NJESITI GUERRIL

tirana

Primus registratum
Re: NJESITI GUERRIL

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]Qe thoi ju te dashur guerrilias une kam ardhur ketu ne Firence per nje mision te rendesishem /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
Qeke ktuja dhe nuk na deftove. Brava brava!!! :mad:
Kaq xheloz qeka "aija" qe nuk te leka as me pershnet miqt e forumit e!?? Mir mir, bo vaki te shof ne rruge po nuk te putha, ne ta shikoj "aija" xhelozin masnej!!

TEA

Forumium maestatis

ti re DAC boj punen tate se nuk te paguaj kote une :smash: :smash: :smash: o viaaa me keto gjera duhet te merresh ti

tirana

Primus registratum

Misioni u anullua. Lajmerova te gjitha stacionet e policise per aksionin dhe bankat jane vene nen vezhgim nga fuksat.
Nuk doja me ju prish planet po meqe Tea nuk me tregoi/perfshiu ne aksion....!

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]Qe thoi ju te dashur guerrilias une kam ardhur ketu ne Firence per nje mision te rendesishem /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
Qeke ktuja dhe nuk na deftove. Brava brava!!! :mad:
Kaq xheloz qeka "aija" qe nuk te leka as me pershnet miqt e forumit e!?? Mir mir, bo vaki te shof ne rruge po nuk te putha, ne ta shikoj "aija" xhelozin masnej!![/qb]
o kojshioo po jo re jo se nuk o ashtu si meno ti /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj une kom ardh ketu ne oren 22:00 e thash mos ti ke planet e tua personale. masanej ai jevgu me syze e dite . :confused:

DAC

Primus registratum

Sekretet nuk tregohen o HIRKO......edhe po qe e shoqerume nuk o se ka naj gjo, po esht puna e atill....e bo per mulim ....hahahahahahhaha

TEA masat jam marr edhe nga ana jon ti na sill gjonat qe do moresh dhe pastaj ik ka te dush .......

TEA

Forumium maestatis

[qb]Misioni u anullua. Lajmerova te gjitha stacionet e policise per aksionin dhe bankat jane vene nen vezhgim nga fuksat.
Nuk doja me ju prish planet po meqe Tea nuk me tregoi/perfshiu ne aksion....![/qb]
hmmmmmm ok pra ok me le nr tat re e pim i kafe me e zbut içik kete uragan qe o tu u kriju ketu :rolleyes:

tirana

Primus registratum

Ku trego gjo evgu syzemodh! Pisi, hongrem dhe drek bashk dhe mazalla se e shqepi gojen..
Nejse, prap se prap ke faj!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]Sekretet nuk tregohen o HIRKO......edhe po qe e shoqerume nuk o se ka naj gjo, po esht puna e atill....e bo per mulim ....hahahahahahhaha

TEA masat jam marr edhe nga ana jon ti na sill gjonat qe do moresh dhe pastaj ik ka te dush .......[/qb]
bravo te qofte dac dole me kok larte nga kjo detyre ... kuptohet ç'do gje qe bojm behet per guerillsat . per te miren e grupit tone /pf/images/graemlins/smile.gif

zana_e_malit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Zana per ty kemi nje Detyre te rendesishme . Do shkosh ne Dyqanin e kafese te vishesh si Fshatare e vuajtur dhe ke Citjanet do fshehesh bomben me SAHAT qe na duhet per te hedhur ne ere Depon e Armatimeve ....

Vdekje Fashizmit ...[/qb]
Detyrat me te veshtira mu mi leni gjithmone...edhe kete rradhe bombe me sahat pale:)po sikur te me shpertheje ajo bomba mu tedo si i behet, jo mo jo nuk e bej une. Jo se kam ndonje gje me levizjen as me njesitin se po dhate urdher edhe e bejme po tashiiiiii i kam frike kto bombat une /pf/images/graemlins/smile.gif Ku do gjeni zane tjeter pastaj /pf/images/graemlins/frown.gif Propozoj qe kete detyre ta kryeje dikush qe njeh mire bombat dhe si funksionojne ato /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb]Ku trego gjo evgu syzemodh! Pisi, hongrem dhe drek bashk dhe mazalla se e shqepi gojen..
Nejse, prap se prap ke faj!! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mire me mire po faj s'kom se kom ardh per mision ketu un jo per qef . ne ati syze modhit ishalla i bin n'tok e i bohen çika çika /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Ciao iher se po dal me me boinspeksionin e funit per sone ne firence /pf/images/graemlins/smile.gif

flasim ne darke kur te kthem tek baza ime /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

[qb]Tea ....banka ne firenze ka mar lajmin se ti do jesh aty ....kujdes ne kthes...u-h-se-ft-ab-yz-......e kupto vet ti me kod kjo....[/qb]
vdekt armik per kodet e tuja /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps:tedy per ty i kena marr masat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Liri Popullit

Zana nuk eshte e aktivizuar mos ki frike . Pape ajo nuk arrin te me beje mua te dezertoj . Duket qe nuk me njeh mire .Dac sa per aksionin e dekonspiruar ne vertet kishim nisur TEA per ne firence te merrej me ate pune por Njekohesisht eshte nisur dhe nej anetare tjeter dhe ajo e beri detyren e caktuar . TEA ishte nisur per te terhequr vemendjen dhe ne kete kohe te behej aksioni . Zana e kreu me sukses kete aksion ...

Vdekje Fashizmit

/pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
[qb]Tea ....banka ne firenze ka mar lajmin se ti do jesh aty ....kujdes ne kthes...u-h-se-ft-ab-yz-......e kupto vet ti me kod kjo....[/qb]
vdekt armik per kodet e tuja /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps:tedy per ty i kena marr masat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A thua . Eh NUk me njeh MIre jam Mjeshter i infiltrimeve ... Mjafton vetem shprehja qe perdor miliceve ne kuesture Dhiva Duce . Ata Hop ka i lek bakshish Imagjino ne sektoret e tjere si ngatarrohem un dhe te gjith m besojne verberisht ...

^SHIU^

Primus registratum

vdekje fashizmit shoke e shoqe!!!
dua te hyj ne njesitin gueril,betohem se do luftoj me trimeri ne mbrojtje te atdheut dhe se do vras 100 gjermane (me ndihmen e forcave te nato-s) dhe do i sherbej partise deri ne fund.
liri popullit dhe liri-demokraci.
duam paret tona , duam paret tona /pf/images/graemlins/laugh.gif

zana_e_malit

Primus registratum

duke folur me ze te ulet se po kalonte patrulla:)

<^SHIU^> e bukur kjo tema
<^SHIU^> cudi si me ka shpetuar$¨
<zana_e_malit>hajde shiu dhe ti se ka nevoje njesiti edhe per ty
SHIU^> /pf/images/graemlins/smile.gif
<^SHIU^> thnx per vleresimin
<^SHIU^> ci do njesiti njerez si un
<^SHIU^> vriten me te paren
<zana_e_malit> ahahahhaa
<zana_e_malit> jo mo jo
<zana_e_malit>mos ki frike se te ruajme ne
<zana_e_malit> nga krahet
<^SHIU^> ok kam besim te ty
<^SHIU^> shkruajta
<zana_e_malit> hahah
<zana_e_malit> e lexova
<^SHIU^> /pf/images/graemlins/laugh.gif
<^SHIU^> fshatare jemi te na falni nqs ka ndonje gje qe nuk shkon
<zana_e_malit> hahahahah

^SHIU^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zana_e_malit:
[qb]duke folur me ze te ulet se po kalonte patrulla:)

<^SHIU^> e bukur kjo tema
<^SHIU^> cudi si me ka shpetuar$¨
<zana_e_malit>hajde shiu dhe ti se ka nevoje njesiti edhe per ty
SHIU^> /pf/images/graemlins/smile.gif
<^SHIU^> thnx per vleresimin
<^SHIU^> ci do njesiti njerez si un
<^SHIU^> vriten me te paren
<zana_e_malit> ahahahhaa
<zana_e_malit> jo mo jo
<zana_e_malit>mos ki frike se te ruajme ne
<zana_e_malit> nga krahet
<^SHIU^> ok kam besim te ty
<^SHIU^> shkruajta
<zana_e_malit> hahah
<zana_e_malit> e lexova
<^SHIU^> /pf/images/graemlins/laugh.gif
<^SHIU^> fshatare jemi te na falni nqs ka ndonje gje qe nuk shkon
<zana_e_malit> hahahahah[/qb]
kujdes se ai eshte muhabet sekret,fjalet jane me kode me ti deshifru gjermani na piu e zea :smash:

^SHIU^

Primus registratum

na piu e zeza desha te them
fshatare jemi na falni po sdim mire shkrim e kendim

^SHIU^

Primus registratum

shoke partizane duke bashkepunuar me trafikantet e armeve arrita te siguroj disa arme per njesitin tone, arme te tipit te fundit: