krahet mundesisht ti kete pa lesh d.m.th te rruajtura.
Jam cun i vetem me kater motra.

Kontaktoni
Qerimi i Nasit
Baraka 11
Bregu i Lumit
Tirane Albania

KATALLANI

Primus registratum

Quhem Qerim jam 25 vjec dhe jetoj ne amerike. Jam tullac me floke te verdha dhe i lyhej thojte me manikyr. mbaj syze djelli dhe kam nji vath te bukur prej diamanti fallco ne veshin e majte. vesh rroba me firme si Gabi, Arixhiu, jevgu. Kam nje mercedez-benz te vjedhur dhe e kam pa siguracion. jetoj me ndihmat e shtetit dhe ja kaloj shume mire jam boss.
Keroj nje vajze bjonde me floke te zeza si jam vete. mundesishte te veshe mini dhe pa corape
rendesia e gjoksit nuk ka problem mund ti keni e dhe fallco. ti kete gishtat e gjata dhe te lyera me manikyr me ngjyre te zeze. e preferoj gruan me shume leke.
pra ky isha une Qerimi per cdo gje qe mund te keni mund ti beni publike ne Albforum ose dergoni mesazh
Ju faleminderit Qerimi.

RAUL

Primus registratum

une jom raul karafil bilbili... /pf/images/graemlins/laugh.gif

thash ti kthehemi prap kesaj temes sepse don ndonjeri me u identifikuar.. /pf/images/graemlins/tongue.gif