njohja me njer tjetrin

Erison700

Forumium maestatis
Re: njohja me njer tjetrin

E dija dhe une qe ti flet svensk, por ama di dhe qe svensk me norsk kane ndryshim sic dialekti i Shqiperise se mesme me Kosoven. Nejse. Te pershendes meqe jemi paksa afer, ama per polin, e kam ne prag te deres.

mostro

Putraku

una jame putraku.zog shtegetar endacak.jam nje dallandysh /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb] E dija dhe une qe ti flet svensk, por ama di dhe qe svensk me norsk kane ndryshim sic dialekti i Shqiperise se mesme me Kosoven. Nejse. Te pershendes meqe jemi paksa afer, ama per polin, e kam ne prag te deres. [/qb]
e mer cun un per vete e kam icik problem kosovarcen....si shum i veshtire me duket si djalekt..pastaj ene juve anej...ne ina albania ju ini kosova /pf/images/graemlins/laugh.gif spara ja thek per kosovarce un /pf/images/graemlins/smile.gif po ke te drejte qe ane shume te gnjashme svenska me norska..hmmmm sa per polin e kom privatizu vet.....iqi putrat /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

ajdeeee e paskam qa me lot sa bukur e paskam shkrujt...qarte paster pa gabime fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

e mer ti je norsk..ty te bie kosovarcja /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ajdeeee e paskam qa me lot sa bukur e paskam shkrujt...qarte paster pa gabime fare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lol @ hot...

hot

Hotgirl

insane ti sje prezantuar per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AlbaUnion:
[qb] jam Arditi nga TR edhe jam ne shkollen e mesme te gjuheve te huaja Asim Vokshi dega Spanjisht rusisht viti2...hobi im eshte te mos kemi hobi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Edhe me pelqen vetem te flej gjume dhe te zgjohem prape /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mos ke gjo zysh rusishteje 1 Aferdita Lala?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] una jame putraku.zog shtegetar endacak.jam nje dallandysh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Harrove qe je edhe morracak

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] UN qekam i panjoft . Hajt mo mire kshu po ho. [/qb]
ti je i mistershem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

[qb] Ca thu mi se sdi gjo ti knej ka poli. A ke degju per Nordkapp ose på engelsk Nord Kape.
Hver uke jeg må gå i Hammerfest kjæreste min, ogso noen dag på Svalbard.
E forta e fundit qe vjen nga Svalbard. Kam nje mikun tim aty(dhe besoj qe eshte i vetmi shqiptar ne Svalbard)edhe para nje muaji u martua me nje Norvegjeze. Kur isha aty me tha: Kom e pa e s'kom pa por qe rrin njerzit me cifte ne makine ket se kisha degjuar ndonjehere.
Kur u martua, vjerri i vet i boni si dhurat nje cifte ene cifte per koke te ciftes.
Eehhh ne Svalbard eshte keshtu, nese nuk e mban ciften me vete te vjen ariu polar ene e mbaron dreken e tij per gjys ore jo me shume. [/qb]
Un me shume kuptoj norvegjisht sesa suedisht por aty kur the qe shkon ne Hammerfest nuk e di se ca do thoje me te.

something

Primus registratum

People get a fucking life :mad:
what makes you think that u can get an online g/f or b/f that is just fucking silly. :mad: You ppl probably are such losers that cant get a real g/f or b/f.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
[qb] Ca thu mi se sdi gjo ti knej ka poli. A ke degju per Nordkapp ose på engelsk Nord Kape.
Hver uke jeg må gå i Hammerfest kjæreste min, ogso noen dag på Svalbard.
E forta e fundit qe vjen nga Svalbard. Kam nje mikun tim aty(dhe besoj qe eshte i vetmi shqiptar ne Svalbard)edhe para nje muaji u martua me nje Norvegjeze. Kur isha aty me tha: Kom e pa e s'kom pa por qe rrin njerzit me cifte ne makine ket se kisha degjuar ndonjehere.
Kur u martua, vjerri i vet i boni si dhurat nje cifte ene cifte per koke te ciftes.
Eehhh ne Svalbard eshte keshtu, nese nuk e mban ciften me vete te vjen ariu polar ene e mbaron dreken e tij per gjys ore jo me shume. [/qb]
Un me shume kuptoj norvegjisht sesa suedisht por aty kur the qe shkon ne Hammerfest nuk e di se ca do thoje me te. [/qb]
Thashe qe cdo jave me duhet te shkoje ne Hammerfest.

P.s.
Ke humbur fare.

rudiuk

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Your Worst Nightmare:
[qb] People get a fucking life :mad:
what makes you think that u can get an online g/f or b/f that is just fucking silly. :mad: You ppl probably are such losers that cant get a real g/f or b/f. [/qb]
Ene ti gjithe ket life ke Nightmero.....shifet qe i fut hunet sa anej knej.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rudiuk

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Your Worst Nightmare:
[qb] People get a fucking life :mad:
what makes you think that u can get an online g/f or b/f that is just fucking silly. :mad: You ppl probably are such losers that cant get a real g/f or b/f. [/qb]
Kot per sport kush ta ka msu anglishten...se esht tall pak.........Death is just the "BEGEANING"..... :rolleyes: :mad:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga AlbaUnion:
[qb] jam Arditi nga TR edhe jam ne shkollen e mesme te gjuheve te huaja Asim Vokshi dega Spanjisht rusisht viti2...hobi im eshte te mos kemi hobi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Edhe me pelqen vetem te flej gjume dhe te zgjohem prape /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e njef nje iris ti mo (goce) aty edhe kjo spnjisht/rusisht...viti 3 tani??

Guest

Shkruaj shqip djale, boll na hape barkun me ate anglishten tende! Mos ofendo njerezit se s'te ka kush gje borxh.

Goca

Primus registratum

Puna s'eshte gjuha qe perdor ky, po menja qe ka .

Opinioni im ky.