NJESITI GUERRIL

Guest
Re: NJESITI GUERRIL

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb]Une jam me veten time edhe me ata qe me duan te miren /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MARSHALLA kyna

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]ç'pune ke me jeten time ti Tedo, /pf/images/graemlins/tongue.gif po nuk pati opozite nuk ka lezet fare. Pastaj ju ballistet e benit punen maleve, ne ballistet ne shtepi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si ta mor kte ju ballistet maleve ne ballistet fushave . Pse re ene allasoji ballist dashke me ardh ti e .QYYYYYYYY :eek: :eek: :eek:

TEDI

Valoris scriptorum

VDEKJE TRADHTAREVE

Gap ti do merresh me botimin e trakteve qe do na kaloje celula pasi ti shtypesh me shaptilografin qe mora borxh ne kuesture (Zgrapa Kuptohet ) do ja japesh TEA-s qe ti shperndaje dhe Kordeles qe ti shperndaje ke konvikti i vajzave te shkolles . Pasi ti kesh shtypur te gjitha letren origjinale ku eshte trakti ta djegesh dhe me hirin e saj te lyesh pak fytyren qe te maskohesh dhe hajde ke Baza jone . Po e pe Gurin e madh siper te voglit ahere jemi atje por nese shikon dhe thllonxen e varme ke dega fikut dije se kemi spiuna ka mrapa ene maskoju si shitse qumshit ...

Liri Popullit

:thumbsup: :thumbsup:

FALKO

Forumium maestatis

/me po kerkon ballista per te formuar grupin opozitar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]/me po kerkon ballista per te formuar grupin opozitar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kerko Falko Kerko Se kakardhiat e dashit do gjesh Bashke me Sali Protopapen .. Hiqe mendjen se ketu do gjesh balliste ... :smash:

durrsakja

Primus registratum

PIONIERE TE MAOS!
NE LUFTE PER CESHTJEN E RRUMPALLES, TE JENI GATI!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb]PIONIERE TE MAOS!
NE LUFTE PER CESHTJEN E RRUMPALLES, TE JENI GATI!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
SI urdheron Shoqka Kryetare ... :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Liri Popullit

Jemi ne LUfte ketu nuk jemi ne shkolle Ne ora 8 per te hyre ne mesim ...

Vdekje Fashizmit :cool:

TEDI

Valoris scriptorum

Vdekje Tradhtareve
Ktu GJethi me kapele Republike Kerkon zonjen me Pantofla te bukra dhe Mom Rabijen te paraqiten ke kacollja qe te marrin Traktet.. Po pate Gurin e madh siper Te voglit Hyni pa frike ..

Liri Popullit .

GaP

Primus registratum

me traktet e fshehura ne gji po iki ti fotokopjoj qe ti kemi gati per aksion sonte. gjithashtu po shkoj te bej edhe ca shopping qe te jem gati per sonte per shperndjarjen.

PARA PARTIZANE!!!!!

GaP

Primus registratum

PS: tedi na merr ca birra qe ta festojme pastaj se cigare kam une :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

/ me I thote Gap jo vetem ne gjinj sepse do zmadhohen shume dhe do bjere ne sy me mire ne bark qe te thone po pret nje beb kjo dhe nuk te ngacmojne por bile ngaqe je dhe e bukur te cojne me makine deri ne Baze ...

abs

nuk e di...

pah sa i pjell truri ktij moj aman...goca mbajeni me kimet TEDIN se do vijme t jua a vjedhim per partine tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika iher se jam abseid ktu :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Zana per ty kemi nje Detyre te rendesishme . Do shkosh ne Dyqanin e kafese te vishesh si Fshatare e vuajtur dhe ke Citjanet do fshehesh bomben me SAHAT qe na duhet per te hedhur ne ere Depon e Armatimeve ....

Vdekje Fashizmit ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]pah sa i pjell truri ktij moj aman...goca mbajeni me kimet TEDIN se do vijme t jua a vjedhim per partine tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une nuk kam Parti kam vetem Ideal ...

Ti do maresh Pjese ne Njesitin tone qe te me kesh afer .. Nese Do porta eshte e Hapur sinjalet jane me siper te deklaruara por Inverse qe te mos e kuptoje Armiku ... :thumbsup:

ika iher se jam abseid ktu :tipsy: [/qb]

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ti do maresh Pjese ne Njesitin tone qe te me kesh afer .. Nese Do porta eshte e Hapur sinjalet jane me siper te deklaruara por Inverse qe te mos e kuptoje Armiku ...

Tedo kujdes me ate , se te ben desertor edhe ty ne Partine tende /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

Qe thoi ju te dashur guerrilias une kam ardhur ketu ne Firence per nje mision te rendesishem /pf/images/graemlins/smile.gif

detajat do ti shtjelloj ne te neser kur te jem rikthyer perseri ne bazen time /pf/images/graemlins/smile.gif

DAC

Primus registratum

Tea ....banka ne firenze ka mar lajmin se ti do jesh aty ....kujdes ne kthes...u-h-se-ft-ab-yz-......e kupto vet ti me kod kjo....